Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא ספונסר אבל אתה מתלהב יתר על המידה.

הרכב אצלך בקושי חודש. על זה להסיק חד משמעית על רמת השירות, זה לא משהו שרצוי לעשות, עם כול הכבוד.

אתה מוזמן לחפש באינטרנט אנשים שרכשו את הרכב מלפני שנה ועברו חווית קניה כמו שאני עברתי ואפילו טובה יותר.

מבחינתם - הם עשו כל מה שביכולתם על מנת להביא את הרכב במצב הטוב ביותר ואם אפשר להמליץ עליהם, אני אעשה זאת בכל אמצעי תקשורת שיעמוד לרשותי.

אם בעוד חצי שעה אני אתקע עם הרכב - אלוהים גדול! יתכן שכן ויתכן שלא וזה לא קשור מאיפה רכשתי את הרכב.

כמו שדואגים לקטול צריך גם לפרגן.

עובדה שהיו בעיות לאחר קניה ולא שאלו יותר מדי שאלות.

בכל מקרה - ממליץ עליהם ועל אוטו סנטר.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

תתרחק משלמה סיקסט. את הכסף של המקדמה אתה לא תראה במידה והרכב "המושלם" שהבטיחו לך לא יעמוד בציפיותך למרות

הבטחות להחזר המקדמה.

ראה הוזהרת...

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

קניתי שתי מכוניות מלובינסקי טרייד והייתי מרוצה.

היתרונות בקנייה מטרייד אין של יבואן:

רכב מבעלות פרטית עם קילומטרז' נמוך יחסית לרכבי הליסינג.

רכב מיד ראשונה, כל ההיסטוריה של הטיפולים זמינה.

אפשר לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית.

קיבלתי הארכה של אחריות הייצרן לשנה.

בוצעו תיקונים קטנים לפני המסירה.

חלק מן התשלום היה בתשלומים.

בקנייה מאדם פרטי או סוחר רכב מפוקפק יש תמיד חשש להונאה והסתרת נתונים. אם אתה לא קונה רכב מאדם מוכר לך, בעיני אין לקנייה פרטית כל ייתרון.

פורסם

א. עם משפחה וחברים טובים לא עושים עסקים !

ב.לא מומלץ לקנות מסוחרי מדרכה או ממגרשים,שאינם טרייד אין רשמי של יבואן/חברת ליסינג מוכרת.

ג.אלבר חברה מצויינת- אבי קנה מהם שתי מכוניות -הונדה סיוויק 2005 (נרכש כרכב בן 2.5 עם 70,000) ולא נרשמה מצידו כל בעיה במהלך 3.5 שנות אחזקתו אצלנו ולאחר מכן,היא הוחלפה במאזדה 3 ספיריט (נדיר בליסינג אבל היה,עם 42,500 ק"מ משנת 2007 (הרכב כבר שנתיים אצלנו ופרט להחלפת תושבת מנוע - מחלה ידועה ברכבים האלו ובולמי זעזועים קדמיים שנזלו- שום דבר מיוחד.הרכב הגיע כבר ל-70,000 ק"מ).

גם הרץ חברה מעולה- רכשתי מהם I30 2009 מליסינג לפני שנה וקצת וחוץ מבעיה מוזרה מאוד בשלטי הנוחות שעלתה לי 500 ש"ח וכמה מחלות ילדות של הרכב,שטופלו במסגרת האחריות לא נרשמו דברים חריגים.

מסיקסט אישית ממליץ להתרחק אחרי שכמעט נכוויתי מהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...