Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

לא מזמן קניתי קטנוע חדש וכבר הספקתי לקבל דוח חניה.

אז ככה, חניתי את הקטנוע ברחבת קניון גבעתיים למי שמכיר.

מצורפת תמונה (האופנוע שלי הוא השמאלי הקיצוני).

ניתן לראות בתמונה שיש שלט מצד ימין שמורה על חניית אופנועים.

ועוד שני שלטים שמראים שאסור להחנות רכב דו גלגלי בחניה.

אני חניתי לפני השלט ובכל זאת קיבלתי דוח.

לא על חניה אלה על - העמדת/החנית את רכבך הנל בצורה המסתירה תמרור או חלק ממנו מעיני עוברי דרך סעיף 6(ג)(2) סדורי 9

אשמח לדעת אם יש לי אפשרות לבטל את הדוח או שמא יש לי קייס לבקש ביטול.

האופנוע שלי הוא השמאלי קיצוני. בנוסף העליתי את הדוח.

תודה רבה,

עריכה: מנהלים, אני רואה שבטעות פרסמתי את זה ברכב כללי במקום בפורום משפטי. אשמח אם תעבירו את זה.

29122012023.jpg

29122012024.jpg

תמיר.

פורסם

לא חושב שיש לך קייס. החוק אומר שהתמרור הקובע במקרה שיש סתירה הוא התמרור שהותקן באופן חוקי. אפשר לברר בעיריה אם שני התמרורים הותקנו באופן חוקי ובאישור העיריה. אני משער לפי מראם של השלט והתמרור שהשלט שמדבר על חניה לא הותקן באופן חוקי ואילו התמרור האוסר הוא של העירייה. במקרה זה אין לך עילה לביטול הדו"ח.

תברר בעיריה, אם התמרור האוסר על חניה ו\או תמרור 103 הנלווה לא הותקנו חוקית אין עילה לקנס ולכן יש טעם לבטל אותו.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

עכשיו שעברתי קצת על נוסח החוק אני בטוח בכך. שים לב, זה בסה"כ שלט שנראה דיי מאולתר. לא דומה לתמרור, ולא מחזיק בתוקף חוקי שכן הוא לא תמרור כלל (לא צהוב ולא עומד בתקן של הצבת תמרור שכזה גם אם נתעלם מהצבע).

מישהו מבעלי העסקים שזה נוח לו יכול היה להתקין את זה, או כל אחד אחר שיש לו אינטרס. בעיקר בהתחשב שאין לו ערך חוקי בכל מקרה לצערי בעיני החוק אתה חנית שלא כחוק.

לעומת זאת תמרור ה"אין חניה" נראה תקין להלכה, בהנחה שהותקן כחוק ורשום ברשימת התמרורים של העירייה.

מתוך "הודעת התעבורה (קביעת לוח תמרורים), תשע"א-2010"

4. (ב) אופן הצבתם בדרך של התמרורים המפורטים בטור א' בטבלה שלהלן יהיה כמפורט לצדם בטור ב':

(5) 439, 630 ו-631 מתחת לתמרור שאליו מתייחסת ההוריה.

כאמור בפוסט הקודם התכוונתי לתמרור 439. מסתבר שמזמן לא קוראים לו 103.

בהתחשב בנסיבות אולי כדאי לשטח את הנושא בפני המחלקה הרלוונטית בעירייה. יש סיכוי שיוותרו לך (כנראה שלא אבל מי יודע בוודאות?) וכנראה יורידו את השלט (הלבן) אם העירייה בעירך פועלת באופן תקין.

פורסם

אבל הדו"ח לא ניתן על חנייה במקום אסור, אז מה זה משנה אם התמרור חוקי או לא חוקי? אף אחד לא טען שהוא חנה במקום שאסור לו לחנות בו.

הדו"ח ניתן כי הקטנוע הסתיר חלק מתמרור/שלט, ולי זה נראה דו"ח בעייתי. בשביל מה להקצות מקום חנייה לקטנועים אם ברור לך שקטנוע שחונה במקום (המותר לחנייה) עלול להסתיר שלט אחר שהצבת בו? אז שים את השלט גבוה יותר או במיקום אחר.

מה גם שלפי התמונה לא ממש ברור לי איזה שלט הם טוענים שהסתרת. הנמוך הזה שמוצב במרכז הערוגה? למה הוא מוצב שם מלכתחילה, ובשביל מה צריך את הכפילות שלו עם השלט השני? דו"ח קטנוני להפליא.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אוי כמה שאת צודקת מיקה. סליחה תמיר, אבל התמקדתי בתפל. לדו"ח אין שום משמעות הגיונית, ולכן חוקית. שהרי לא הסתרת פיזית שום תמרור. חשבתי שזה דו"ח על חניה אסורה שהיה מוצדק במקרה זה אבל לא בכך עסקינן. תדרוש ביטול והעליה לביטול שניתן דו"ח שלא לפי סעיף של עברה שבוצעה בפועל.

פורסם

תודה רבה על התגובות, אז לדעתכם יש לי סיכוי לבטל את הדוח?

אם כן, לאן אני אמור לשלוח את המכתב? בנוסף אשמח לקצת עזרה בניסוח המכתב.

אין לי באמת מושג מה לרשום:oops:

תמיר.

• תוכן חדש...