Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע למה זה קורה אבל??

כי יש אנשים שלא אכפת להם מהרכבים של אחרים ודופקים דלתות בכיף שלהם. זה גורם לאנשים לחנות ב2 חניות.

כל מה שכתבתי בכל מקרה זה לא בסדר, אבל לצערנו ככה זה בארץ, לי קרה ישבתי בתוך הרכב כשסיימתי לחנות, ובדיוק נכנסה איזה אישה לידי, חיכיתי בכוונה כי היה יחסית צפוף ורציתי לראות מה היא עושה, והיא פשוט פתחה את הדלת שלה אל הדלת שלי, יש לה מזל שלא קרה כלום, אבל כשהיא ראתה אותי, לא ידעה מה לעשות כל כך.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם
אתה יודע למה זה קורה אבל??

כי יש אנשים שלא אכפת להם מהרכבים של אחרים ודופקים דלתות בכיף שלהם. זה גורם לאנשים לחנות ב2 חניות.

כל מה שכתבתי בכל מקרה זה לא בסדר, אבל לצערנו ככה זה בארץ, לי קרה ישבתי בתוך הרכב כשסיימתי לחנות, ובדיוק נכנסה איזה אישה לידי, חיכיתי בכוונה כי היה יחסית צפוף ורציתי לראות מה היא עושה, והיא פשוט פתחה את הדלת שלה אל הדלת שלי, יש לה מזל שלא קרה כלום, אבל כשהיא ראתה אותי, לא ידעה מה לעשות כל כך.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

בדיוק בגלל זה *לא* נכנסת לחניה שהקיה יצאה ממנה, אלא לחניה שהתעקשתי עליה.

אם אין חניה שצמודה למדרכה או לבד לגמרי, אני לא מחנה, לעולם לא בין שני רכבים, צריך להצמד לחלק הקיצוני כדי שהדוש שיבוא אחריי, לא יפתח עלי דלת גם אם יחנה כמו ***.

במקרה הספציפי לא היה כאן שום קשר, מדובר בבחורה בת 65 בערך שהייתה מופתעת מקיומם של הקווים מתחת לרכב שלה ולא בצידו, ולדעתי בנאדם שלוקח לו לעשות תמרון פשוט שכזה 2 דקות, הוא סכנה בכביש עצמו.

פורסם

לפעמים האנשים שמחנים כמו שמוקים הם פשוט חסרי ראייה מרחבית, או קשיי תמרון כאלו ואחרים, כמו במקרה הנ''ל שיצאתי החוצה להסביר לגברת שהיא תופסת 2 חניות, ושתואיל בטובה להיות בין הקווים, מה שקרה זה שלקח לה 2 דקות (!!) לעשות רברס פשוט ולהזיז את הרכב 10 סמ הצידה.

בסוף הסרטון אני מחנה ברברס, מה שלוקח לי בערך 11 שניות....

33 שניות לקח לה לזוז הצידה.

25 שניות לקח לך לעשות רוורס.

לא מבין למה לדפוק פוסט עצבני על כל שטות.

פורסם
33 שניות לקח לה לזוז הצידה.

25 שניות לקח לך לעשות רוורס.

לא מבין למה לדפוק פוסט עצבני על כל שטות.

שמת לב שעשיתי הילוך מהיר פי 5 כן?

ולקח לי 11 שניות מהרגע ששילבתי לרברס עד שנכנסתי לחניה.

פורסם

לא אמשיך להתווכח איתך רק אציין עובדות כי כנראה הסתכלת על חצי סרטון

ב12:42:50 היא מתחילה רברס. וחוזרת עליו פעם או פעמיים עד

12:44:18

הרברס שלי מתחיל ב1:05 בסרטון וב1:14 אני כבר בחניה.

שבת שלום

פורסם
אז מה הבעיה להעמיד שם שוטר שיתפוס את כולם? לא עדיף על מהירות? לא מבין את זה...

יש שם בעיה רצינית של רמזור קצר בהגזמה, בנוסף עמדת הבידוק של הרכבים מתחילה עשר מטר אחרי הצומת ובעצם נוצר פקק שחוסם את הצומת כשהרמזור הופך לאדום.. בקיצור כאוס, כל הפנייה הזו צריכה לעבור מהפך, לב המפרץ כבר לא מקום שומם כמו פעם

פורסם

איך המצלם יודע למה השוטר שחרר אותו?

אולי השוטרים חיפשו משהו מסויים וקלטו מהר שהוא לא קיים ברכב הנ"ל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אין שום קשר למצלמה לדעתי. השוטר מסמן לו לנסוע ומוריד את העיניים הרבה לפני.

כנראה חיפשו רכב מסויים דומה.

אגב הדף בפייסבוק הוא דף מכירה. הקישור ששמו שם למצלמה פשוט מתגמל את המוכר..

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם (נערך)

עברה באדום וכמעט הורידה אותי,

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה הולך רגל במעבר חצייה,

(המצלמה לא מכוונת בדיוק באמצע)

אפשר להעביר ל 0:30

עריכה אחרונה על ידי yoelb00

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...