Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני פותח שרשור המלצות של מוצרים שאתם אוהבים ולא יכולים בלעדיהם (מוצרי דיטיילינג כמובן)

זה קצת ישבור את השגרה של הפורום (מדבקות קרבון ,פנסים ,מגיני רוח ,ספויילרים, פרוייקטים וכו') ועל הדרך ישמש כשרשור למידה וחשיפה למוצרים שונים.

תשתפו פעולה ויהיה לנו אחלה שרשור (תרגישו בנח להמליץ על הכל, החל מספוגית לווקס ועד לפולישר מקצועי)

חוקי השרשור:

1. לבחור פריט או מוצר אחד בלבד שאתם מאוד אוהבים על מנת למנוע עומס מוצרים

2. תמונה חובה (אפשר גם מגוגל)

3. סיקור קצר על המוצר והסבר מדוע אתם אוהבים אותו כלכך

4.תהנו

אז אני אתחיל...

זה התחיל כפריט אחד שקבלתי מתנה מחול ומאז רכשתי עוד 4 ומבחנתי הפריט הזה הוא בהחלט אחד הטובים שידעתי!

אני מדבר על מברשות דיטיילינג, עבורי זה אחד הכלים הנוחים ביותר למגוון רחב של ניקיונות, גם בתוך הרכב וגם מבחוץ.

הן רכות, נכנסות לכל חור ולרוב עמידות בפני חומרים אגרסיביים.

אני חושב שהייתי מוותר על מוצרים שונים אבל לא על המברשות!

אני משתמש במברשות של חברת valetpro מספר 16 (להרבה מהחברות יש מברשות דומות)

<a href=mhvmgmmymnyw.jpg' alt='mhvmgmmymnyw.jpg'

מה המוצר שלכם?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

המוצר שאני בחרתי הוא

Meguairs Water Magnet.

מגבת גדולה עם יכולת ספיגה מעולה גם אחרי סחיטה.

ניגוב גג של רכב משפחתי ממוצע לוקח כ20 שניות.

אני משתמש בה כדי לספוג את עיקר המים וממשיך עם Meguairs Supreme Shine לניגוב סימני קטנים .

X-2000.jpg

פורסם

חומר לדש בורד.חייב,לא משנה אם הרכב נקי או לא (קורה במיוחד בחורף גשום)

תמיד מעביר מריחה על כל הפנים הרכב כולל דלתות עם קארפלאן פלאש דש.

ניסיתי כמה וכמה מוצרים,זה עושה עבודה מעולה.

2379873.jpg

פורסם

optimumnorinse32oz.jpg

מוצר מצוין,לניקוי הרכב,מספיק להמון שטיפות,במידה ושוטפים פעם בשבוע יכול להספיק לכמה חודשים טובים,יכול לשמש גם בתור ספרי החלקה לפלסטלינה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
המוצר שאני בחרתי הוא

Meguairs Water Magnet.

מגבת גדולה עם יכולת ספיגה מעולה גם אחרי סחיטה.

ניגוב גג של רכב משפחתי ממוצע לוקח כ20 שניות.

אני משתמש בה כדי לספוג את עיקר המים וממשיך עם Meguairs Supreme Shine לניגוב סימני קטנים .

X-2000.jpg

בהחלט מוצר מדהים! המגבת שאני הכי אוהב ויש לי הרבה..

optimumnorinse32oz.jpg

מוצר מצוין,לניקוי הרכב,מספיק להמון שטיפות,במידה ושוטפים פעם בשבוע יכול להספיק לכמה חודשים טובים,יכול לשמש גם בתור ספרי החלקה לפלסטלינה.

מחזק, שמעתי עליו רבות אבל רק לאחרונה קבלתי בקבוק 1 ליטר מחול ואני יכול לומר שפשוט התאהבתי במוצר הזה.

ניקיתי בעזרתו את הרכב שלשום בשיטת ה quick detiling, היה רק אבק ולכלוך קל והתוצאה הייתה מדהימה!!!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...