Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

לאחר שרכבי עבר תאונת טוטלאוס, אני מחפש רכב חדש במסגרת התקציב שלי שנע בין 20-30 אלף ש"ח גג(עדיף בפחות מ-30 שזו החריגה המקסימלית עבורי).

מה שחשוב לי ברכב הוא תצרוכת דלק נורמלית, טיפולים וחלפים סבירים.

בגדול, חשבתי על כיוון של ליאנה/מגאן אך איני בטוח לגבי שניהם.

אני אשמח לקבל המלצות והכוונה, כמובן שאם תוכלו לפרט ולנמק ולא לזרוק שמות באוויר זה מאוד יעזור לי בבחירה.

תודה רבה.

פורסם

האימפרזה ומאדה 3 יחסית זולות אבל לא חסכוניות בדלק...

הליאנה נשמעת אופציה טובה. אל תתקרב למגאן....

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם
האימפרזה ומאדה 3 יחסית זולות אבל לא חסכוניות בדלק...

הליאנה נשמעת אופציה טובה. אל תתקרב למגאן....

לכן אני לא מעוניין במאזדה ואימפרזה. אשמח לקבל עוד המלצות. וגם אשמח שתנמק מדוע לרדת ממגאן.

ועוד דבר - הייתי מרוצה מה-206 שלי. כדאי לחזור לרכב שכזה, או שמא חשבתי לעבור ל307. מה ההבדלים בינהם ומה עדיף?

פורסם
משפחתית? מיני? סוג גיר?

תפרט קצת

רכב לי ולחברה בלבד. בעיקרון אמור לשרת את שתינו בלבד.

חיסכוני בדלק, ושיהיה ידני. מלבד זה לא כזה קריטי אם הוא משפחתי או קומפקטי.

תקציב הגג כמו שאמרתי 25, טיפ טיפה לפה-לשם.

אם מצאת מגאן 2008 ממגרש שייתן לך גם אחריות אתה עושה עיסקה טובה

הייתי בטרייד אין קרסו, במסגרת התקציב שלי(30K) יש להם במאגר מגאן II יד 2 שנת 2006, 45K עשתה והיא באמת שמורה, רוצים 29K(מחירון שלה 32K). העניין הוא שהרבה אמרו לי לא להתקרב למגאן ודי ירדתי מהרכב הזה אף-על פי שדי התלהבתי והייתי בכיוון.

אשמח לקבל המלצות, תודה רבה.

אגב - איך אביאו 2008, 5 דל', ידנית, LS, מנוע 1400?

פורסם

בניגוד לדעות ששמעת - אני מדבר מנסיון של 2 מגאנים.

מומלץ ביותר ורצוי שנתון 2007 ומעלה.

אפשר למצא כאלו באוטו סנטר.

בבדיקה שעשיתי ולפי דעתי - בקרסו יש את המגאנים הכי שמורים עם האחריות הכי מקיפה לשנתונים מתקדמים, אבל גם במגרשים אחרים אפשר למצא מציאות. תרשם באוויס ואוטו סנטר ובטוח שימצאו לך אחת משנתון 2007 ואפילו 2008.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

לדעתי אין לך מה לחפש משפחתיות, אם זה לשני אנשים, לך על סופר מיני.

אני לא יותר מה בדיוק נכנס לך בתקציב, אבל בטוח יש איזה דייהטסו סיריון/פיאט פונטו. שתיהן עונות על הצרכים שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לדעתי אין לך מה לחפש משפחתיות, אם זה לשני אנשים, לך על סופר מיני.

אני לא יותר מה בדיוק נכנס לך בתקציב, אבל בטוח יש איזה דייהטסו סיריון/פיאט פונטו. שתיהן עונות על הצרכים שלך.

גם על זה חשבתי - אבל פה נכנסת השאלה - ה-206 ידנית לא עדיפה עליהן?

פורסם

אין לי יותר מדי ניסיון עם ה206, חפש בפורום תגובות של משתמשים ותיקים, בטוח תמצא עליה מידע. המעט שאני יכול לתרום זה שהיא באמת מהנה לנהיגה, היא גם די נוחה, אבל אני לא יודע לספר על אמינות או צריכת דלק.

לדעתי אתה יכול לחפש את שני הרכבים, ומי שתמצא שמור יותר ומתוחזק טוב יותר, עליו גם תלך.

שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתה לנו פג'ו 307 אומנם שנת 2002 אבל אכלנו איתה הרבה מאוד מרור.

החלפנו לה פגושים הידראוליים,שמשה ("פאק" בייצור או משהו כזה פשוט הופיעו עלייה בועות) ,גיר,בעיות בידית איתות שפשוט התחילה להתנדנד בפניות ולאותת ללא סיבה,סדק באגן השמן. וזה הייה רכב עם בערך 50K.

במידה וזה אוטו מנוע/גיר/דגם מאוד לא מומלץ (שפכנו עלייה קרוב 12K) ועוד בסוף מכרנו אותה באיזה 6K ש"ח מתחת למחירון.

נ.ב

חשוב לציין שהרכב ננהג ע"י אמא שלי (נסעה איתו אולי 20 ק"מ ביום) ואח"כ ע"י אחותי מה שאומר שהוא ננהג בעדינות וללא התפרעות כלל.

• תוכן חדש...