Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לא חשבתי על לצלם את הלפני, אבל הרכב היה דיי מלוכלך כי חודש וחצי לא נשטף למרות שהגשמים עזרו מעט.

העבודה התבצעה אתמול במפגש ניקיון\וקס של פורום PSI.

jjgS6.jpg

2f5x9.jpg

Qitas.jpg

Rm8yj.jpg

TFVC6.jpg

TisIi.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נראה מעולה.

פח הרכב נראה חדש.

האם הרכב עבר צביעה בעבר?

איזה שנתון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

yogev20,

תהליך העבודה רגיל:

1. שטיפת הרכב בלחץ מים\צינור (בלת ברירה עם דליים).
  2. שטיפה ידנית יסודית.
  3. ייבוש יסודי של הרכב.
  4. פלסטלינה.
  5. שטיפה נוספת בלחץ מים\צינור כדי להוריד שאריות לכלוך מתהליך הפלסטלינה. אם עובדים עם דליים הייתי עושה גם שטיפה ידנית.
  6. ייבוש יסודי של הרכב.
  7. מריחת הווקס עם פד(ים) מריחה.
  8. ניגוב הווקס עם מטלית מיקרופייבר נקיה\חדשה (אפשר לקנות בזול מאד באיביי - כ$1 ליחידה).

• כמובן את התהליך של הפלסטלינה והוקס מאד מאד רצוי לעשות בצל.

אני דילגתי על השלב של שטיפה ידנית (שלב 2) כי האוטו נראה נקי למדי אחרי השטיפה בלחץ מים. אבל זה התברר כטעות בשלב הפלסטלינה - נלמד להבא...

החומרים שהשתמשתי בהם:

נהגת שודים,

הרכב עבר צביעה בשנה שעברה ע"י הבעלים הקודם כי הצבע היה שרוף והלכה התקלפה.

האוטו עלה לכביש בסוף 96, כך שזה שנתון 97.

פורסם

The Coolest

לאחרונה ניסיתי "שיטה" שונה לעשות פלסטלינה מאשר נהגתי עד כה.

שטפתי את הרכב באופן יסודי,לאחר מכן עשיתי פלסטלינה על הרכב רטוב (לא ניגבתי) שטפתי שוב

ניגבתי מעט עם ג'ילדה ושוב פלסטלינה -יצא ממש טוב. (זה נעשה על הרכב של בני שהיה ממש מלוכלך,חייל מה לעשות)

כמובן שמרחתי שתי שכבות ווקס, אבל עדיין זה לא מקבל את הברק כפי שאני רואה אצל כמה אנשים כאן

סביר להניח שהחומרים לא מספיק איכותיים, וגם חסר לי מכונה עבור פוליש עדין.

מאוד סקרן לנסות ווקסים של מגייוורס. מקווה לקבל איתם את המראה החלק באופן מושלם. (פחות או יותר)

פורסם
The Coolest

לאחרונה ניסיתי "שיטה" שונה לעשות פלסטלינה מאשר נהגתי עד כה.

שטפתי את הרכב באופן יסודי,לאחר מכן עשיתי פלסטלינה על הרכב רטוב (לא ניגבתי) שטפתי שוב

ניגבתי מעט עם ג'ילדה ושוב פלסטלינה -יצא ממש טוב. (זה נעשה על הרכב של בני שהיה ממש מלוכלך,חייל מה לעשות)

כמובן שמרחתי שתי שכבות ווקס, אבל עדיין זה לא מקבל את הברק כפי שאני רואה אצל כמה אנשים כאן

סביר להניח שהחומרים לא מספיק איכותיים, וגם חסר לי מכונה עבור פוליש עדין.

מאוד סקרן לנסות ווקסים של מגייוורס. מקווה לקבל איתם את המראה החלק באופן מושלם. (פחות או יותר)

האמת שאין כל יתרון לפלסטלינה בפעם השניה. סה"כ פלסטלינה מורידה לכלוך שנדבק לפח. אם הורדת אותו בפעם הראשונה, בפעם השניה אתה כבר סתם משפשף אותה על הפח.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אגב, הרכב נראה מדהים. ממש כאילו עשית לו פוליש.

אתה שוטף דרך קבע בשיטת 2 הדליים ? ברכב יש סווירלים נראים לעין ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למען האמת קניתי את האוטו במצב טוב מאד, חוץ מזה שהוא היה ממש מלוכלך. הנה תמונות שלו אחרי השטיפה הראשונה שלו אצלי באוקטובר:

http://imgur.com/a/YqJsm#0

הצבע באמת מאד מיוחד והמראה משתנה בלילה, הוא נראה יותר כמו חרדל כזה.

אני לוקח את הרכב לשטיפה ידנית, לא אידיאלי, אני יודע, אבל הם מומלצים יחסית ועושים עבודה טובה ולא יקרה בכלל.

שמתי לב לסווירלים קטנים\חלשים במכסה מנוע שאפשר לראות רק אם יש אור חזק על אותו איזור. לא שמתי לב לסווירלים במקומות אחרים עד עכשיו. עם הזמן הופיעו מכות חניה ושפשופים וזה מעצבן, אבל אני גר בתל אביב ואי אפשר להמנע מהן אני מניח.

השלב הבא יהיה ניקוי חול לגלגלים וצביעה מחדש בצורה מסודרת עם פריימר ולקה כי הם במצב ממש גרוע. כנראה נצבעו על הצבע הישן והכל נסדק ונשבר, פשוט נראה גמור.

• תוכן חדש...