Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי מתחתן ביוני הקרוב, ולכן חשבנו לארגן סופ"ש של כל החבר'ה (חמישה-שה) באחת ממדינות מזרח אירופה (צ'כיה, קפריסין, בולגריה וכדומה) לפני החתונה. התכנון הוא להמריא מכאן בחמישי בבוקר (או לפנות בבוקר) ולחזור לארץ במוצ"ש.

המועד של הטיול יהיה כנראה בסופ"ש שאחרי פסח (או בזה שאחריו) כדי לצמצם את העלויות (אבל לא לעשות את זה קרוב מדי למועד החתונה), כלומר איפשהו בתחילת אפריל.

מבחינת הלו"ז של הטיול זה בעיקר אלכוהול, מסיבות, חשפניות וכדומה, ואולי גם קצת שופינג ביום האחרון.

מבחינת התקציב אני עדיין לא ממש יודע, אבל אנחנו מעדיפים לא להתפרע יותר מדי (חלק גדול מאיתנו הם סטודנטים), ולכן אנחנו גם מכוונים למקומות כמו פראג שמצד אחד לא יקרים מדי, אבל מצד שני יש בהם אווירה על עיר אירופאית.

בכל אופן, אם יש למישהו המלצות ליעדים מומלצים לסופ"ש כזה, וכן כל טיפ מועיל אחר בנושא אני אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אתה יודע גם חשפניות תמורת כסף יעשו מה שזונות עושות, לפחות אלו שאני נתקלתי בהן. בכל מקרה, מצטער אם לא הבנתי נכון את התכנון. חשבתי שאתה טס לחול, אתה תהיה במסיבות, תשתה הרבה אלכוהול, תתחיל לרקוד עם בחורה, ואז מה תגיד לה? אני פרח שלא מוכן שיקטפו אותי? :)

אני מתנצל שלא הבנתי את הכוונה כראוי, בכל מקרה שיהיה טיול מהנה, ומזל טוב לחבר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא נראה לי שהתקציב שלנו יאפשר לנו לשדרג את השירות שניתן על ידיהן :lol:

ואם אתה מתכוון לבחורות כאלה אז כמובן, בטיחות בנשק קודם כל!

פורסם

והכלל הכי חשוב- להתייחס לכל כלי כאילו הוא טעון.

אל תעז להפנות את הנשק שלך לחבר שלך לא משנה כמה אתה שיכור, התוצאה דביקה.

פורסם
לדעתי פראג זו אופציה מתאימה מאוד, יש שם בדיוק מה שאתה מחפש ובתקציב זול.

מצטרף להמלצה.

סמים קלים חוקיים לשימוש עצמי, חשפניות ואלכוהול זול.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
והכלל הכי חשוב- להתייחס לכל כלי כאילו הוא טעון.

אל תעז להפנות את הנשק שלך לחבר שלך לא משנה כמה אתה שיכור, התוצאה דביקה.

לא יודע מה איתך, אבל אני מבצע תרגילי חוליה רק על יבש. על רטוב זה רק תרגילי פרט (מבחינת בעלי הנשק לפחות).

יש עוד המלצות חוץ מפראג? חשבתי אולי על אוקראינה (קייב), מישהו ביקר שם לאחרונה?

• תוכן חדש...