Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בתועלת. את הגלקסי 1 פתחתי מיד, בין השאר כדי להשתמש בחוסמי פרסומות.

מה מרוויחים עם רוט שאין בסטוק?

מוצאי חג שמח :-)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוט, עבודה מהירה יותר, ישור עברית לימין בתפריטים ובמייל ובעיקר קסטומיזציה של מראה/התנהגות.

אני למשל הפכתי את כל התפריטים לצבע לבן (לא סובל את הירוק שחור של סמסונג).

שמח גם לך ;-)

פורסם

אצלי הכל מיושר לימין, זו הגרסה של סקיילקס, היבואן הרשמי (לשעבר סאני).

סבבה, טיפים יתקבלו בברכה, מצוות עשה ואל תעשה עם הנוט 2 :-D

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שלום, קרה לי מקרה עם הגלקסי 3 שהוא התחמם יתר על המידה (היה בטעינה ברכב) והציג הודעה שהוא מפסיק את הטעינה עקב ההתחממות.

קרה לי פעמיים.

וויז היה פתוח והבלוטות' ונגן המוזיקה, ניתוק של רבע שעה בערך והחזרת המטען פתרה את הבעיה, אני חושש שיש בעיה אולי בשקע הטעינה.

המכשיר נקנה מהוט מובייל ונמצא תחת אחריות, הרום הוא ג'לי בין סטוק ללא רוט.

מקפיץ בשנית

פורסם

התחל-הגדרות

מיושר? יוק

גם לא תפריט הכיבוי.

טיפים? כמו חול.

http://www.youtube.com/watch?v=L930NbUKgJY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=hJbDgAeEyNs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=zoRkMi9s2Pg דרך יוטיוב

ויש עוד המון רשמיים של סמסונג.

פורסם

אהה, אני עובד עם הממשק באנגלית, לכן כנראה אני לא מודע לבעיה.

את הסרטונים אני לא מצליח לראות, אבל אחפש בגוגל.

שוקרן אווי ואני עדיין מחכה להזמנה לקפה.

Winston S. Churchill -

פורסם

יש פיתרון קצת יותר סימפטי לאלה ששודרגו בעל כורחם עם I9505 ?

בן דודה שלי התקשר מבוהל ואמר שנדפק לו הפלאפון לגמרי מהעדכון הזה. הוא אומר שהטאץ' אפילו השתגע לו.

בגלל שהוא לא יודע להתעסק עם רומים וכו', הצעתי לו שינסה להסתדר בינתיים עד שתצא גרסה מתוקנת, מתוך הנחה שזה הולך לקרות בקרוב עקב שלל התקלות.

במידה וזה לא הולך לקרות, יש איך לשנמך גרסה בלי הרבה התעסקות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

העידכון האחרון זה משהו בלתי ניסבל. כל הכנסה והוצאת שיחות הופכת לסיוט.

תקיעות אין סופיות, הטאץ' נתקע ולא מגיב בכלל.

מתחיל לייאש אותי כל הסיפור הזה, דרך אגב - "באייפון זה לא היה קורה." - זה בדיוק המשפט המתבקש כאן.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
העידכון האחרון זה משהו בלתי ניסבל. כל הכנסה והוצאת שיחות הופכת לסיוט.

תקיעות אין סופיות, הטאץ' נתקע ולא מגיב בכלל.

מתחיל לייאש אותי כל הסיפור הזה, דרך אגב - "באייפון זה לא היה קורה." - זה בדיוק המשפט המתבקש כאן.

משפט נכון מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאחרונה הורדתי אפליקציית פלאש ומאז התחלתי לקבל כל הזמן פרסומות ללא סוף של הוט, בזק, כרטיסי אשראי וזה מעיק לאללה.

בניהול יישומים אני לא מוצא את ההתקנה, מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את הרעה החולה הזאת?

בנוסף, כל פעם שאני עושה ריסטרט, קופצת ההודעה הבאה, למרות שאני פועל לפי ההוראות, זה לא עוזר וזה לא היה מהתחלה.

המכשיר הוא S4 4.2.2

2013-09-28 14.15.55.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נקסוס 4

איך מצלמים מסך ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...