Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשמוע הצעות לקניית רכב בתקציב של עד 30 אלף ש"ח, הדרישות הן:

אוטומט, חסכוני, אמין וכמה שפחות יקר לאחזקה

אם זה משנה הרכב ישמש לנסיעות קצרות מידי יום לעבודה.

תודה

פורסם

שנתון 2006 - הדור השני של הסיריון ,אני חושב שפותח הת'רד ייאלץ לעשות מאמץ נוסף מבחינה תקציבית על מנת לרכוש סיריון משנתון זה במצב טוב,רוב אלו שנסחרות באזור ה30 ומטה הן לרוב יוצאות השכרה\בעלות ק''מ גבוהה...

רכב אחר שאינני מחבב יתר על המידה אבל יאפשר שנתון גבוהה ביחס לתקציב הינו שברולט אבאו - 2008 ייכנס בתקציב ואולי אפילו ישאיר מעט עודף,אני לא חושב שהוא חסכוני או בטיחותי במיוחד.

פורסם

אז ככה הרכב הוא לא בשבילי, והבחורה שאלה אותי על מספר דגמים שהיא שמה עליהם עין -

סיריון 2002, קורסה 2003, קליאו 2003 ומגאן 2002

מה נראה לכם?

פורסם

בקורסה הגיר אוטומטי לא ממש מוצלח ויקר לתיקון,המגאן לא ממש חסכונית,מדובר על רכב משפחתי,לקליאו גם גיר לא מזהיר.

הייתי מצטרף לפונטו ספייס,פה כן תקבל חיסכון בדלק,לרכב ברמת גימור הנמוכה יותר SX יש גיר רובוטי,הפעולה שלו פחות חלקה מאוטומט רגיל מצד שני חיסכון,למאובזר יותר ELX יש 80 כ"ס וגיר רציף זה נחשב לעדיף.

לגבי הסריון אכן צריך בערך תוספת של 10K,גם הרבה מהרכבים יהיו אחרי השכרה או ליסינג עם ק"מ גבוהה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את פונטו לא משנה איזה דגם (גרנדה -ספייס......) הוא רכב אמין ואתה יכול לקבל 2006/7 שעדיין אינו ישו מאוד ופיאט בד"ך רכבים אמינים ואינם בעייתיים.

פורסם

פיאט פנדה היא עם גיר רובוטי שלא כולם אוהבים, וגם יקר לתחזוקה אם יש לו תקלה מהותית.

פיאט פונטו ספייס לעומת זאת, בגרסה עם 80 כ"ס וגיר רציף מהשנתונים האחרונים - 2005-2006, יכולה להיות עסקה טובה של רכב חסכוני ובעל ביצועים סבירים למדי. לחפש אחת כזאת שמורה ומטופלת ולהמשיך לשמור עליה ואפשר להנות מהרכב בכיף.

אופציה פחות חסכונית מהפונטו ספייס, אבל אמינה מאוד היא הגטס. לחפש אחת פרטית מרמות גימור GLX או GLS, שהן מאובזרות בצורה בטיחותית טובה יחסית (4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP), ולא להתפשר על GLF, שהיא זוועה מבחינת בטיחות. (כרית אוויר אחת, אין ABS אפילו).

אז כן, היא פחות חסכונית מהפונטו ספייס, אבל פחות רגישה לאחזקה, יותר זולה לתחזוקה, וברמת הגימור הגבוהה גם יותר מאובזרת מבחינת בטיחות למשל. בפונטו ספייס יש 2 כריות אוויר בעוד בגטס יש 4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבל ללכת על צרפתיות אם תקציב ישור הקו והרצון לבזבז כמה שפחות בשנה.

אני מאוד בעד ללכת על יונדאי אקסנט או דיהטסו סיריון בשנתונים גבוהים.

את הרכבים האלה ניתן להשיג גם מליסינג במצב טוב.

כמובן שחייבים לבדוק את הרכב לפני הרכישה.

• תוכן חדש...