Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנות המוזכרת מצטיינת בשילוב משובח של פלצנות בקנ״מ ביניבשתי, אג׳נדה ממיטב מחוזות ״אני מיוחד ואצלי הכל ההפך״ ומחירים מופרכים.

שומר נפשו ירחק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א) שים לב שאתה מתחיל לחשוב כמו שהם רוצים שתחשוב בלי לשים לב - 399 שקל הופכים אצלך ל300.

הבן שלי היה לאחרונה בנ"י - ונכנס לויכוח עם מוכרת בחנות בגדים שלא הסכימה להתיחסותו ל-$29.99 כמו ל-$30. מבחינתה ההפרששל סנט הנה משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

10 סנט

נדמה לי שבארהב ביטלו את הסנט הבודד ובניגוד לארץ שאין אגורה אבל מותר לתמחר 9.99 ולחייב במזומן 10 אבל באשראי 9.99 שם אסור להשתמש במחירים שאינם ניתנים לתשלום במזומן

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תיקנתי - זה היה $29.99 . יש מטבע של סנט אחד, כך שהמחיר חוקי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
א) שים לב שאתה מתחיל לחשוב כמו שהם רוצים שתחשוב בלי לשים לב - 399 שקל הופכים אצלך ל300.

דווקא לא, שמתי לב מצויין למחירים באתר, משום מה זכרתי שאלון כתב 300, טעות שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הבן שלי היה לאחרונה בנ"י - ונכנס לויכוח עם מוכרת בחנות בגדים שלא הסכימה להתיחסותו ל-$29.99 כמו ל-$30. מבחינתה ההפרששל סנט הנה משמעותי.

שונא את אלה. גם בארץ אני נתקל בכאלה מוכרים לפעמים, כשאנחנו מדברים על המחיר אני אומר נניח "אז זה 90, נכון?", והיא אומרת "אהה, זה בעצם 89.90". כאילו שאם היא תגיד את זה מספיק פעמים אני באמת אחשוב שזה יותר זול...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מזכיר לי שחיפשתי לבני הקט משקפי שמש (הוא היה בן שנתיים או שלוש), ליד מקום מגורינו, ביהודה המכבי. בדיוק יצאה מאחת החנויות אמא עם משקפי שמש לילדים של RAYBAN. שאלתי אותה כמה עלו, הנחתי 100, אולי 200. היא אמרה לי סכום מעל 500 ש"ח. שאלתי אותה אם היא רצינית? והיא לא הבינה את התמיהה שלי בכלל.

מצד שני, דירה ברחוב ליד, המושכרת ב- 8000 ש"ח לחודש, עמדה ריקה ארבע שנים מאז פטירת הבעלים, משום שלילדים שלו לא היה זמן לטפל בזה. ניסיתי להבין את זה, איך אנשים מוותרים על 400 אלף פאקינג ש"ח, ואז הסבירה לי אשתי החכמה (חבל שהיא לא קוראת פה ;-) ), שכמו שלי יש כמה מאות יורי בדרכון ששכחתי שהם שם, כך הם לגבי גירה שעולה 4מ' ש"ח... :-)

וכמובן שאין גבול לפלצנות. אבל זה לא רק בת"א, זה גם בי-ם ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שוק האמנים בנחלת בנימין - נפלתי קורבן לפלצנות .

הסיפור קרה לפני 3 שנים כשביום שישי אחד נסעתי עם אישתי ליום כיף בת"א ,

תמיד אהבתי את שוק האמנים , ביקרתי שם באופן תדיר . אותו ביקור היה אחרי הפסקה

די ארוכה שלא ביקרתי שם - משהו כנראה השתנה .

מס' פעמים נפלתי קורבן לפלצנות לצערי , אבל הפעם הזו מהדהדת לי בראש עד היום.

שילמתי 150 ש"ח על מה שאתם רואים בתמונה ( שתי היחידות ).

רק שתבינו שמדובר על מילוי כרית גזור , כמה חוטים וחתיכת פלסטיק .

אישתי ממש אהבה את זה , חשבתי שזה יעלה גג 15 ש"ח .

ישר לכלבוטק התמונה הזו.

1356704347956.jpg

Gn'f'R

פורסם

היא הייתה בהריון כשבחרה אותן? מאז סיפור החתלתולים אני מעט מפקפק בנכונות שלך לאכוף הגיון על רעייתך כשהיא מעוברת ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...