Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צרפתיות - הבנתי שרק חדשות עושות תעבודה ואין מה לחפש במשומשות(לא הבנתי בדיוק למה)

גרמניות - מבחינת חלקי חילוף ואחזקה נורא יקרים.

אמריקאיות - זוללות דלק

ובשורה התחתונה תמיד ממליצים על הקוראניות שנותנות עבודה וזולות לאחזקה

השאלה שלי היא כזאת. האם יש דגמים מסויימים של צרפתיות/גרמניות/אמריקאיות שלא נכנסות לקבוצות האלה?(אם אפשר שיהיו בטווח של עד 40000)

פורסם

יש לנו כאן את מגוון הסטיגמות המוכר והידוע.

אלה עם הקוריאניות שכחו לספר לך שאלו רכבים אפרוריים לקמצנים ... :)

עלות החלקים (למשל יונדאי) גבוהה יותר מגרמניות (אני נחרד כל פעם מחדש כשהיונדאי i20 במוסך) , נוחות הנסיעה, התנהגות כביש וכו' - לא קיימים ביחס להנ"ל,

סחירות בקרשים, איכות הרכבה משתפרת אבל עדיין בינונית מינוס . צריכת הדלק - כמקובל בקבוצה (ולא חשוב איזה קבוצה)

אז כן, אין כמעט בעיות מכאניות , אבל אתה נוסע בפחנוע על גלגלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החלקים לגרמניות נחשבים ליקרים כי עדיין יש הרבה פריארים שהולכים לצ'מפיון ששם המחירים פשוט לא הגיוניים בעליל.

מוסך רון לימד אותי שהמחירים לא כ"כ גרועים, רק בצ'מפיון.

(צ'מפיון רצו 750 ש"ח על סמל לאחורה של הרכב :shock: )

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אל תהיה גזען ואל תעשה הכללות.

דבר על דגם ולא על יצרן.

זה מה שרציתי שתגידו לי..שתמליצו על דגמים ספציפיים שלא נכללים בקטגוריות האלו.

יש לנו כאן את מגוון הסטיגמות המוכר והידוע.

אלה עם הקוריאניות שכחו לספר לך שאלו רכבים אפרוריים לקמצנים ... :)

עלות החלקים (למשל יונדאי) גבוהה יותר מגרמניות (אני נחרד כל פעם מחדש כשהיונדאי i20 במוסך) , נוחות הנסיעה, התנהגות כביש וכו' - לא קיימים ביחס להנ"ל,

סחירות בקרשים, איכות הרכבה משתפרת אבל עדיין בינונית מינוס . צריכת הדלק - כמקובל בקבוצה (ולא חשוב איזה קבוצה)

אז כן, אין כמעט בעיות מכאניות , אבל אתה נוסע בפחנוע על גלגלים.

צודק לגמרי לגבי הקוראניות האפרוריות ובמיוחד היונדאי אקסנט/אלנטרה מוציאות לך את החשק לחיות

פורסם

אמריקאיות - זוללות דלק

יש כאלה שבולעות. :lol:הכוונה לדלק, כן?

צרפתיות - הבנתי שרק חדשות עושות תעבודה ואין מה לחפש במשומשות(לא הבנתי בדיוק למה)

משומשות גם עושות את העבודה ובחלק מהעבודות אולי דווקא הן יותר עדיפות בגלל הניסיון.

גרמניות - מבחינת חלקי חילוף ואחזקה נורא יקרים.

מצד השני הגרמניות יודעות את העבודה. והאחזקה לא תמיד נורא יקרה.

ובשורה התחתונה תמיד ממליצים על הקוראניות שנותנות עבודה וזולות לאחזקה

נותנות עבודה אולי כן, השאלה האם אתה רוצה את זה.

ואם נחזור רגע לרכבים שזה נושא הדיון, אז אף רכב לא נכנס לקבוצות האלה של סטיגמות ויש לבחון כל מקרה לגופו. אתה אומר 40K. מה אתה רוצה לקנות ב40K? יש טנדרים, מיניבוסים, ג'יפים, אפילו אפשר לקנות משאית.

הניחוש שלי אתה רוצה רכב משפחתי. גם כאן יש המון אפשרויות. מה הדרישות שלך?

אתה צריך משהו עם 4 גלגלים אמין וחסכוני? קח רכב מיני כמו אלטו. אתה רוצה להוסיף לזה מרווח יותר גדול? קח יונדאי I25/קיה ריאו. אתה רוצה נוחות ועידון? קח C4. רוצה בטיחות ומרווח? קח רנו מגאן. רוצה להרגיש פרמיום? קח גולף/בורה/ג'טה/אוקטביה.

רכב גדול יחסית וחיסכון בדלק? קח דיזל. אמינות חשובה? קח ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבחור פה שאמר טיפולים יקרים ביונדאי, מה?

הייתה לי גטס, להורים שלי יש i30CW. שנינו טיפלנו במורשה, המחירים סבירים למדי.

בפולקסווגן אבא שלי היה צריך משכנתא כל פעם שנכנס למוסך, שלא נדבר על כמה רמאויות ושקרים שניסו להאכיל אותו, שהתבררו בסוף כזולים בהרבה לתיקון ולטיפול.

וצרפתיות בלי סטיגמות? כל דבר שהוא ידני ולא מסובך מדי כמו C5 למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ההשלכה העיקרית היא של האוכלוסיה שאליה נתייג אותך...:-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...