Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

קורולה 2011 הערב בזמן שהרכב היה בחניה של 30 דקות בלבד, ככל הנראה אופנוע עבר לידו ובאכזריות קטע את המראה (ימין) וגם שיפשף את הרכב בצד וכמובן כמנהג הישראלי המצוי הוא לא השאיר זכר לפרטיו, אפשר לדעתכם להחליף רק את החיבור של המראה ?

image.jpg

פורסם

השאלה איזה חלק נשבר, התושבת "משולש" שעל הרכב או תושבת המראה עצמה? בשני המקרים אני נוטה להאמין שניתן להזמין רק את החלק שנשבר, אפשר לחפש ולתת לך מק"ט שתוכל ללכת איתו למוסך או לנסות את מזלך ברכישה באינטרנט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה נראה שהתושבת נשברה החלק כנראה זה המשולש שעל הרכב, איפה אני מוצא את המק״ט... אם תוכל למצוא לי זה יהיה מעולה

כמה זה יכול לעלות ?

פורסם

כמה מאות שקלים. בפירוקייה אולי קצת פחות.

המק"ט רשום על החלק עצמו, כנראה מבפנים (כלומר תצטרך לפרק את המשולש ולחפש את ההטבעה מאחורה). לחילופין שלח לי בה"פ את מספר השלדה של הרכב ואוכל לתת לך את המק"ט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי

אני חושב שאלך מחר למוסך (כדאי ללכת למורשה?)

זה אמור להיות להם במלאי ?

איתמר תודה על העזרה המקצועית

פורסם

חלק מקורי לפי מק"ט תמצא רק במורשה. גם אם אין את החלק במלאי המוסך, לאחר ההזמנה זה יגיע בהמשך היום או למחרת, ככה זה עובד בדרך כלל.

חנויות חלפים מקושרות ישיגו לך מראה "קומפלט" מפירוק, אני בספק שהם יתעסקו רק עם התושבת. למרות זאת זה יכול לצאת זול יותר. עשה מחר סקר שוק קטן.

איתמר.

פורסם

אני במוסך כרגע

הם טוענים שאין אפשרות להזמין רק את ״המשולש״ התושבת

אלא את כל המראה והם רוצים עליה 2500 פלוס מעמ

נשמע לכם הגיוני ?

פורסם

נשמע הגיוני - במורשה המחירים מאוד גבוהים (אני מאמין שזו כל המראה, כולל מכלול המנועים, חימום מראות....)

קורולה לא חסר בארץ - קנה מפרוק ומקסימום פרק משם את החלק השמור.

פורסם

פירוקיות:

יש את יזדי בראשון לציון

יש את ויצמן בכביש 44 ליד מקווה ישראל

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

בעבר הייתה לי לאנטיס 323 2001

שברו לי את המראה.

פשוט ניגשתי לפירוקיות וקניתי ב200 שקל את כל המראה.

אין לך גם בעיה של הצבע,זה "פאנל" שמתפרק ומלבישים אותו על המראה ה"חדשה".

גש לפרוקייה-לא חסרים של הרכב שלך.

אם אתה רוצה בזול,אז באיזור תעשיה של חולון יש שם כל מיני פרוקיות קטנות תוכל למצוא שם אני מאמין.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

תעשה להם טלפון:

http://www.hercules.co.il/apage/83105.php

רוב הסיכויים שהם יוכלו לשפץ לך את המראה בסכום הגיוני.

מה שמבקשים ממך במוסך, זו כבר עילה לתביעה של פוליסת המקיף.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...