Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון שנת 02' ב 125K...?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מודעה שנתקלתי בה ביד 2, סיאט לאון שנת 2002 ב 125K !!!

בהתחלה חשבתי שמדובר בטעות, אבל אז ראיתי שהיא מושקעת ב 100K...

4X4 SPORT TURBO :?: ...

בכל מקרה מה אתם חושבים ?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=258&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

לא מבין למה להשקיע כלכך הרבה כסף במקום לקנות רכב חדש, ומי באמת יקנה רכב ישן כזה במחיר כזה ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כל אחד שהשקיע ברכב שלו כמה אלפים בטוח עכשיו שהרכב שלו שווה כלכך הרבה שהוא יכול להחליף אותו בחדש מהיבואן ועוד לקבל תוספת כסף. יש לא מעט אנשים כאלה ביד 2 והם חיים בסרט ממש ממש רע.

הגרועים ביותר הם אלו ששמים תוספות לא משמעותיות באלפי שקלים על הגרוטאה הזקנה שלהם (לא ניקל בדיחה - מדובר על דברים אחרים) וחושבים שהנה הרכב שלהם שווה לפחות כמו אותו הרכב 4 שנים קדימה.

יש לאחל בהצלחה במכירה, אם תהיה כזו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ברור שאני מבין את ה ' הרכב שלי ואני אדרוש כמה שארצה ' .

אבל נגיד ומדובר בבנאדם הוגן ( אין מצב אה :D ? ) ... איך אפשר לבקש 125K על רכב כזה ישן ?!?!!?

גם אם הוא דפק שם 4X4 ואת כל הפינוקים האפשריים... אין בושה ?

זה לא כמו האנשים שקנו קיה פיקנטו ומכרו אותם ב 3K יותר מהמחירון כי היה מחסור בארץ ... זה פשוט לחיות בסרט אחר !

פורסם

בתור אחד ששופך עשרות אלפי שקלים על הרכב שלו אני יכול להבין את התופעה... אתה משקיע ברכב לא כהשקעה אלא כתחביב והנאה צרופה. אתה נהנה גם מהתוספות ככל שאתה מתקדם בפרוייקט וגם מחוויית הנהיגה בכביש עם הרכב המשודרג.

לגבי מכירה אחר-כך זה כבר סיפור אחר, מעטים האנשים שייקנו רכב וישלמו מעל למחירון בגלל תוספות שעלו ככה ולרוב דווקא אנשים אוהבים לקנות רכב סטנדרטי ככל האפשר ללא תוספות מהחשש של איכות וטיב העבודה שבוצעה והתקלות העתידיות שעלולות להתפתח כתוצאה משינויים כאלה ואחרים שלא נבחנו בצורה מעמיקה בעלות של מיליונים על-ידי היצרן.

מצד שני כשהרכבים הללו ממש מזדקנים אם הם הופכים לאייקון אספני ההשקעה הנוספת והתחזוקה המתמדת מניבה שכירות מסויימת במחירים שגבוהים ממה שניתן לצפות. ישנם היום רכבי אספנות ששווים היום פי כמה עשרות ממה שהיו שווים ביום שנקנו מהחברה כחדשים.

ולסכם אני תמיד אומר שאם יש מישהו שמוכן למכור בסכום הזוי הוא תמיד גם ימצא את ההזוי שמוכן לקנות בסכום כזה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
ולסכם אני תמיד אומר שאם יש מישהו שמוכן למכור בסכום הזוי הוא תמיד גם ימצא את ההזוי שמוכן לקנות בסכום כזה...

ממש לא!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לפני כמה חודשים נמכר במרכז פנטהאוז במחיר של 220 מיליון שקל... אני לא יכול להשוות את זה ללאון בת 11 שנה אבל קווי ריפיון השכל מקבילים

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
בתור אחד ששופך עשרות אלפי שקלים על הרכב שלו אני יכול להבין את התופעה... אתה משקיע ברכב לא כהשקעה אלא כתחביב והנאה צרופה. אתה נהנה גם מהתוספות ככל שאתה מתקדם בפרוייקט וגם מחוויית הנהיגה בכביש עם הרכב המשודרג.

לגבי מכירה אחר-כך זה כבר סיפור אחר, מעטים האנשים שייקנו רכב וישלמו מעל למחירון בגלל תוספות שעלו ככה ולרוב דווקא אנשים אוהבים לקנות רכב סטנדרטי ככל האפשר ללא תוספות מהחשש של איכות וטיב העבודה שבוצעה והתקלות העתידיות שעלולות להתפתח כתוצאה משינויים כאלה ואחרים שלא נבחנו בצורה מעמיקה בעלות של מיליונים על-ידי היצרן.

מצד שני כשהרכבים הללו ממש מזדקנים אם הם הופכים לאייקון אספני ההשקעה הנוספת והתחזוקה המתמדת מניבה שכירות מסויימת במחירים שגבוהים ממה שניתן לצפות. ישנם היום רכבי אספנות ששווים היום פי כמה עשרות ממה שהיו שווים ביום שנקנו מהחברה כחדשים.

צודק בכל מילה.

כל אחד רשאי לדרוש כמה כסף שבא לו על רכב, המחיר קצת הזוי אבל כן זו בחירה שלו לדרוש מחיר כזה.

פורסם

גם ברוב רכבי האספנות שנמכרים - המחיר לא משקף את ההשקעה האדירה בכסף ובזמן.

ישנם היום רכבי אספנות ששווים היום פי כמה עשרות ממה שהיו שווים ביום שנקנו מהחברה כחדשים.

אלו מקרים מאוד נדירים. שקול למציאת ואן גוך מקורי בשוק הפשפשים או סתם זכיה בלוטו. זה גם לא משהו שניתן לחזות מראש.

אחרי מלחמת העולם השניה הסתובבו באירופה כמות לא מבוטלת של רכבי יוקרה משנות השלושים שנמכרו במחירים מגוחכים (אלפי דולרים בודדים במונחים של היום), המכוניות האלו נחשבו למיושנות ולא אופנתיות (עיצוב הרכב השתנה באופן דרמטי באותה תקופה) וחלקן לא מצאו רוכש ונגרטו.

אני מדבר על מכוניות כגון מרצדס 540K, בוגאטי למינהן, היספנו-סוויזה ועוד ששוות היום מאות אלפי דולרים (וחלקן מיליונים).

אולם מכוניות אלו זכו לערך אספני אדיר משום שהן יצגו תקופה שנחשבת היום לתור-זהב, משום שהעיצוב שלהן היה יחיד במינו, סדרות היצור מאוד מצומצמות (לעיתים מכוניות בודדות שיוצרו) ואיכות העבודה מדהימה (הן נבנו ביד).

סיאט ליאון 1.8 טורבו היא לא כזאת. הסיכוי של הליאון להפוך לאיקון אספנות הוא אפסי - היא יוצרה בכמויות גדולות, היא לא הייתה פורצת דרך, העיצוב שלה לא מרהיב או יחודי, אין לה היסטורית מרוצים ראויה לציון וכו'.

פורסם

אני לא חושב שהוא חצוף או משהו כזה, זה המחיר שהוא רוצה וזו זכותו כמו שזכותך לא לקנות.

באופן כללי גם אני למדתי על בשרי שכסף שאתה משקיע בשיפורים וכו' אף פעם לא חוזר וצריך להשלים עם זה.

לפעמים יש תוספות שדווקא שווה להוסיף עליהן כסף.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
נו ו?

אני מוכר קליאו ספורט 2001 ב250 אלף, רוצה לקנות?

זה שלי, ואני ידרוש על זה כמה שאני רוצה.

מובן הכיוון?

בעל הבית השתגע!!! :loco:

רק היום, דייהו נובירה עם מנוע 106 כ"ס אימתני בצבע כסוף מירוצים קוריאני עם שיפשופי ספורט, טסות מגנזיום (מוכן לשים טסות ספינרס בתוספת תשלום), רדיודיסק MP3 ממיטב תוצרת סין (דיסק עם אוסף שירי קווקז מתנה), ומושבי קטיפה ב175 אלף ש"ח בלבד!!!

באוטו הושקע 200 אלף שקל!!!

לרציניים בלבד!!!!

לא להתקשר לבלבל את המוח, לבוא עם מזומן ביד לקחת, לא מתחייב בבדיקה על כלום!!!!! בעצם זה שאתה רוצה לעשות בדיקה אתה פוגע בכבוד המשפחה שלי!!!!! :multi::crazyeyes

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעל הבית השתגע!!! :loco:

רק היום, דייהו נובירה עם מנוע 106 כ"ס אימתני בצבע כסוף מירוצים קוריאני עם שיפשופי ספורט, טסות מגנזיום (מוכן לשים טסות ספינרס בתוספת תשלום), רדיודיסק MP3 ממיטב תוצרת סין (דיסק עם אוסף שירי קווקז מתנה), ומושבי קטיפה ב175 אלף ש"ח בלבד!!!

באוטו הושקע 200 אלף שקל!!!

לרציניים בלבד!!!!

לא להתקשר לבלבל את המוח, לבוא עם מזומן ביד לקחת, לא מתחייב בבדיקה על כלום!!!!! בעצם זה שאתה רוצה לעשות בדיקה אתה פוגע בכבוד המשפחה שלי!!!!! :multi::crazyeyes

כן אבל עכשיו עם שגיאות כתיב בבקשה. :)

Porsche 944 turbo

פורסם

רכבים מסוימים בארץ נמכרים הרבה מעל המחירון .

רוב הרכבים האלה בכלל לא מגיעים ליד 2 אלא נמכרים מפה לאוזן .

הכל היצע וביקוש .

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

עם כל "הצחוקים" שלכם אף אחד לא באמת יודע מה יש ברכב אז רובכם מדברים פשוט שטויות!

אם תהיה מודעה ביד 2 על קולט למכירה מושקעת ב-500,000 שקל? תגחכו ותספרו בדיחות גם? הרי זה סה"כ קולט (אמממ הא יש לה 700 כ"ס, סליחה).

גילוי נאות, אין לי שום קשר לרכב ואני לא מכיר אישית את הבעלים שלה (בנאדם מבוגר יחסית אגב), רק ראיתי אותה ואת הבעלים באחת הסדנאות.

שבוע מעולה.

פורסם
גם ברוב רכבי האספנות שנמכרים - המחיר לא משקף את ההשקעה האדירה בכסף ובזמן.

אלו מקרים מאוד נדירים. שקול למציאת ואן גוך מקורי בשוק הפשפשים או סתם זכיה בלוטו. זה גם לא משהו שניתן לחזות מראש.

אחרי מלחמת העולם השניה הסתובבו באירופה כמות לא מבוטלת של רכבי יוקרה משנות השלושים שנמכרו במחירים מגוחכים (אלפי דולרים בודדים במונחים של היום), המכוניות האלו נחשבו למיושנות ולא אופנתיות (עיצוב הרכב השתנה באופן דרמטי באותה תקופה) וחלקן לא מצאו רוכש ונגרטו.

אני מדבר על מכוניות כגון מרצדס 540K, בוגאטי למינהן, היספנו-סוויזה ועוד ששוות היום מאות אלפי דולרים (וחלקן מיליונים).

אולם מכוניות אלו זכו לערך אספני אדיר משום שהן יצגו תקופה שנחשבת היום לתור-זהב, משום שהעיצוב שלהן היה יחיד במינו, סדרות היצור מאוד מצומצמות (לעיתים מכוניות בודדות שיוצרו) ואיכות העבודה מדהימה (הן נבנו ביד).

סיאט ליאון 1.8 טורבו היא לא כזאת. הסיכוי של הליאון להפוך לאיקון אספנות הוא אפסי - היא יוצרה בכמויות גדולות, היא לא הייתה פורצת דרך, העיצוב שלה לא מרהיב או יחודי, אין לה היסטורית מרוצים ראויה לציון וכו'.

חחח אהבתי את הכתיבה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...