Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, תודה! זה מידע שלא יסולא בפז.

אכן 2400 למיטב ידיעתי זה עדיין בתחום שבו הMT23 נשמע טוב,

אני מבין שבתחום בין 3500 ל2400 פשוט תהיה לי חפיפה בין הוופר לבין הטוויטר? או שגם לוופר נקודת החיתוך תרד היות והוא בעצם רואה עומס שונה במקביל אליו?

פורסם

ארז

הכל יחסי - 2.4 קילו הרץ זה הגבול התחתון בו טוויטר מסדרת MT עדיין נשמע נקי, יחסית נקי אני מדגיש.

אם אתה רוצה תוצאה באמת טובה ונקיה מטוויר מסדרת MT - תחסום אותם לפחות בסלופ 12 באזור ה3.2 עד 3.8 קילוהרץ.

אני הייתי מעדיף לבנות שם LPAD עם הנחתה אפסית שתגרום לקרוס לראות התנגדות יותר קרובה ל4 אוהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
על אף שהמידע לא נתון בגלוי באתר היצרן, ישנה סכימה של הקרוס אשר מאפשרת לחשב באופן פשוט את נקודות החיתוך.

מחישוב מהיר, נראה כי נק' החיתוך המקורית של הקרוס היא באזור ה 3.5KHZ, ושימוש בטוויטר של 6 אוהם יוריד את נק' החיתוך לאזור ה 2.4KHZ.

אני לא חושב שזה בהכרח יישמע רע בנק' חיתוך נמוכה, אבל גם אם כן, פעולה פשוטה של החלפת קבל בודד במעגל הטוויטר לערך של 3.7 מיקרו פראד, תביא אותך לנק' החיתוך המקורית.

אם אני רואה נכון, אז כרגע הקבל הזה הוא בעל ערך של 6.8 מיקרו פאראד?

ואדי- קודם אני רוצה לשמוע איך זה נשמע, לא לשכוח שזה עבור רמקולים אחוריים ואמור להחליף 6X9 כך שהמשימה לא קשה מידי,

ואז אם העצלנות לא תכריע אותי- אני אעשה לזה L-PAD כמו שאמרת :-)

פורסם

אם זה רמקולים אחוריים והם לא יוגברו יותר מידי - יתכן ובאמת שחבל על המאמץ שלך.

באמת, תתקין ותשמע קודם כל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, לא יצא לי עדיין לשמוע אבל זה עדיין בתכנון.

בינתיים רציתי לדעת- אם מישהו יכול להבין מהתמונה- (SROOL?)-

מה תדר החיתוך של הקרוסאובר של האודיסון ווצ'ה?

http://www.diymobileaudio.com/forum/member-reviews-product-comparisons/86275-audison-voce-3.html

האם הוא יוכל לשמש אותי? אני זוכר שהקרוס של האנרג'י הוא לא מהמוצלחים שיש...

פורסם

יש להם כמה קרוסים בסדרה הזאת ולכל אחד תחום עבודה משלו וצריך לדעת דגם של אותו קרוס כדי להגיד מה תחום עבודה שלו

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למיטב ידיעתי יש להם רק קרוס 2 וויי אחד...

בכל מקרה אני מדבר על הקרוס שבתמונה בלינק שצירפתי.

תיקון: אני רואה שגם הקרוס שתומך ב3 וויי הוא בעצם 2 וויי עם תדר חיתוך שונה שמאפשר עבודה חצי פאסיבית,

אני התכוונתי לסט הפאסיבי של וופר וטוויטר.

פורסם

נק' החיתוך היא 2500 הרץ בסלופ 12 גם למידבאס וגם לטוויטר.

אכן יש שני דגמי קרוסאוברים של 2 חלקים בסדרת הווצ'ה, האחד הוא MH והשני, אשר מצוין בתמונה, הוא MB.

כל הנתונים, ד"א, מופיעים באתר של אודיסון, לא צריך ללכת סחור סחור :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, אני יודע שיש את כל הפרטים באתר של אודיסון, אבל חשבתי משום מה שהנתונים במציאות שונים ממה שבאתר (לדוגמה- אמרת שההרץ אנרג'י עם תדר חיתוך 4000 לפי הסכמה, ואילו מנתונים שליקטתי באינטרנט- הגעתי לאתרים שטוענים שהוא 3500, 3800, 4200! וכ"ו)

• תוכן חדש...