Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אודי A6 2004 3.0 לפני שבועיים ועשיתי לה בדיקה בדינמומטר בבדיקה נאמר לי שהגיר תקין לגמרי. והגיר ממש לא תקין בנסיעה יש רעידות קטנות כאלה שהחמירו עכשיו והאוטו ממש מקבל "בומים" שאני לוחץ על הגז. יש לציין שאני מעביר לטיפטרוניק האוטו נוסע חלק ללא הרעידות האלה מישהו יכול לעזור לי? יש אחריות על דבר כזה מצד המכון בדיקה לפני שאני מכניס את האוטו למוסך מורשה?

פורסם

אתה מוזמן לסרוק את הבדיקה לכאן.

אני כמעט בטוח שתחת נושא תיבת ההילוכים מופיע הכסת"ח הרגיל של נקישות במעבר הילוכים וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה מוזמן לסרוק את הבדיקה לכאן.

אני כמעט בטוח שתחת נושא תיבת ההילוכים מופיע הכסת"ח הרגיל של נקישות במעבר הילוכים וכו'.

עידן

מופיע באמת נקישות אבל הבוחן עצמו אמר לי שהגיר במצב מצויין השאלה אם יש פה עילה לתביעה?

פורסם

אם מופיע אז את מי אתה רוצה לתבוע?

את המדפסת או את זה שהמציא את הדיו ?:?

תילך לתבוע יגידו לך שכתוב תגיד X אמר לי שזה תקין יביאו את X יגיד "בחיים לא דברתי עם האדם הזה אני חושב שהוא מסטול בכלל:shock:"

תשלם להם הוצאות של הבית משפט וזהוא בקיצור רק כאב כיס

:cry:

פורסם

vo364 היקר.

ברגע שהם רשמו נקישות, הם יכולים לקשר את זה לכל דבר שיקרה לגיר - בטענה של אמרנו לך שהיו נקישות.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

ניתן לקשר כל דבר לכל דבר אבל נקישות מהגיר או מכות מהגיר זו לא אותה תופעה ולרוב לא מגיע מאותה הבעיה.

כשיש מכות מהגיר אז מכון הבדיקה לא יכתוב רק נקישות.

כל דבר יכול ניתן לפרש בכמה אופנים אבל לדעתי האישית יש לבחור קייס.

פורסם

99% ממכוני הבדיקה לא נותנים אחריות לגיר אוטומטי במסגרת הבדיקה בטענה "שזה חלק שהיום עובד חלק ומחר מתפגר".

לרוב זה מצויין על טופס הבדיקה, תבדוק.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לרוב הבדיקות האלו לא שוות את הנייר עליו הן מודפסות.

תרשום במדוייק את מה שרשום תחת סעיף תיבת ההילוכים ובנוסף את ההערות שמתחת לטופס: משהו בסגנון של "אין אחריות על......"

אתה תבין מהר מאוד שהדבר היחידי שמכוני בדיקה עושים באופן סביר זה לכסת"ח את עצמם.

• תוכן חדש...