Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מחשבות ורעיונות וניסיונות להגדיל את משכורת הנטו שלי הבנתי שאני צריך להתפשר ולהחזיר את הרכב היפה שיש לי מליסניג (מיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות) ולקנות רכב משומש (גם אם זה שנת יצור רחוקה כמו 2000) העיקר שיהיה אמין , דיזל, 7 מקומות.

משפחתי מונה 7 נפשות כאשר 3 מתוכה (אני אישתי והבן הגדול) גבוהים ורחבים (2 מטר כמעט).

רוב השימוש ברכב הינו עבורי לעבודה וחזרה (פתח תקווה לאריאל וחזור),

ובסופי שבוע ואחה"צ לנסיעות משפחתיות, שטח כמעט ואיני נוסע, אבל... רק רכבי שטח היום הם מספיק גבוהים ומרווחים ומתאימים למשפחה כמו שלי. איני מעוניין ברכבי ואן (מאזדה 5 קטנה וMPV אשתי לא מוכנה כי זה מכוער לה מדי, קרניבל נחמדה והיא אופציה אחרונה אך מעדיף שלא, מיצובישי גרנדיס וכו' פחות מתאימים)

חשוב גם: רכב דיזל, אוטומט והכי חשוב אמינות אמינות ואמינות.

התקציב הינו 30000 ש"ח (שאני יודע שזה מסבך אבל זה מה יש (השאר הולך לאוכל :wink: )

ושכחתי לציין שזה הפעם הראשונה שאני קונה רכב פרטי (עד היום היה לי רכב מהצבא ואח"כ תמיד רכבי ליסינג מהעבודה), כך שאיני מאלה שבבוקר יום שישי נכנסים מתחת לרכב ומתחילים לשפץ כל מיני משאבות.

לעזרתכם הטובה אודה. (וכמו שנוכחתי לראות בכמה פעמים שהצצתי באתר, יש לכם עצות טובות).

פורסם

שרון היי,

אני לא אכנס כרגע להמלצה ספציפית לרכב כזה או אחר אלא למשהו כללי יותר. היתי במקומך בודק טוב ובדיוק רב כמה תוסיף לנטו באם תוותר על הרכב הזה.

אל תשכח שמעבר להוצאה של ה-30 אלף ש"ח שאתה מוציא (בליסינג אינך נדרש כלל להוצאה חד פעמית בשום גודל שהוא) אתה תאלץ לשלם ביטוח, טסט, דלק..דברים שאתה לא עושה עכשיו ברכב הליסינג שלך.

אני חושב שאחרי שתעשה חשבון כזה תגלה שאתה כמעט ולא חוסך, או חוסך מעט מאוד וכל זה רק בישביל לרדת ממיצובישי אאוטלנדר חדש לרכב ישן כלשהו שיהיה משמעותית פחות טוב

פורסם

חשוב שתבדוק אם בזה שאתה מפסיק את הליסינג וקונה רכב ישן ב-30000 ש"ח בסוף התהליך חסכת כסף.

לדעתי לא רק שלא תחסוך אולי גם יעלה לך יותר.

ביטוח,טסט טיפולים ברכב כזה הם לא זולים בכלל בעיקר בגלל השנתון.

אם החלטת לוותר על הליסינג תשקול קניית רכב משומש בן 3-4 תיקח מימון ולפחות תחסוך את כל העלויות של אחזקת רכב ישן.

פורסם

איסוזו טרופר / סניונג מוסו / סניונג רקסטון.

יונדאי גלופר גם יכול לבוא בחשבון - אך סביר להניח שלא יעבור את מבחן היופי.

אף כלי מהרשומים לעיל לא יהיה זול לאחזקה, אך עם תחזוקת מנע קפדנית כולם יראו אמינות טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על התגובות,

דבר ראשון - תודה על הדאגה לגבי האם אחסוך או לא, אבל..

הדלק יהיה עדיין על חשבון החברה, כך שייחסך לי סכום די ניכר,

מה עוד שאם הייתי משדרג את האאוטלנדר לרכב 7 מקומות נורמלי הייתי מפסיד עוד יותר.

דבר שני - יונדאי גאלופר דוקא יפה , אבל באתר הזה די הרבה משמיצים,

חשבתי גם על מיצובישי פאג'רו שנת 2000 אבל אני קצת אובד עצות איך לחפש ומה לחפש ברכב.

רוב הרכבים כבר עברו את ה 250K וכמו שציינתי הידע שלי במכונאות ורכב שואף ל.....0.

• תוכן חדש...