Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בזמן אחרון כשאני אני מתדלק (בתחנות שונות) ברגע שאקדח קופץ תמיד נוזל לי הרבה דלק מתחת לרכב - ממש שלולית גדולה, אולי חצי כוס דלק. זה מטריד אותי מאוד, בעיקר מבחינה בטיחותית. חשבתי שאולי יש לי נזילה, אולי איזה סדק בצינורות, אבל מסתבר שהנזילה מתרחשת ממש מפתח צינור גומי שיורד כנראה מאזור פתח תידלוק והיא מתרחשת מייד אחרי שאקדח תידלוק קופץ. אני מניח שהצינור הזה מיועד להוריד עודף דלק כשהמיכל מלא עד הסוף. כלומר, האקדח קופץ מאוחר מדי. האם אני צודק?

יש לכם הצעות איך למנוע את המצב שדלק נוזל? אני רגיל למלא מיכל מלא.

דרך אגב, כשעוד לא הבנתי מאיפה הדלק נוזל, פניתי למוסך שלי (מורשה יבואן), העלו את האוטו על ליפט, הסתכלו דקה והחזירו תשובה - להחליף צינור דלק כי "החלק מפלסטיק למלה התעייף עם הזמן, ואי אפשר להחליף רק פלסטיק, רק את כל הצינור", בעלות כוללת של כמעט 2000 שקל. נניח והם צודקים, על איזה חלק מפלסטיק הם מדברים, הרי צינור דלק כולו מתכת.

תודה, ולדי

פורסם

אם ממלאים במהירות גבוהה שהאקדח נעצר מעצמו מטפטפות טיפות דלק רבות מתחת לרכב. אם עושים את זה על מהירות איטית יש הרבה פחות דלק שמטפטף. אפשר למלא במהירות גבוהה ולהאט לקראת הסוף. לפי השעון והניסיון אתה יודע כמה אמור להיכנס.

מה שכתבתי נכון לפיאסטה כמו שלך (של קרוב משפחה). אבל מעולם לא היה נראה לי שהטיפות שקופצות בסוף הן חצי כוס דלק. במהירות גבוהה של תידלוק באמת רואים דלק שממש נוזל אבל לא ברמה כזאת גדולה. לדעתי.

יש לי ספק מסויים שצינור הדלק התיישן תוך איזה 3 שנים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...