Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג ביונדאי גיטס 2009 1.4 ידנית.

אחלה אוטו והכול אבל הבעיה שלי זה שאין באסים,זאת אומרת עם המערכת אין לי שום בעיה -איכות סאונד חוזק וכ׳ו הבעיה זה רק שאין באסים וזה קצת משעמם לשמוע ככה מוזיקה,אני הבנתי שאני צריך לקנות סאב ,השאלה האם אפשר לקנות רק סאב ולחבר למערכת ולרמוקלים הקיימים? (לא נגענו בשום דבר המערכת והרמקולים הגיעו עם הרכב)

אני רק רוצה להדגיש שאין לי שמץ של מושג בשום דבר שקשור לאודיו ובעיקר לאודיו ברכב.

אז תודה רבה לכול העוזרים ;) !

פורסם
לא, לא תוכל לחבר את הסאב. בשביל לחבר סאב תצטרך לרכוש גם מגבר.

וכמה עולה דבר כזה?

והבנתי שאפשר גם לחבר רמקולים מאחורה איכותיים עם באסים,יש אפשרות כזאת? אם כן איך אני עושה מה מומלץ לקנות?

אני לא צריך משהו יותר מדי טוב שיהיה בסיסי כזה ;)

פורסם

מישהו?

אם העסק יקר / לא משתלם להשקיע באוטו שעדין לא שלי חשבתי על להוסיף רמקולים מאחורה עם באסים,נגיד משהו כזה:

JBL GTO938 6X9" 3-WAY

(אני לא יכול לפרסם קישורים)

זה שווה?

איך האיכות?

איך הרמקולים ?

תודה :)

פורסם

איכות זו מילה כללית מדי, מה שאיכותי בשבילך לאו דווקא איכותי בשבילי, יש הרבה רמקולים של 6X9 בהרבה רכבים, זה פתרון זול לבאסים, אולי בתור התחלה אם אתה לא מעוניין בסאבוופר תוכל להתקין 6X9 וגם לא תצטרך מגבר, מבחינת איכות הם לא הכי איכותיים שיש אבל אני מאמין שבתור אחד שהוא מתחיל בתחום ולא מבין זה יספיק.

JL Audio

פורסם
איכות זו מילה כללית מדי, מה שאיכותי בשבילך לאו דווקא איכותי בשבילי, יש הרבה רמקולים של 6X9 בהרבה רכבים, זה פתרון זול לבאסים, אולי בתור התחלה אם אתה לא מעוניין בסאבוופר תוכל להתקין 6X9 וגם לא תצטרך מגבר, מבחינת איכות הם לא הכי איכותיים שיש אבל אני מאמין שבתור אחד שהוא מתחיל בתחום ולא מבין זה יספיק.

מסכים איתך,נשאלה איזה לקנות איפה לקנות והאם אפשרת להתקין לבד או שצריך להביא למישהו מקצועי?

תודה;)

פורסם

תלוי אם אתה מפחד להעביר כאבלים ולחתוך בעצמך את המגש, בסך הכל זאת העבודה, לחתוך את המגש האחורי להבריג את הזוג רמקולים ולהעביר כאבלים עד לאחורה של הרדיו דיסק ולחבר, אם כל זה נראה לך מסובך או משהו אז כדאי שתלך למישהו שיעשה את זה.

JL Audio

פורסם
תלוי אם אתה מפחד להעביר כאבלים ולחתוך בעצמך את המגש, בסך הכל זאת העבודה, לחתוך את המגש האחורי להבריג את הזוג רמקולים ולהעביר כאבלים עד לאחורה של הרדיו דיסק ולחבר, אם כל זה נראה לך מסובך או משהו אז כדאי שתלך למישהו שיעשה את זה.

האמת שכן חח..

עכשיו רק מה אתה ממליץ למתחיל שמחפש רמה בסיסית,וכמה עולה התקנה ?

פורסם

עלות ההתקנה משתנה ממתקין למתקין, תיגש לבעל המקצוע הקרוב אליך ותקבל הצעת מחיר.

שוב, הייתי ממליץ לך רמקולים בגודל 6X9 במגש האחורי לדעתי זה יספק אותך, אם לא תמיד תוכל להוסיף מגבר ולהשתדרג.

אבל קודם, לפני שממליצים על משהו בכלל.. מה התקציב שלך להכל כולל הכל?

JL Audio

פורסם
עלות ההתקנה משתנה ממתקין למתקין, תיגש לבעל המקצוע הקרוב אליך ותקבל הצעת מחיר.

שוב, הייתי ממליץ לך רמקולים בגודל 6X9 במגש האחורי לדעתי זה יספק אותך, אם לא תמיד תוכל להוסיף מגבר ולהשתדרג.

אבל קודם, לפני שממליצים על משהו בכלל.. מה התקציב שלך להכל כולל הכל?

אני מעדיף לא להשקיע יותר מ500-600 אבל אני יכול לחרוג מזה..

וכן הבנתי ש6x9 השאלה שלי זה איזה בדיוק סוג מאלה? יש לך איזה המלצה על דגם מסוים /חברה ?

פורסם

מורל טמפו 6X9 והשאר להתקנה.

לאחר מכן אם תרצה תוכל להוסיף מגבר וה6X9 יעשו עבודה מצויינת לעומת רמקולים של פיוניר ב300 שקלף, אם אתה בטוח שלא תוסיף מגבר תקנה PIONEER TSA6974S או TSA6983S Pioneer, בגדול ההבדל יהיה זניח, ההחלטה בידיך.

JL Audio

פורסם
מורל טמפו 6X9 והשאר להתקנה.

לאחר מכן אם תרצה תוכל להוסיף מגבר וה6X9 יעשו עבודה מצויינת לעומת רמקולים של פיוניר ב300 שקלף, אם אתה בטוח שלא תוסיף מגבר תקנה PIONEER TSA6974S או TSA6983S Pioneer, בגדול ההבדל יהיה זניח, ההחלטה בידיך.

תודה רבה לך ,ראיתי שעולה באזור ה500 כמה התקנה בערך עולה אתה יודע?

פורסם

כמו שציינתי קודם, זה משתנה תבקש הצעת מחיר מהמתקין הקרוב אליך, אם אתה לא יודע מה לשאול:

"כמה יעלה לי לבצע חיתוך בגודל 6X9 אינץ' במגש האחורי, וההתקנה של הרמקולים (העברה של החיווט באוטו וחיבור לרדיו דיסק) ללא מגבר."

JL Audio

פורסם
כמו שציינתי קודם, זה משתנה תבקש הצעת מחיר מהמתקין הקרוב אליך, אם אתה לא יודע מה לשאול:

"כמה יעלה לי לבצע חיתוך בגודל 6X9 אינץ' במגש האחורי, וההתקנה של הרמקולים (העברה של החיווט באוטו וחיבור לרדיו דיסק) ללא מגבר."

אוקיי בקשר להתקנה אני יבדוק.

בקשר לרמקולים - חשבתי על זה ואני מעדיף להשקיע עכשיו פחות וברגע שיהיה לי אוטו להשקיע בו עם מגבר וכו,אז כרגע אני רוצה רק רמקולים 6x9 בלי אפשרות לשדרוג בעתיד ככה שהבנתי ממך שעדיף לי את אחד מהפיוניר השאלה איזה מ 2 הדגמים שרשמת עדיף ? או מה ההבדל ביניהם ? תודה ;)

• תוכן חדש...