Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סוזוקי בלאנו שנת 2000 אוטומט, 190,000קילומטר קניתי את הרכב לא מזמן והייתה נזילת שמן קלה מאיזור הטיימינג שהתגברה מעט עם הזמן,זה לא מטריד אותי,רציתי לדעת במקרה ונקרעת הרצועת טיימינג נקרעת האם נגרם נזק למנוע או לראש מנוע,כי ידוע לי שבחלק מן הרכבים ברגע שנקרעת רצועת הטיימינג נגרם נזק רב למנוע ולראש מנוע

ומהי עלות התיקון המשוערת של החלפת טיימינג ותיקון הנזילה

פורסם

לגבי הנזילה, שאתה אומר שהיא מאזור הרצועת תזמון זה לא אומר כלום, איש מקצוע צריך לבדוק ויזואלית מאיפה בדיוק יש נזילה ולמה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אל תגיע למצב שרצועת הטיימינג נקרעת -הלך לך המנוע.(נזק גדול יותר מהחלפת רצועה)

אני בדיוק חושב להחליף לסזוקי 1999 של בני את הרצועה -עבר כ 160 אלף קילומטר (מעט פחות)

ביררתי בכמה מקומות המחיר נא בסביבות ה 800 עד 1000 ש"ח.

פורסם

קניתי את הרכב לפני 3 חודשים ולא יודע לי היסטוריית הרכב ומתי פעם אחרונה הוחלפה הרצועה,מה שכן פתחתי קצת את הברגים של המכסה טיימינג והסתכלתי על הרצועה היא שחורה וחלקה בלי סדקים או יובש,אבל אין לי ידע מקצועי בכדי להבין את מצבה,החחשש שלי הוא שנזילת השמן נוגעת ברצועת טיימינג ובכך יכולה לגרום לרצועה להתבלות ולהיקרע

פורסם

הנזילה מגיעה מכיוון מחזירי השמן.. כנראה שמחזירי השמן כבר הלכו לעולמם בדרך כלל כשמחיליפים טיימינג מחליפים גם מחזירי שמן..

הייתי מציע לך לעשות טיימינג + מחזירי שמן ומשאבת מים בשביל הראש השקט.. אה כן ורק מקורי מסוזוקי...

פורסם

דבר אלמנטרי ברכישת רכב (בדגמים שקיימים רצועות טיימינג) זה לשאול מתי הוחלפה הרצועה?

ואם אפשר לקבל מסמך שמאשר את הדברים -אני אישית נוהג ככה.

מדובר על הוצאה גדולה במקרה של נזק, ואין סיבה שלא נוודא את הפרטיים הרלוונטיים בזמן הרכישה.

• תוכן חדש...