Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די חצוי בין שני הרכבים, עד עכשיו הייתי בטוח ששירוקו ידני זה הרכב הבא, אבל אני חוקר קצת את סוגיית הגירים השונים.

המלצות, אזהרות. בבקשה אני חייב עזרה.

תודה רבה !

פורסם

תעשה חיפוש על ה-DSG. דובר רבות עליו (זה עם השבעה הילוכים הוא הבעייתי).

תעדיף גיר ידני (אם אתה יכול), בכל מקרה. יותר זול, פחות מועד לתקלות.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה יש לחקור, זה פורסם בכל מקום אפשרי. היתה בעיה ב-DSG שהתעוררה לפני שנה בערך. חלק מהגירים של השבעה הילוכים חרקו והרעישו בהעברות בהילוכים הנמוכים. היצרן הגיע למסקנה שזה קשור לטמפרטורה הגבוהה של הקיץ הישראלי, החליף את המצמדים ועדכן את התוכנה והרחיב את האחריות על הגירים האלה ל-5 שנים או 150,000 ק"מ. על פי השקט שנשמר בגזרת השרשורים בנושא זה מאז תחילת 2012, ככל הנראה שהבעיה נפתרה. היא צצה מחדש דווקא בגיר כפול המצמדים של הפוקוס שחווה עכשיו על בשרו (ושל לקוחותיו) את מחלות הילדות שחווה ה-DSG. מניח שגם פורד יתגברו על זה בקרוב. מי שלא עושה לא טועה ומי שמחדש ומשכלל צפוי להתמודד גם עם קשיים בהתחלה. הנה חסכתי לך את המחקר.

פורסם

לא מובן בכלל לאיזה דגם של יונדאי אתה מתכוון.

אגב, גם ה-DCT של יונדאי לא מושלם, וקצת מעצבן בפקקים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא ממש משנה איזה דגם של יונדאי (Inspire/Premium לפרוטוקול)- כל ה"אוטומטיות" שלהם הן כפולות מצמד ובעלות נפח זהה כך שזה לא יותר מדי משנה.

אגב, תגדיר את המעצבן בפקקים, אני בדיוק נפרדתי לשלום מהונדה 2006 5 דלתות רובוטית שהייתה מדהימה בכל אספקט אפשרי אבל הגיר הרובוטי (בעל מצמד יחיד) בעיניי פשוט בלתי נסבל ולא בא לי לפגוש בתופעה שוב. אתה מתכוון למעין רטטים כאלה כמו תחושת קלאץ' שנזרק בשיעור נהיגה ?

אני שואל את השאלות האלו כי אני די מתחיל לרדת מעניין הידני ופשוט מעוניין לעשות החלטה טובה בכל מה שנוגע לגיר החדש שמתיימר להיות אוטומט.

אגב, אני לא הכי בקיא בחומר אני די בשלבי חקירה אז אתם מוזמנים לשפוך אור על הדברים.

תודה שוב, וערב טוב.

פורסם

יש רכב אחד בהיצע של יונדאי שהוא כפול מצמדים וזה הולוסטר. ככה שאתה טועה. בכל מקרה, לא בדיוק זריקת קלאץ אבל משהו בסגנון, רטט ומידי פעם חוסר סינכרון בין הילוך 1 ל-2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טעות קלה בניסוח, כשאמרתי כולן אוטומטיות כפולות מצמד התייחסתי לכותרת שמדברת רק על ולוסטר ולא על שום דגם אחר.

מכיר את התופעה שאתה מציין זה נוראי, למה לעזאזל מכניסים את כל התיבות החדשות האלה ?! מה היה רע באוטומט הישן והטוב, ישראל זה לא אירופה, לא כלכלית ולא מבחינת הטראפיק.

האמת שהשירוקו הידנית נראית לי הכי אטרקטיבית, למרות שאחרי שסקרתי קצת את הפורום גם השירוקו לא בדיוק הבחירה האולטימטיבית.

פורסם

כי הגיר הזה מספק צריכת דלק וביצועים עדיפים על חשבון פגיעה בנוחות.

בכל מקרה, אם אין לך בעיה עם ידני זאת הבחירה הכי טובה.

אם אתה רוצה רכב פוזה עם תיבה אוטומטית רגילה, תבדוק את האסטרה GTC.

פורסם

אם כבר ולוסטר שתהיה אוטומטית ונוחה לנהיגה, אני לא משקר על עצמי ולוסטר זה לא רכב ספורט נקודה, שירוקו בעיניי הרבה יותר קרובה להגדרה של רכב ספורט רק ששם זה כבר סיפור אחר הDSG הזה ריסקי מדי בעיניי (גם ככה בכללי הגיר/מנוע של פולקסווגן בעייתי באופן יחסי).

פורסם

לא כתבת מה התקציב...

אגב, גם שירוקו לא רכב ספורט, אלא ספורטיבי. כנ"ל הולוסטר טורבו.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...