Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי את ההבדל בין היכולות של החיישן. הטווח הדינמי גדל באופן מורגש

.

זה מורגש כשאתה צופה במסך או כשאתה מדפיס את התמונות?

אני די נייח מכיוון שאני חובב צילומי נוף וטבע.

.

טוב, כאן באמת לא צריך ניידות ואין לה משמעות ובעיקר איכות טכנית מדברת.

אני שאתה גם "מפתח" מ-RAW.

האתר הזה עם דוגמאות יפות, ואני מניח שאת Luminous Landscape אתה מכיר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעבר לעובדה שעם D60 העדשה הזאת לא תפקס אוטומטית, שכן מדובר בעדשת AF, וכדי שיהיה פוקוס אוטומטי בD60 יש צורך להשתמש בעדשות AF-I וAF-S, מדובר באחת העדשות הגרועות שניקון השיקו אי פעם, איכות אופטית ירודה ונוראית.

אם את מחפשת טווח כזה, אז שווה להשקיע את הכסף על ה70-300VR, יש לה אופטיקה טובה, מנוע פוקוס מובנה שיאפשר לך פוקוס אוטומטי בD60 (עדשת AF-S), מייצב אופטי אפקטיבי והיא מפיקה תמונות טובות. יש לי עדשה כזאת כבר 4 שנים ואני מאוד מרוצה. (למרות שאני כבר שוקל לשדרג ל70-200 F/4 VR החדשה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פלו, בהדפסה בעיקר, פחות במסך, אבל בעיבוד רו זה מורגש פי

כמה, ובמסכי מק/וויזיו, ובכן, כל מילה מיותרת.

אפשר לראות את זה בלא מעט השוואות ברשת. אין ספק שזה יקר. אבל יד שניה זו לא מילה גסה...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כל עדשת EF-S, מתאימה למצלמות FF וCROP, מה שמתאים לCROP לא יתאים לFF, אני רוכש עדשות שמתאימות מראש לef-s

הפוך אחשלי.

עדשות EF-S הן כמו עדשות DX בניקון, הן עדשות שבנויות לפורמט של מצלמות קרופ.

עדשות שיתאימו לעבוד גם במצלמות קרופ וגם במצלמות פול פריים, הן עדשות EF (או בניקון, כל עדשה שלא מסומנת בDX).

מעבר לכך, בקנון לא ניתן לחבר עדשות EF-S לגוף פול פריים.

בניקון כן ניתן להשתמש בעדשות DX על גופי פול פריים במצב תאימות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
תודה רבה על ההסבר המפורט.

הדרישות שלי הן עדשה עם פוקוס אוטומטי, אין לי חצובה ואני עדין לא מנתחת מוח ; )

כך שאני אזדקק לעזרה.

אני מחפשת עדשה לטווח יותר גדול ממה שיש לי כרגע (18-55).

על מה תמליץ?

*רצוי שהמחיר יהיה סביר, ואני לא שוללת גם משומשות.

תודה

ל'

18-105VR.

שיפור באופטיקה, טווח שימושי, יש מייצב, מנוע פוקוס מובנה, איכות בניה סבירה (קיט, אין מה לצפות יותר מדי)

תמורה טובה לכסף. הייתה לי עדשה כזאת על הD90, עדשה נחמדה בסך הכול. (עד שמיציתי אותה ועברתי ל17-50 F/2.8 של טמרון, שהיא גם שיפור עבורך, אבל לא בטווח אלא באופטיקה ובצמצם).

אפשר גם לשדך 55-200VR או 55-300VR.

פורסם
פלו, בהדפסה בעיקר, פחות במסך, אבל בעיבוד רו זה מורגש פי

כמה, ובמסכי מק/וויזיו, ובכן, כל מילה מיותרת.

אפשר לראות את זה בלא מעט השוואות ברשת. אין ספק שזה יקר. אבל יד שניה זו לא מילה גסה...

אחת הבעיות בצילום זה שאנשים חושבים שאם אני מחזיק מצלמה ואתה מחזיק מצלמה, אז שנינו באותו תחביב, ויכולים להשיא עצות אחד לשני.

זאת הנקודה שרציתי להגיע אליה, וזה לא נכון.

לך יש מצלמה ולי יש מצלמה, אבל שנינו מצלמים דברים שונים בתכלית, מסיבות שונות, עם דגשים שונים וצרכים טכניים שונים.

לכן הדבר הראשון שצריך לברר עם מישהו ששואל "מה/האם לקנות?" זה מה הוא מצלם, למה, כמה ואיך...

לכן המנטרה "לשדרג ל-FF" תמיד נשמעת תלושה בעיני, כשהיא ללא הסבר.

FF זה לא שדרוג או שנמוך, זו טכנולוגיה. היא טובה מאוד בדברים מסויימים, מה שהופך אותה רלוונטית לשימושים מסויימים, פחות טובה בדברים אחרים (כמובן שתמיד יש את מי שאוהבים לקנות ציוד, אבל זה תחביב אחר).

לשלם אלפי דולרים בשביל להוציא עוד פורטרט של החתול/כלב/ילד... מיותר. מיותר לחלוטין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל מילה בסלע. לאחרונה הורדתי ידידה מהעץ של לקנות ניקון 6100 (!) כי אמרו לה שזו אחלה מצלמה. "שלחתי" אותה לרכוש NEX-5N עם 18-55 ו עדשת 30 מ"מ מאקרו לצילומי הסטודיו של המודלים לימודים שלנו. אין מאושרת ממנה והיא חסכה בערך 50% ממה שתכננה לשלם.

אגב,

לא הבתני אם אם הצדקתי את השאיפה או לא :wink:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...