Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאחי הסטודנט - 30K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי עומד להתחיל את לימודיו באוניברסיטה בקרוב והגיע הזמן שיהיה לו רכב משלו, הוא ביקש ממני להמליץ לו על כמה רכבים ואני פונה אליכם, התקציב הוא כ30K, אפשר טיפה להתגמש בעוד כמה אלפים.

אין עדיפות לידני או אוטומטי כך שזה לא מהווה שיקול, יש עדיפות גדולה לרכב אירופאי אך הוא פתוח להצעות מכל הסוגים, מפני שהוא סטודנט ללא משפחה אין צורך במכונית משפחתית והוא ייסתפק במכונית סופר מיני.

אשמח לקבל הצעות מתאימות ואם אתם צריכים עוד פרטים בכדאי להמליץ על מכונית ספיציפית אני כאן.

פורסם

אחי לא מחפש רכב עם ביצועים מרהיבים, רק שלא יהיה "עגלה" ושיצליח לעלות את העליות של חיפה ללא בעיות.

לגבי צריכת הדלק, הנסועה תהיה יחסית נמוכה כך שזה נושא יחסית שולי אבל לא מטחנת דלק רצינית.

ולגבי עלות תחזוקה, בעיקרון כל עוד לא מדובר ברכב יוקרה (מה שזה לא הולך להיות), אין הבדלים משמעותיים.

פורסם

ההמלצה שלי היא שבלי קשר לרכב לסטודנט שווה דווקא להשקיע פחות כסף, מכיוון שכנראה שיחליף עוד פעם רכב שיקים משפחה או משהו דומה...

בכל מקרה, ב35 אפשר למצוא פאביה ידנית מ06 ואולי אחת עם נתונים לא משהו משנתון גבוה יותר.

אוטו אמין, חסכוני, "חמוד" מאוד מקונצרן VAG וכתוצאה מכך עם עלויות אחזקה מעט יותר יקרות.

פורסם

ב35 אפשר למצוא גם אימפרזה משנת 2005-2006.

אפשר למצואגם יונדאי גיז ידנית שנת 07-08 מליסינג-אמינה ולא זללנית וביטוחים זולים אבל לא בטיחותית והאינטריור שלה פשוט דרעק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

Apple - הבנתי שאימפרזה זה רכב שלא מומלץ לנהגים חדשים (מדובר ברכב הראשון שלו), יש משהו בדבר ? ושנית, יונדאי גטס ממש בין המכוניות האחרונות שהייתי לוקח בחשבון.

OR TALMON - השאלה היא, אם לדוגמא מתפשרים על רכב בשווי כ20K, ההבדל לא יופיע בעלויות הטיפולים והחלפת החלקים שיצוצו ? מעבר לכך, הפאביה נחמדה וניקח אותה בחשבון.

פורסם

אימפרזה למה?

רכב חלש, לא חסכוני, לא נוח.

אז כן - רכב אמין, תחזוקה סבירה, לא רגיש מדי.

וגטס - למה לא? ברמות גימור גבוהות אפשר לקבל רמת בטיחות סבירה למדי, הרכב אמין, זול לתחזוקה ועושה את העבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כל מה שכתבת על האימפרזה, אוכל גם על הגטס. לא חזקה, לא חסכונית ולא נוחה (שזה דבר סובייקטיבי כן?).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כל מה שכתבת על האימפרזה, אוכל גם על הגטס. לא חזקה, לא חסכונית ולא נוחה (שזה דבר סובייקטיבי כן?).

הנוחות שלה אכן לא בשמיים, אבל היא סבילה וסבירה.

לא חזקה? דווקא בסדר. לא מטוס.

בגטס עם מנוע 1.4 יש 97 כ"ס, באימפרזה עם מנוע 1.6 יש 95 כ"ס. בחייאת.

האימפרזה מאיצה כמו איזו עגלת סופר ב16.5 שניות (0-100), כשהגטס עושה את זה במשהו כמו 13 שניות.

אז איך בדיוק לא חזקה?

שוב, זה לא איזה קליאו ספורט או 207 GTI, אבל זה בסדר ביחס לקטגורייה.

ודווקא צריכת הדלק שהוצאתי ממנה הייתה סבירה (לא ברמה של הקליאו, אבל בסדר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יונדאי אקסנט 2006-2007 - קרוב ל30K, אמינה, חסכונית יחסית, לא מכוערת מידי, מרווחת במידה מתקבלת על הדעתל-4 איש, לא רעה מבפנים וה1.6 סוחבת יופי גם בעליות קשות.

קי ריו - 2006-2007 - קרוב ל30K, אמינה, חסכונית יחסית, חביבה למראה, מרווחת במידה מתקבלת על הדעתל-4 איש, נחמדה מבפנים, סוחבת, אבל לא הרכב המושלם מבחינת כוח.

פיג'ו 206 2005-2006 - קרוב ל30K, עדיף ידנית, אמינה למדי, חסכונית, יפה, מרווחת, מפנקת מאוד, נוחה וחזקה.

וכמובן הפונטו, אהובתי, לא משנה איזו שנה, ספייס או גרנדה אבל מומלץ יותר פיאט פונטו גרנדה - 2006-2008 קרוב ל30K, ידנית בלבד שכן התיבה הרובוטית מיועדת למאזוכיסטים כרוניים בלבד, אמינה, חסכונית מאוד, יפיפיה, מרווחת כמו משפחתית, מפנקת, נוחה ודיי חזקה.

לא ממליץ על אחרות כי השנתון משחק תפקיד חשוב והשלוש האלה הן אלה שנפגעו מבחינת מחיר והפכו לדעתי למכוניות התמור למחיר הכי טובות בשוק. אם תיקח פיג'ו או פיאט אל תשכח להתייעץ לגבי מוסך, כאן בפורום.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

מה נטפלתם לאימפרזה?

זו סתם הייתה דוגמה לאוטו משפחתי לא המלצתי עליו.

אף על פי שהאוטו דיי בסדר.

אתה קונה רכב ב30 אלף.

אתה מצפה ממנו להיות חסכוני,חזק,נוח?

תתפשר או שתקפיץ את התקציב באיזו מאייה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חסכוני וחזק בדרך כלל לא הולך ביחד, למרות שיש הפתעות.

אבל בחייאת, אימפרזה?

יש משפחתיות יותר חסכוניות וטובות.

האימפרזה אמינה, אבל היא בסיסית וספרטנית.

פורסם

מה קשור מחט לתחת, כאילו שחסכוני חזק ונח זה רק רכבים חדשים?

סופרמיני אירופאית זה 206 או פונטו, אם 3 דלתות לא בעיה אז 206 XS יכול להיות מעניינת, רק למצוא אחת לא מערס.

והפונטו גם מאוד חסכונית וגם זריזה, במיוחד בידני - שיחפש את שתיהן, מה שימצא במצב יותר טוב ביחס לתקציב שיקח.

פאביה גם אופציה טובה בתנאי שימצא אחת במצב טוב בתקציב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגמרי ללכת על אקסנט, אולי אפילו ניתן למצוא מהמודלים של 2007 וצפונה שהן קצת יותר חסכוניות.

רכב מאוד אמין שלא עושה יותר מדי כאב ראש והביצועים שלו בהחלט סבירים. ניתן למצוא במחיר הזה רכבים מאוד סבירים עם הסטוריה לא רעה.

• תוכן חדש...