Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שאין כל יתרון לפלסטלינה בפעם השניה. סה"כ פלסטלינה מורידה לכלוך שנדבק לפח. אם הורדת אותו בפעם הראשונה, בפעם השניה אתה כבר סתם משפשף אותה על הפח.

בוודאי שיש/היה יתרון. הרכב היה מלוכלך בצורה שלא ניתן היה להוריד את הליכלך בפעם אחת

וזה אגב לא הפעם הראשונה. עשיתי לפני כמה חודשים גם פלסטלינה,פוליש ווקס על אותו רכב -וגם אז התוצאה לא הייתה הכי טובה

לעומת הרכב שלי שמריחה קצרה עם פלסטליה, והכל חדש. (שוב מדובר על רכב של חייל שבא אחת לכמה שבועות -והרכב צובר אבק וליכלוך שנתפש על הצבע)

עדיין, כפי שציינתי כבר כמה פעמים -אני לא מקבל תוצאה כפי שאני רואה אצלכם

רק לאחר שאנסה חברות אחרות,אדע לאן אני יכול להגיע מבחינת תוצאה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מקבל תוצאות כמו שלנו משום שרובנו משתמשים בפולישים ומכונות פולישר.

ווקס ופלסטלינה כשלעצמם לא תורמים לרכב ברק ברמה שפוליש יתן, לכן אל תצפה לכך אלא אם תרכוש פולישים ופולישר.

פלסטלינה, במידה ומבצעים נכון ובסבלנות, אמורה להוריד את כל הלכלוך שעל הפח.

אם עדיין נשאר לכלוך על הפח בפעם השנייה - סימן שלא עשית משהו נכון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יישום פלסטלינה לא דבר מסובך/קשה.

פוליש יותר מורכב במיוחד שאני מיישם אותו ידני -זו הסיבה העיקרית שאני

לא מגיע לתוצאות גבוהות (למרות שרק אני שם לב אליהם) מעבר לחומרים יותר איכותיים ויקרים

שכרגע אין לי אותם. (ארכש אותם,פשוט לא יודע בדיוק מה לרכוש? אין טעם לרכוש מוצרים ללא הכוונה מה מתאים למה)

פורסם
רק תבקש ונכוון אותך.

תודה,

אני חושב להזמין את זה ULTIMATE COMPOUND בתור פוליש

מקווה שמתאים לעבודה ידנית? בנוסף ווקס משחה GOLD CLASS PASTE CAR WAX

בנוסף ראיתי שאתה עושה פיניש לכה כזה: Opti-Coat היכן ניתן למצוא אותו? או משהו דומה באתר ג'ים שופ?

אשמח להכוונה/הערות מה להזמין? אבצע אזמנה בימים הקרובים

ולאחר מילוי צבע עם קיסם על הרכב - כמובן לאחר פלסטלינה/פוליש( אבנים עפות וכד') אעשה

ווקס כפול. (פעמיים)

פורסם

opti-coat הינו חומר המשאיר שכבה "פרמננטית", שמדמה שכבת לקה נוספת, להגנה על הלקה המקורית. זהו חומר יקר ביותר ומסובך ביותר ליישום, אך ההגנה שלו מחזיקה שנים, בהם לא תהיה מחויב ליישם וקסים.

מה שאני משתמש בו הוא Opti-seal, אוטם צבע (ווקס סינטטי), ואפשר להשיגו בחו"ל.

אין פוליש מתאים יותר לשימוש ידני מאולטימייט קומפאונד.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
opti-coat הינו חומר המשאיר שכבה "פרמננטית", שמדמה שכבת לקה נוספת, להגנה על הלקה המקורית. זהו חומר יקר ביותר ומסובך ביותר ליישום, אך ההגנה שלו מחזיקה שנים, בהם לא תהיה מחויב ליישם וקסים.

מה שאני משתמש בו הוא Opti-seal, אוטם צבע (ווקס סינטטי), ואפשר להשיגו בחו"ל.

אין פוליש מתאים יותר לשימוש ידני מאולטימייט קומפאונד.

ואם אני ארכוש את SYNTHETIC SEALANT -זה ייתן תוצאה דומה ל Opti-seal?

משהו נוסף,אתה אומר שזה נותן שיכבת לכה על הרכב,אכן? איך זה מסתדר אם שמים את זה על ווקס?

לא אמור להיות ישירות על הרכב לאחר פוליש? (אולי פספסתי משהו?)

פורסם
ואם אני ארכוש את SYNTHETIC SEALANT -זה ייתן תוצאה דומה ל Opti-seal?

משהו נוסף,אתה אומר שזה נותן שיכבת לכה על הרכב,אכן? איך זה מסתדר אם שמים את זה על ווקס?

לא אמור להיות ישירות על הרכב לאחר פוליש? (אולי פספסתי משהו?)

הצבע של הרכב מצופה עוד מהמפעל בלכה.

בפוליש, אתה מוריד רק שכבה מיקרונית של הלכה. הלכה תמיד נשארת.

אם לא תשאר לכה, אתה במצב בעייתי שמצריך צביעה.

הOpticoat לא נותן שכבה של לכה. הוא נותן שכבה שמדמה לכה משום שההגנה שלו כמעט תמידית ומגיעה למעל שנה.

ניתן למרוח ווקס מעליו, אך יש כאלו ששמים OC רק בשביל שלא יצטרכו למרוח וקס כל פעם. OC יכול לשמש כתחליף לוקס או עוד אמצעי הגנה ללכה.

האוטם הסינטטי של מגוויארס שאתה מדבר עליו איכותי למדי, אך אפילו לא קרוב ליחס תועלת למחיר של האופטי סיל. המחיר השערורייתי שלו בג'ים שופ לא שווה את המוצר. עדיף לייבא מאיביי אופטי סיל, שאיתו בקבוקון אחד מספיק ל-40 רכבים במידה ומיישמים נכון. עם הסינטטיק סילנט של מגוויארס, תגיע למקסימום עשרה רכבים וגם זה אופטימי מאוד.

פורסם

אני יודע שהרכב מגיע עם לכה -זה הרי ברור. אגב,ריבוי פולישים כן מורידים את שכבת הלכה.

בכל אופן אזמין את SYNTHETIC SEALANT + ווקס תואם

ונראה מה תהיה התוצאה.

תודה

פורסם

יצא מגניב, אפשר רק לשאול מה נותן הפלסטלינה הזאת?

מה האפקט שלו והאם זה מסובך להשתמש בו? או כדאי?

יש לי צבע דהוי בכמה מקומות (אל תדאגו אני מטפל בזה.) ואולי זה יכול קצת לעזור?

פורסם

פלסטלינה מורידה את כל הלכלוך שנדבק לצבע ולא יורד אחרי שטיפה.

תנסה יום אחד אחרי שטיפה וייבוש ולהעביר את היד על הצבע של הרכב, אתה תראה שהוא מרגיש כמו נייר זכוכית. זה בגלל לכלוך.

הפלסטלינה עוזרת להוציא גם את הלכלוך הזה ולהשאיר את הרכב נקי לחלוטין וזה נותן לוקס את האפשרות להצמד לצבע כמו שצריך, לתת ברק\עומק לצבע והגנה.

לגבי עניין השימוש ראה כאן:

fr9mr2gczD0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אני יודע שהרכב מגיע עם לכה -זה הרי ברור. אגב,ריבוי פולישים כן מורידים את שכבת הלכה.

בכל אופן אזמין את SYNTHETIC SEALANT + ווקס תואם

ונראה מה תהיה התוצאה.

תודה

אמרתי בפוסט הקודם - אם תגיע למצב שאין לכה, אתה בבעיה. מכאן ניתן להסיק שברור שריבוי פולישים מוריד שכבת לכה.

כשאמרתי שלכה תמיד נשארת - התכוונתי לשורה הזו שאמרת :"לא אמור להיות ישירות על הרכב לאחר פוליש?". הסקתי ממנה לא נכון שאתה אומר כאילו צריכה להיות שכבת לכה ישירות אחרי הפוליש.

רכישה של ווקס בנוסף לאוטם תהיה מיותרת, יקרה, וחבל.

פורסם
הצבע של הרכב מצופה עוד מהמפעל בלכה.

בפוליש, אתה מוריד רק שכבה מיקרונית של הלכה. הלכה תמיד נשארת.

אם לא תשאר לכה, אתה במצב בעייתי שמצריך צביעה.

הOpticoat לא נותן שכבה של לכה. הוא נותן שכבה שמדמה לכה משום שההגנה שלו כמעט תמידית ומגיעה למעל שנה.

ניתן למרוח ווקס מעליו, אך יש כאלו ששמים OC רק בשביל שלא יצטרכו למרוח וקס כל פעם. OC יכול לשמש כתחליף לוקס או עוד אמצעי הגנה ללכה.

האוטם הסינטטי של מגוויארס שאתה מדבר עליו איכותי למדי, אך אפילו לא קרוב ליחס תועלת למחיר של האופטי סיל. המחיר השערורייתי שלו בג'ים שופ לא שווה את המוצר. עדיף לייבא מאיביי אופטי סיל, שאיתו בקבוקון אחד מספיק ל-40 רכבים במידה ומיישמים נכון. עם הסינטטיק סילנט של מגוויארס, תגיע למקסימום עשרה רכבים וגם זה אופטימי מאוד.

אני רק שאלה..

למה הוא צריך מוצר שיספיק לו עד 40 רכבים, ולמה זה עדיף על מוצר שאמור להספיק "רק" ל-10 רכבים?

אם המוצר באמת מחזיק חצי שנה עד שנה (כפי שרשמו פה בפורום) אז מה הוא אמור לעשות בשאר החומר, לפתוח עסק?

נכון לעכשיו האופטי-סיל עולה כפול מהסינטטיק-סילנט, אם הם מביאים לאותן התוצאות מדוע לא להשתמש בזול ביותר?

אגב, המחיר ב- gymshop פשוט הזוי, הסילנט הנ"ל עולה באיביי רק 19 דולר (נניח 100 ש"ח עד הבית), מחירו בארץ בחנות האמורה עומד על 280 ש"ח :shock:

אין שום סיכוי שבעולם שאני ארכוש מהם את המוצר הנ"ל במחיר כזה!

אה כן, לפותח השרשור - יפה מאוד, גם הרכב וגם העבודה!!

פורסם
אני רק שאלה..

למה הוא צריך מוצר שיספיק לו עד 40 רכבים, ולמה זה עדיף על מוצר שאמור להספיק "רק" ל-10 רכבים?

אם המוצר באמת מחזיק חצי שנה עד שנה (כפי שרשמו פה בפורום) אז מה הוא אמור לעשות בשאר החומר, לפתוח עסק?

נכון לעכשיו האופטי-סיל עולה כפול מהסינטטיק-סילנט, אם הם מביאים לאותן התוצאות מדוע לא להשתמש בזול ביותר?

אגב, המחיר ב- gymshop פשוט הזוי, הסילנט הנ"ל עולה באיביי רק 19 דולר (נניח 100 ש"ח עד הבית), מחירו בארץ בחנות האמורה עומד על 280 ש"ח :shock:

אין שום סיכוי שבעולם שאני ארכוש מהם את המוצר הנ"ל במחיר כזה!

אה כן, לפותח השרשור - יפה מאוד, גם הרכב וגם העבודה!!

כשאומרים 40 רכבים, לרוב זה ניתן לפירוש גם כ40 פעם, כלומר שנים רבות של הגנה. הבקבוק עולה כ200 שקל. לדעתי שווה בשביל כמה שנים.

פורסם
כשאומרים 40 רכבים, לרוב זה ניתן לפירוש גם כ40 פעם, כלומר שנים רבות של הגנה. הבקבוק עולה כ200 שקל. לדעתי שווה בשביל כמה שנים.

מה לגבי תאריך תפוגה?

אני מניח שהחומר לא יועד להחזיק בבקבוקון פלסטיק 20-40 שנה..

ונניח שכן, מי יודע אם בעוד 40 שנה בכלל נזדקק ליישם אוטם צבע על החללית ליסינג שלנו.. :roll:

מה לגבי השאלה השניה: האם התוצאות של שני החומרים זהות?

• תוכן חדש...