Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יותר פשוט וזול לקנות מכשיר למדידת לחץ אוויר ולמדוד כל בוקר ?

ובנוסף כל פעם שתחליף צמיגים תצטרף לוודא שבפנצריה לא יזרקו\יגנבו את זה.

לדעתי זה יותר טוב כגימיק מאשר משהו שבאמת נותן לך ערך מוסף

אורי

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מנסיון, ברכב שלי יש מערכת לבקרת לחץ אוויר, לדעתי זה לא מוסיף יותר מדי וגם מכה לכיס כשזה מתקלקל.

חיישנים סיניים כנראה לא יחזיקו יותר זמן.

פורסם

מערכות ברכבים מבוססות על ESP והפרשים בסיבובים בין הגלגלים. כאן מדובר בחיישנים שאשכרא מודדים לחץ.

אבל הבנתי שאיהרבה נסיון עם דברים כאלה.

פורסם

נראה צעצוע חביב ביותר. בהנחה שהמחיר אינו מהווה מגבלה כלשהי, אני תומך בהתקנה של דבר כזה. אנשים נוטים להמעיט בחשיבות לחץ אויר תקין בצמיגים מבלי להבין את המשמעויות שהדבר מגלם בתוכו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני זוכר שלא מזמן הייתי בצ'קאפ והיה להם מערכות כאלה כמה סוגי תקציבים

http://checkup.co.il/Accessories.aspx?id=19&lang=1

באתר אין מחיר אבל שיחת טלפון תפתור את העניין.

בנוסף משיחה איתם על חישוקים הבנתי שבהחלט יש מקום להנחות על המוצרים שלהם.

שווה בדיקה לפני הזמנה מחול.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

זה יפגע באיזון גלגלים (אם הבנתי נכון שמתקינים אותה בכל גלגל )+ תקבל מכות ממדרכה

לדעתי מיותר

ערוך: עכשיו ראיתי שבכל מקרה התקנה בתוך גלגל עצמו וממילא יעשו איזון וגם מכות חיישן לא יקבל, אבל חיישן שוקל כ 36 גרם (1.3 oz) -זה משמעותי

פורסם

כל מי שיש לו ראיה סבירה לא צריך את זה. הייתי שמח לוותר על זה אם היה מוזיל ב-1000 ש"ח. המערכת שימושית ברכב שטח בו מורידים ומנפחים אויר לעבירות תו"כ נסיעה, כמו שהייתה בזיל וב BTR.

• תוכן חדש...