Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שלי פורקה מהרכב מכיוון שהוא עומד למכירה.

המערכת הייתה מותקנת באוטו של אמא שלי שבעבר שימש אותי ועבדה מעט מאוד.

הותקנה ע"י יוסי אלפיין, ונשארה תמיד באותו רכב.

מגבר- Kicker ZX700.5.

מחיר-1500 שקלים.

4 ohms: 70 watts x 4 chan.

2 ohms: 85 watts x 4 chan.

Subwoofer Channel RMS Power Rating:

4 ohms: 210 watts x 1 chan.

2 ohms: 420 watts x 1 chan.

RMS power output: 700 watts total

http://www.sonicelectronix.com/item_11535_Kicker-08ZX700.5.html

מגבר חזק מאוד מסידרת ZX של קיקר.

מגבר מיוחד, אפשר להגיד שמדובר בשני מגברים אחד 4 ערוצים קלאס A/B השני מגבר מונו קלאס D שחוברו לחתיכה אחת.

הוא מוצהר 700RMS. בתעודת הלידה שהגיע איתו היה מצוין 894RMS, הסידרה הזאת גם ידועה בתור underated מבחינת הכוח שהיא נותנת בין ההצהרות לבין מה שקורה בפועל.

המגבר היה מחובר בגישור לסט אנרג'י(למרות שגם בלי גישור יכל להגביר אותם יופי), ולסאב שעומד כאן למכירה.

צירפתי תמונה של הגיין של המגבר, לא נגעתי בו מהפירוק אפשר לראות שהוא בקושי היה פתוח גם לסאב וגם לקומפוננט, המגבר הזה חזק מאוד ולא היה צריך לפתוח את הגיין מעל לרבע.

המגבר לא עבר שום תיקון מעולם אצלי מיום הקניה הראשון שלו, היה מותקן ברכב אחד בלבד בלי שום העברות, הותקן ע"י יוסי אלפיין.

למגבר תצורף פלטת עץ תואמת שאפשר לראות בתמונות, מבחינה קוסמטית יש כמה שפשופים שסימנתי בתמונות, חוץ מזה כול הקונקטורים במקום שלמים עם הברגים המקוריים לא עקומים ולא שום דבר.

אציין שאין לי את הבקר שליטה על הסאב שמגיע עם המגבר, ברדיו דיסק שלי יש שליטה מהרדיו דיסק על הסאב, ולכן לא השתמשתי באביזר הזה. הוא זרוק איפשהו במחסן ואני בספק רב אם אצליח למצוא אותו.

סאב-IDQ10.

מחיר-450.

אין לי יותר מדי מה להגיד עליו, סאב שבזמנו היה מומלץ מאוד כאן בפורום, מוצהר 500RMS בפועל הקיקר הגביר אותו יופי על רבע גיין.

מגיע בתיבה די קומפקטית(אפשר לראות בתמונות), קניתי אותו מחבר פורום במצד חדש, לי הוא נראה גם עכשיו במצב מצויין לא מיובש ולא שום דבר, קצת מלוכלך לא יותר מזה, אבל אני משוחד אז תבואו לראות.

קומפוננט הרץ סידרת אנרג'י

מידה 6 וחצי.

מחיר 450

אני מוכר את הסט מהמערכת מכיוון שמידת הרמקולים ברכב הנוכחי שלי היא 5 ורבע ואני לא יכול להתקין אותו ברכב שלי, אחרת הוא היה נשאר.

אני מצרף תמונות ולינק לסרטון שצילמתי והעלתי ליוטיוב.

הסרטון צולם במצלמה של פלאפון, לכן הסאונד על הפנים ואין מה להסיק מהסאונד איך הרמקול נשמע, הוא נשמע אחרת לגמרי. מה שכן אפשר לראות שהרמקולים עובדים והכול בסדר איתם.

ניתן להתרשם גם מהתמונות שהרמקולים במצב טוב מאוד, לא עברו שום תיקון מעולם, במעמד הקניה תתבצע בדיקה חוזרת של הרמקולים מול המוכר, ואז יהיה אפשר גם להסיק משהו לגבי הסאונד למרות ששוב הם מנגנים בעירום מלא.

הנקודות השחורות שרואים סביב הרמקול בתמונה האחרונה הן שאריות של דיינאמט שעטף את תושבת הרמקול ונדבק לרמקול, לא מדובר בהדבקה, שוב הרמקול מעולם לא עבר שום תיקון, פורק השבוע מהרכב.

מלא תמונות(מצלמה גרועה של פלאפון):

dsc0130vm.jpg

dsc0129kv.jpg

dsc0132hn.jpg

dsc0131uw.jpg

dsc0128zn.jpg

dsc0124jz.jpg

dsc0127vo.jpg

dsc0121tp.jpg

dsc0123nu.jpg

dsc0125lt.jpg

dsc0115ed.jpg

dsc0118kc.jpg

dsc0117vw.jpg

dsc0119ta.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=gsFVM...ature=youtu.be

חברה בואו נחסוך זמן אחד לשני כול המידע שאתם צריכים נמצא כאן כולל ים תמונות.

לגבי הקומפוננט תתבצע בדיקה במקום.

לגבי המגבר והסאב אם הם יותקנו ע"י מתקין מוכר אני אחראי שהם עובדים ותקינים מאה אחוז במעמד ההתקנה אם לא קחו את הכסף שלכם בחזרה.

בלי הצעות מגוחכות, אני ממש לא לחוץ למכור במיוחד את המגבר שאני ממש שוקל לסגור בארון עד למערכת הבאה גם אם לכמה שנים, מגבר פשוט מעולה.

בבקשה תחסכו לי ולכם זמן.

קונה שיראה רצינות ויגיע לראות את הציוד יוכל לנהל וויכוח על המחיר ולהסביר לי למה אם בכלל מגיע לו לשלם פחות.

המחירים הם די סופיים ונמוכים גם ככה אז שכול אחד יעשה את השיקולים שלו.

טלפון

אפס חמש שתיים חמש תשע שש תשע ארבע שש תשע.

או בה"פ.

אני גר בחדרה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מקפיץ

אחרי זה איך לא תקנו מגבר וסאב איכותי?(הקומפוננט עוד לא נמכר אבל כרגע נשמר לקונה מסוים)

פורסם

שכחתי לעדכן, הקומפוננט נמכר לפני שבועיים.

בנוסף דגם הסאב למי ששואל הוא IDQ 10D4, מעגל סופי או 2 אוהם או 8 אוהם.

בואו קחו את הציוד ממני לפני שאני אתפתה להתקין אותו.

סאב-400.

מגבר-1400.

פורסם

מסתבר שרכיבים טובים במחירים טובים נמכרים מהר.

המגבר גם נמכר עכשיו נשאר רק הסאב שמחכה שמישהו ייקח אותו ויעשה בו שימוש.

פורסם

מקפיץ.

אני מוכן להחלפה על סאב באותה רמה+- שיציב ב4 אום. חברות כמו הרץ ואינפיניטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...