Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחדש יותר אין את זה. הנורה ננעלת במקום שלה בסיבוב אם אני זוכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק השבוע החלפתי נורה קדמית שמאלית במגאן 2.

מספר דקות על השעון והנורה החדשה בפנים.

למעוניינים, להלן הדרך הקלה והמהירה ביותר לדעתי להחלפת הנורה (ועד כה התנסיתי לא מעט פעמים בהחלפת נורות ברכב זה, כך שניסיתי מספר דרכים שונות).

1. סיבוב ההגה עד סוף מהלכו לצד הנגדי מהצד בו נמצאת הנורה השרופה.

2. הגבההת הרכב הג'ק, בגלגל הקדמי, בצד בו נמצאת הנורה השרופה.

3. כעת נוצר חלל גדול שמאפשר גישה ברורה לבית הגלגל ולנורה.

4. הסרת המכסה מבטנת הגלגל, שמאפשר גישה לנורה (בצד שמאל - בהברגה של רבע סיבוב. בצד ימין - עם קליפס).

5. הסרת המכסה האחורי של הפנס (בהברגה).

6. הטיית הקפיץ האחורי, המחזיק את הנורה עצמה (הטייה פנימה והצדיה בו זמנית - והוא משוחרר ונשאר על צירו).

7. שליפת הנורה.

8. הרכבת הנורה החדשה, היתר בסדר הפוך.

בהצלחה

אפי

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי,

אולי החלפת המנורה עצמה הינו תהליך של כמה דקות אבל כול התהליך של החל מהוצאת הג'ק מתא המטען והרמת על הרכב על ג'ק לקח לך יותר מ-20 דקות כולל הרכבה והחזרת הג'ק לתא המטען.

בהחלט הנדסת אנוש מצויינת ותיכנון צרפתי מקצועי :x.

החלפת מנורת אור מעבר או אור דרך לא צריכה להיות כרוכה בהרמת הרכב על ג'ק. במילים אחרות תכנון לקוי של הצרפתים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא צריך להרים שום גלגל באויר.

הפולקסווגן שאתה כ"כ מתגאה בהם מייצרים רכבים מחורבנים בהרבה מהרכבים הצרפתיים.

פורסם

אין לי שום חיבה מיוחד לגרמנית.

ועדיין לא רואה שום הגיון לרדת על ארבע במקרה הטוב, כדי להחליף נורה.

וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין של כן ג'ק או לא, הם לפרק גלגל או שאפשר גם כך.

נתקלתי ברכבים שהחלפת תושבת מנוע, מצריכה פחות עבודה מהחלפת הנורה הזאת.

פורסם
לא צריך להרים שום גלגל באויר.

אז למה ומדוע חבר הפורום הנכבד אפי הרים מעט את הרכב בעזרת ג'ק ?

למה בספר הנהג מצויין שמומלץ להחליף את המנורה במוסכי רנו ?

אני בטוח שכול איש טכני עם 2 ידיים ימניות יוכל להחליף את המנורה ללא שום בעיה. השאלה האם לאישתך או חברה שלך הדבר פשוט כפי שאתה כותב ?

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

יש נוהג בפורום הזה ובכלל במדינת ישראל שברגע שמצורף השם רנו אז הכל חרא והכל מחורבן ולא משנה אם זה נכון או לא.

בקיא דיזל חדשה צריך לפרק מצבר, בפוקוס 2 צריך לשלוף את כל הפנס החוצה, B4 חדשה צריך לפרק מצבר, סיטרואן פיקסו עוד לא הבנתי איך, קורולה לפרק מצבר, בגולך מפרקים מצבר ויש עוד הרבה שלא עולים לי כרגע.

ברנו מגאן מסובבים הגה לקצה מכניסים יד ומחליפים, זה לא צריך לקחת יותר מ2 דק' אבל בגלל שחצי מהישראלים חמורים אז רנו מגאן זה חרא אוטו.

פורסם
אז למה ומדוע חבר הפורום הנכבד אפי הרים מעט את הרכב בעזרת ג'ק ?

למה בספר הנהג מצויין שמומלץ להחליף את המנורה במוסכי רנו ?

אני בטוח שכול איש טכני עם 2 ידיים ימניות יוכל להחליף את המנורה ללא שום בעיה. השאלה האם לאישתך או חברה שלך הדבר פשוט כפי שאתה כותב ?

בחיים שלי לא נתקלתי בספר רכב שמצויין בו ללכת למקום אחר שאינו מוסך מורשה יבואן.

גם אם נורה הייתה מאוד קלה להחלפה לא הייתי מצפה מאישתי או החברה שלי להחליף נורה, זאת הסיבה שחצי מנהגי המדינה מסנוורים אותך מאחורה.

פורסם
אפי,

אולי החלפת המנורה עצמה הינו תהליך של כמה דקות אבל כול התהליך של החל מהוצאת הג'ק מתא המטען והרמת על הרכב על ג'ק לקח לך יותר מ-20 דקות כולל הרכבה והחזרת הג'ק לתא המטען.

בהחלט הנדסת אנוש מצויינת ותיכנון צרפתי מקצועי :x.

החלפת מנורת אור מעבר או אור דרך לא צריכה להיות כרוכה בהרמת הרכב על ג'ק. במילים אחרות תכנון לקוי של הצרפתים.

שישים שניות והנורה מוחלפת וזה עם כאבי גב.

ויש הרבה רכבים שצריך לפרק כל מיני חלקים כדי להחליף נורה אז גם אצלהם זה תכנון לקוי?

• תוכן חדש...