Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה לכל הרוחות אני משיג 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישנה עוד אופציה שלא ציינת.

שאתה גם טועה וגם אידיוט :wink:

אין לי בעיה עם זה, אתה רק צריך לזכור שביחד איתי אתה צורר את כל תעשיית הרכב לדורותיה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלח לי בפרטי את המספר נייד שלך ואני אשלח לך SMS.

זה כדי לא לפרסם בפומבי את הכתובת.

לצערי, אין לי מספיק הודעות לשליחה בפרטי.

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

סליחה על ההתעלקות,אבל אני מחפש דווקא CTI להגשמת חלום ילדות ותיק מאוד שלי (בכל זאת יליד שנות השמונים)

לא משנה המצב,עדיף אחת עם מנוע,גיר ופנים במצב נורמלי.

תמיד חלמתי שליד המיאטה בחניה,תעמוד 205CTI אדומה...

תודה מראש לכולכם :-D

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

הפורום של PSI בישראל.

האתר כרגע בבניה, אבל הפורום פעיל...

חפשו בPSI.CO.IL

כמו כן, אולי שווה למצוא מציאה זול בEBAY צרפת?!

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

אני לא יודע כמה כסף עושה נציג מכירות של רנו בימים אלו, אבל אם יש לך כ16 אלף,

רוץ ליד 2. שלשום פרסמו שם CTI כסופה יד ראשונה שנת 88.

050-5922303 בחור בשם אבירן מנתניה.

שמחתי לעזור...

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

יוצא לי לראות מדי פעם איזו 205 3 דלתות אדומה עם סאנרוף אבל שלא רשום עליה GTI אלא FOREVER.

מדובר בדגם רגיל או שיש בו משהו מיוחד?

פורסם

אדמסקי תודה על העזרה.

אבל כבר הבחנתי בה ביד 2 ושוחחתי עם הבחור.

מדובר ברכב משופר לעייפה,עם פנים וחוץ לא הכי נאמנים למקור,למרות שלבחור יש עוד מלאי של חלקים לטענתו.

ממש לא הסגנון שלי..בנוסף,האוטו היה יד 1 בשנת 88 אולי...הרכב באיזור יד 10.

חוץ מזה,יבוא מאיביי לא רלוונטי עדיין כי הדגם יהיה בין 30 רק בעוד שנתיים לפחות.

בנוסף,גם את הכחולה שמפורסמת ביד 2 כבר שנים אני מכיר.

אני מחפש אקזמפלר שנשאר (יחסית) נאמן למקור.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

חכה כמה שנים עם החלום שלך ותביא אחת מצרפת בEBAY.:-D

ראיתי שם כמה ממש יפות בערך ב2000 יורו...

מיני אוסטין HLE 83

פורסם
תנסה את זה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=3cd6a72e8da6fbd6ab6d501feaf4ae81d1d&SubCatID=1

אין לי קשר ולו הקלוש ביותר למודעה הזאת. רק ראיתי ביד 2

אם אני לא טועה, הרכב היה שייך לבחור מהפורום ונמכר.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לגבי האלפא אני לא יודע לא יצא לי לנסוע הרבה באלפא, הייתה לנו ספרינט ואהבתי יותר את ה205.

לגבי הגולף דור ראשון היא מאד לא אווירודינאמית ביחס לפגיו.

הפגיו 205 יודעת להתנהג ולקשקש בזנב, הדבר הכי קרוב להנעה אחורית בהנעה קדמית.

שמע אני במקום לקנות איזו 1.6 שמה שנשאר ממנה זה השם שלה, הייתי קונה ב3000 איזו TOP XRI שמורה, משקיע 10000 ומקבל אחלה 205 1.9 GTI, אגב אם תרצה זו לא אגדה, יש לי מנוע צמא ומחשב, לוח שעונים, ודשבורד מורידים מ309.

אני כאחד שמחזיק אחת מה205 5 דלתות משופצרת, כבר יכול לספר לך הרבה על ההסבות האלה, ויצא לך הרבה יותר משתלם וטוב, מבטיח.

לא דוחף מכירת חלפים, פשוט מציע את ההצעה הכי טוב.

כל רכב כזה ישן זקוק לישור קו רציני, או יותר גרוע מזה! רכב כזה שמור לא ירד מ20000 במקרה הטוב וגם שם בגלל השנים יהיו דברים לשפץ ולהחליף, אז עדיף להתחיל מרכב עם שלדה וסלון טובים!

פורסם

יוצא לי לראות מדי פעם איזו 205 3 דלתות אדומה עם סאנרוף אבל שלא רשום עליה GTI אלא FOREVER.

מדובר בדגם רגיל או שיש בו משהו מיוחד?

למיטב ידיעתי מדובר ב205 רגיל לא GTI דגם זה נקרא כמדומני POWERCOLOR או משהו כזה.

לגבי האלפא אני לא יודע לא יצא לי לנסוע הרבה באלפא, הייתה לנו ספרינט ואהבתי יותר את ה205.

לגבי הגולף דור ראשון היא מאד לא אווירודינאמית ביחס לפגיו.

הפגיו 205 יודעת להתנהג ולקשקש בזנב, הדבר הכי קרוב להנעה אחורית בהנעה קדמית.

שמע אני במקום לקנות איזו 1.6 שמה שנשאר ממנה זה השם שלה, הייתי קונה ב3000 איזו TOP XRI שמורה, משקיע 10000 ומקבל אחלה 205 1.9 GTI, אגב אם תרצה זו לא אגדה, יש לי מנוע צמא ומחשב, לוח שעונים, ודשבורד מורידים מ309.

אני כאחד שמחזיק אחת מה205 5 דלתות משופצרת, כבר יכול לספר לך הרבה על ההסבות האלה, ויצא לך הרבה יותר משתלם וטוב, מבטיח.

לא דוחף מכירת חלפים, פשוט מציע את ההצעה הכי טוב.

כל רכב כזה ישן זקוק לישור קו רציני, או יותר גרוע מזה! רכב כזה שמור לא ירד מ20000 במקרה הטוב וגם שם בגלל השנים יהיו דברים לשפץ ולהחליף, אז עדיף להתחיל מרכב עם שלדה וסלון טובים!

אני לא מתווכח עם הנסיון שלך אבל ממה שאני בדקתי זה חתיכת כאב ראש.זה לחתום על שינוי מבנה של הרכב וכו'...וחוץ מזה ההבדל בין 205 ל 205 GTI הוא לא רק המנוע ומספר הדלתות . יש הבדלים בשלדה , במתלים וכו'... עדיף כבר לבנות GTI ולשפץ לדעתי ואני דווקא מעדיף אחת מקורית והרוסה (בתנאי שיהיה מנוע וגיר) והכל בפנים יהיה פחות או יותר שלם(בגלל המחיר) אין לי יותר מידיי כסף כדי לקנות ב 10000 GTI ,אחרת מזמן כבר הייתי קונה.

עידו אריכא, נתניה

פורסם

edan839 צודק, היתה שייכת ל-AvielT ונמכרה, כנראה שכח להוריד את המודעה.

זכי, מה נשמע?

ראיתי את הCTI מנתניה, אם תרצה מידע דבר איתי.

מטורף מה שהולך פה, איזו התנפלות על ה205 GTI, מעניין איזה רכב הבא בתור להתנפלות (ומי מזיז את הגלגלים של הטירוף).

זה נכון

פורסם
למיטב ידיעתי מדובר ב205 רגיל לא GTI דגם זה נקרא כמדומני POWERCOLOR או משהו כזה.

אני לא מתווכח עם הנסיון שלך אבל ממה שאני בדקתי זה חתיכת כאב ראש.זה לחתום על שינוי מבנה של הרכב וכו'...וחוץ מזה ההבדל בין 205 ל 205 GTI הוא לא רק המנוע ומספר הדלתות . יש הבדלים בשלדה , במתלים וכו'... עדיף כבר לבנות GTI ולשפץ לדעתי ואני דווקא מעדיף אחת מקורית והרוסה (בתנאי שיהיה מנוע וגיר) והכל בפנים יהיה פחות או יותר שלם(בגלל המחיר) אין לי יותר מידיי כסף כדי לקנות ב 10000 GTI ,אחרת מזמן כבר הייתי קונה.

תאמין לי שאתה טועה, זה כולה גשר קידמי שונה ומשולשים ואנטירול, בולמים גם ככה תמיד קונים בחברות המוכרות לGTI כי לרגילה כמעט ואין סחורה.

• תוכן חדש...