Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של חברה שלי טסים השבוע להונג קונג, ומעוניינים לקנות מחשב נייד.

דרישות בסיסיות: מעבד I3 (לא נראה לי שצריך יותר מזה), מסך 15.6'.

הולך לשמש לאינטרנט ואופיס בלבד (בלי משחקים ותוכנות כבדות).

מכוון שבהונג קונג הדגמים טיפה שונים מבחינת המפרט, נראה לי שעדיף לקבל המלצות על סדרות טובות, ולא על דגם ספציפי.

תקציב: 2,000-2,500 ש"ח (לפי מחיר של הארץ)

לא מעוניין במחשבים של HP, התאכזבתי מהם קשות!

ד"א, הרצתי קצת חיפוש באוף טופיק, אבל מכוון שהבקשה היא לסדרות טובות (של מחשבים כמובן), אז לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סביר להניח, למשל I5 יש מסדרת 3XXX.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אוקיי, תודה.

עוד סדרות מומלצות? מה עם אסוס? לנובו? יש משהו מעניין שם?

פורסם

אלקטרוניקה לא זולה פה כמו שהייתה בעבר. יש סיכוי טוב שעדיף לקנות בארץ ולקבל אחריות מקומית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אוקיי, תודה.

עוד סדרות מומלצות? מה עם אסוס? לנובו? יש משהו מעניין שם?

Dell Vostro זו סדרת הביניים של דל, היא איכותית מאוד ונחשבת אמינה.

לנובו - רק אם מדובר בTHINKPAD, אל תתקרב לIDEAPADים. על הפנים.

טושיבה גם בסדר גמור. יש לנו בבית שני לפטופים שלהם.

אסוס, לא מת עליהם אבל גם אופציה סבירה.

פורסם

ממליץ בחום על לנובו, עם i5 עדכני.

מעבר לאמינות טובה, יש להם מקלדות סבירות בניגוד לזוועות שאתה מוצא באסוס.

מניסיון של 5 לנובואים בסביבה הקרובה, בגילאים 0 עד 4.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני וזוגתי קנינו לפני שנה בערך מחשב נייד של פוג'יטסו מהסדרה שמיוצרת בגרמניה. עד עכשיו מאוד מרוצים, אחד השיקולים העיקריים לפיהם קנינו את המחשב מעבר למפרט היה שבזמנו הם נתנו 3 שנים אחריות מלאה.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם
אני וזוגתי קנינו לפני שנה בערך מחשב נייד של פוג'יטסו מהסדרה שמיוצרת בגרמניה. עד עכשיו מאוד מרוצים, אחד השיקולים העיקריים לפיהם קנינו את המחשב מעבר למפרט היה שבזמנו הם נתנו 3 שנים אחריות מלאה.

איזו סדרה מיוצרת בגרמניה?

• תוכן חדש...