Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצפרדע הירוקה - סיטרואן GSA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צבע המרייט, המתנה לייבוש ארוך ושפשוף לפני צבע יסוד.

צבע יסוד.

כמה מילים על המרייט -

צבע סמיך ולא נעים לעבודה.

נדרש זמן ייבוש ארוך במידה וצובעים שכבה עבה - במיוחד על משטחים אנכיים.

במידה והצבע לא התקשה לחלוטין אזי צביעה בצבע יסוד עליו גורמת להתמוססות שלו ויצירת סדקים.

לא אהבתי !

אלא שמומלץ היכן שהחלודה לא ברת שפשוף, או שהחלודה תפסה מעט עומק בתוך הפח.

20130415_112623.jpg

20130415_112631.jpg

20130415_123527.jpg

20130415_123532.jpg

20130415_123538.jpg

20130415_160400.jpg

פורסם

צמיגים -

במקור צמיגי מישליון 145/80/15.

למותר לציין שצמיגים כאלו אין ! בארץ !

בחו"ל קיימים מישלין במחיר מופקע...אבל גם Nankang הקוריאנית.

שמעתי שיש בחו"ל שמרכיבים 165/65/15. צמיגים רחבים מכך לא יעלו על הרכב היות ואין קשת גלגל בבתי הגלגל האחוריים.

לאחר מספר טלפונים וברורים הודיע לי יבואן מישלין וקלבר בארץ כי מייבאים את ה 165 מישלין לארץ (ממש בימים אלו).

במקביל שמעתי על אספן שייבא צמיגים במידה המקורית שלי ואין לו בהם שימוש.

לאחר זמן נוצר הקשר, התברר כי הורכבו על רכבו ע"מ שיגיע למוסך ומשם לטסט, אלא שאלו לא אושרו.

לכן אני זכיתי מן "ההפקר" במחיר מלא.

אילולא ההזדמנות שנקראתה בפני הייתי מזמין את הצמיגים באמצעות יבואן ולא עצמאית ; תהליך שחרור ארוך ומייגע, החמרה של התנאים לייבוא בקשר לגיל הצמיג (נאמר לי שנה בלבד).

20130609_195253.jpg

20130609_195306.jpg

פורסם

ולסיום -

מה קורה כשרוצים לרדת מרמפה אחורנית, כאשר המנוע לא פועל, אין שמן במערכת ההידראולית, רפידות בלם היד לא מכוונות, כביטחון בלוק חיוור מאחורי הגלגל האחורי, דלת נהג פתוחה, ועמוד בסמוך לדלת...

אשמח לשמוע ממי שיודע על חלקי חילוף ; דלת, מכסה מנוע וכו'

20130415_160433.jpg

20130415_160444.jpg

פורסם

עודד שרשור מדהים !נהנתי לקרא ונזכרתי ב GSA שהייתה לי במשך יותר מעשור.

אגב הכינוי צפרדע אכן ניתן לDS.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

גם לי היתה כזאת שנת 84 בצבע אפור רכב מדהים ואמין בצורה יוצאת דופן משנת 86 היתה במשפחה

עד שנת 2001 בחיים לא עשתה בעיות חוץ מטיפולים שוטפים הרכב שהכי אהבתי אחרי הcx כמובן

בהצלחה ותהנה ממנה

seat malaga 1.2 1986

fiat 131 1.3 1982

פורסם

תעלומה -

משאבת הדלק ממוקמת על הקאמשפט הימני.

בעת התקנתה ראיתי דרך הפתח חלק/ים לא מזוהים.

בדקתי במנוע לחלפים שקיים ברשותי ולא ראיתי משהו דומה / משהו שחסר.

שלפתי בלחיצה את פתח בית משאבת הדלק והוצאתי את החלקים / שברים...

מישהו יודע ? מישהו מכיר ?

זה דבר ידוע בסיטרואן ובהנדסה צרפתית באופן כללי.

מאחר וצריך לפרק חצי אוטו כדי להגיע לדברים שצריכים טיפול פעם ב 5000 ק"מ, ולעומת זאת דברים שלא מחליפים אף פעם נגישים ללא קושי, בונים את האוטו עוד במפעל עם חלקים מיותרים. בהמשך, כל פעם שמפרקים ומרכיבים חזרה נשארים עם כמה מהחלקים המיותרים, ולאט לאט אפשר להרכיב מהם בסוף עוד אוטו.

נמרוד

פורסם

אני לא יודע אם מה שנמרוד כתב זה רציני אבל בכל מקרה שיעשע אותי :-)

אני זוכר שלשכן שלי הייתה GSA במצב מזעזע שתמיד הייתה משאירה שובל שמן לכל מקום שהיא הלכה..

לפותח השרשור - חזק ואמץ, מאוד נהניתי לראות סיטרואן ישנה משתפצת!

אור.

פורסם

מקבל צורה!!:shock:8)8)

עודד, לאן יגאל עבר עכשיו- הוא הרי כבר לא במקום הישן שלו, שמיועד להריסה, נכון? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מקבל צורה!!:shock:8)8)

עודד, לאן יגאל עבר עכשיו- הוא הרי כבר לא במקום הישן שלו, שמיועד להריסה, נכון? :roll:

כמדומני עדיין באותו המקום.

אמר שצריך לעבור לאזור קרוב ויש לו כבר מקום חילופי.

על כל פנים כדאי להתקשר קודם.

• תוכן חדש...