Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בסופות העזות שהציפו את המדינה לפני כשבוע וחצי/שבועיים, חדרה הייתה בין הערים שניזוקו הכי הרבה לצערי..

לקריאה נוספת

והניסן טידה של משפחתי הייתה צריכה לפלס את דרכה בגובה של חצי מטר מים בערך ואולי אף יותר.

בתוך הרכב הכל היה יבש כבר למחרת אבל היה חשש שמים יצליחו לחדור ממתחת, לא יודע איך אבל חששנו מכך.

לאחר כשבוע ועד היום ישנו ריח של רקבון (לא של חיות! )שנוצר מרטיבות, הריח חזק וקשה להתעלם ממנו, והוא רק מחמיר מיום ליום, הייתה לחות רבה בתחתית הרכב בשטיחים ברגע שהרחנו את הריח. הלחות נעלמה אבל הריח..עדיין שם.

האם יש צורך להפעיל את הביטוח המקיף לדעתכם, כיצד לפעול?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לפני הפעלת מקיף - אפשר לנסות לפזר ליממה אבקת סודה לשתיה על כל הבדים שברכב ואז לשאוב. בד"כ, זה מעלים כל ריח של רטיבות.

בנוסף, למגוויארס יש תרסיס מיוחד אשר נועד "להשמיד" מקורות של ריחות כאלו, לא רק להסתיר אותם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לפני הפעלת מקיף - אפשר לנסות לפזר ליממה אבקת סודה לשתיה על כל הבדים שברכב ואז לשאוב. בד"כ, זה מעלים כל ריח של רטיבות.

בנוסף, למגוויארס יש תרסיס מיוחד אשר נועד "להשמיד" מקורות של ריחות כאלו, לא רק להסתיר אותם.

תודה אלון,

הפתרונות שלך יעזרו לבטל את הריח שזה טוב אבל אני חושש מנזק רציני יותר לטווח הארוך, שמעתי על מספר רכבים שכתוצאה ממים שחדרו עשו להם ירידת ערך.. ויש מצב שאני אנסה את שיטת הסודה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הרכב שלי ניזוק באותה צורה באילת. מים חדרו לתוך הרכב בשטיפונות שהיו שם לפני כמה חודשים

היה ריח ממש רע. הבנתי שזה ריח של שטיחים רטובים.

הוצאתי את השטיחים הניידים-שטפתי אותם עם סבון+הברשה והנחתי לייבוש כמה ימים בבית. (תלוי במרפסת)

את השטיחים של הרכב רססתי עם קצף ובצעתי שאיבה. בכל הזדמנות השארתי את הרכב פתוח

בשמש לייבוש,אחרי כמה שבועת הריח נעלם.

איזו עילה יש לך לתביעה?

פורסם

למיטב ידיעתי ביטוח מקיף מיועד לנזק פיזי או מכאני או חשמלי, ולא ל"יש ריח ברכב".

ונניח שכן --> תגיש תביעה, השתתפות עצמית, ותוספת מאלוס ל-3 שנים הופך את הרעיון היקר לזיכרון רחוק... (-:

חפש כאן או ב"גוגל" חברה שעוסקת ב"דייטלינג" לרכב (ניקוי מקצועי וייסודי).

זה ככל הנראה יהא הכי אפקטיבי, מכל הבחינות.

מאמין שזהו הפתרון המיטבי.

בהצלחה!.

• תוכן חדש...