Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M6 GranCoupé

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למעט בודי קיט של AMG (כשאפשר לראות בבירור שזו לא AMG לגמרי, בניגוד לM שצריך לעיין בפרטים) מה הבעיה איתם? יש גרסה שלהם ל(כמעט?)כל הליין של מרצדס. מדוע זה רע? מי שרוצה מעבר יכול לפנות לblack. יש מצב דומה באודי עם הS/RS.

ממה שלי נראה, הבעיה של M זה פחות העיצוב, אלא מה שנקרא M speed. אתה מקבל מכונית משודרגת, אבל איך שלא תהפוך את זה, היא לא M, והתוצאה היא ההרגשה של הזנייה שצוינה כאן. במרצדס אתה מתקדם מAMG, שזה שגעון אחד גדול הלאה לBLACK, אבל אצל במו זה downgrade, שלא מובן לי.

קצת לחדד ברשותך,

למרצדס יש AMG PACKAGE, לב.מ.וו יש M TECH או M PACKAGE, ב-2 המקרים מדובר ברכבים עם שינויים כאלה ואחרים במתלים, באיבזור הפנים וכן שינויים ויזואליים חיצוניים, הם לא גורמים לזילות דגמי הספורט כיוון שהם ממש לא נראים אותו דבר וממש אי ן במה להתבלבל בינם לבין הדבר האמיתי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
^

X5/6 בגרסאות M קיימים כבר זמן מה...

*נא לדייק, זה לא גי'פ אלא סטיישן מוגבהת. עם גיבנת (במקרה של הX6).

כוונתי הייתה לדגמים שהם M לחלוטין. ולא כמה מדבקות מתלים נוקשים ומושבי ספורט.

לעזאזל עם אנשי השיווק הללו, נהיה M כזה וM כזה,פעם היה פשוט יותר היה M או M TECHNIK.

וזהו.

Porsche 944 turbo

פורסם
Hell yes,

אני לא סובל את מרצדס ובכל יום נתון אני אקח C63 על פני M3!!!!

ה-C63 רכב פשוט מבריק, אורגזמה על גלגלים, אין לי דרך לתאר את זה.

ה-M3 מצויינת אבל היא מכונת זמני הקפה, מדוייקת מדי עבור מי שלרוב יהיה ממנה בכביש הציבורי ולא במסלול הסגור.

לגבי עניין המושבים ב-M5 בוא נצא מנקודת הנחה שיש מדינות בהם אנשי משפחה קונים רכב כזה כרכב המשפחתי ואז כבר קל להבין את הצורך ב-5 מושבים. בודדים יקנו M5 כרכב משפחתי. מי שמחפש רכב משפחתי יקנה 525 ט"ד.

אני אישית מתבאס על האופנה שיש לאחרונה להפוך רכבי קופה או קבריולט לרכבי 4 מושבים במקום 5 מושבים כמו הדגמים היוצאים (ראה סדרה 3 למשל). יש בזה משהו, מצד שני אם אתה מחפש פרקטיות, רכב קופה הוא לא הכתובת ממילא. לעומת זאת 2 מושבים מאחור מספקים נוחות עדיפה לאותם זוג נוסעים תיאורטיים.

לעניין הייחודיות, אתה ממש לא יכול להגיד ש-M3 היא 335 מחוזקת, ה-335 מצויינת כשלעצמה אבל כשתגיע לכביש המפותל מיד תבחין בהבדלים, והם לא קטנים. ומה לגבי Z4M והX5/6 בגרסאות ה-M?

אותו כנ״ל אגיד לך על ה-C63, זו מכונה אחרת לגמרי מ- C350, למעט האות C שמשותפת אין עוד הרבה במשותף.

C AMG היא פרועה ופחות מדוייקת, פחות מהוקצעת מה-M3. כאן אין ויכוח. M3 מדוייקת מדי? אין כזה דבר. היא פשוט מכונת נהיגה טובה יותר.

קצת לחדד ברשותך,

למרצדס יש AMG PACKAGE, לב.מ.וו יש M TECH או M PACKAGE, ב-2 המקרים מדובר ברכבים עם שינויים כאלה ואחרים במתלים, באיבזור הפנים וכן שינויים ויזואליים חיצוניים, הם לא גורמים לזילות דגמי הספורט כיוון שהם ממש לא נראים אותו דבר וממש אי ן במה להתבלבל בינם לבין הדבר האמיתי.

כל חבילות ה-M Pack/AMG Pack/S Line למיניהן הן במידה מסויימת מקדמי מכירות עבור אלו שרוצים להראות עם ולהיות בלי (יש חבילות קוסמטיות גרידא). יש גם כאלו אשר מספקות מתלים ספורטיביים יותר וכנראה בלמים רציניים יותר. כל עוד זה ברור שמדובר על שדרוג קל לכיוון הספורטיבי, הכל בסדר.

לגבי להתבלבל בינם לבין הדבר האמיתי, אם לטענתך ה-M5 היא סליפרית ואכן יהיו כאלו שיקטלגו אותה מיד כעוד סדרה 5, אז כן, דווקא די קל להתבלבל.

כוונתי הייתה לדגמים שהם M לחלוטין. ולא כמה מדבקות מתלים נוקשים ומושבי ספורט.

לעזאזל עם אנשי השיווק הללו, נהיה M כזה וM כזה,פעם היה פשוט יותר היה M או M TECHNIK.

וזהו.

יש להם מתלים נוקשים (עוד) יותר מהגרסאות הרגילות, נכון, אך זה לא כל הסיפור. המנוע של ה-M5/6 הוא אותו מנוע אשר מותקן ב-X5M/X6M. כמובן בלמים משודרגים וכו'.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
C AMG היא פרועה ופחות מדוייקת, פחות מהוקצעת מה-M3. כאן אין ויכוח. M3 מדוייקת מדי? אין כזה דבר. היא פשוט מכונת נהיגה טובה יותר.

שים לב מה רשמתי, ה-M3 מדוייקת מדי עבור מי שיהנה ממנה לרוב בכביש הציבורי, כלומר דווקא אותה פרעות וחוסר דיוק של ה-C63 הופכים אותה להרבה יותר מהנה ביום יום, במסלול כמובן שה-M3 מכונת נהיגה טובה יותר, אין ויכוח.

כל חבילות ה-M Pack/AMG Pack/S Line למיניהן הן במידה מסויימת מקדמי מכירות עבור אלו שרוצים להראות עם ולהיות בלי (יש חבילות קוסמטיות גרידא). יש גם כאלו אשר מספקות מתלים ספורטיביים יותר וכנראה בלמים רציניים יותר. כל עוד זה ברור שמדובר על שדרוג קל לכיוון הספורטיבי, הכל בסדר.

שוב אומר שאין באמת מה להתבלבל בין גרסאות הספורט האמיתיות לבין חבילות הספורט, גם בפן הקוסמטי אין דמיון בין הרכבים.

אם תקח את הרכב שלי שהוא M PACKAGE מקורי ותשים לידו M3 מבטיח לך שאף אחד לא יתבלבל בזהות הרכבים, וגם אני לא מדמיין אפילו שהרכב שלי דומה במשהו ל-M3, עם כל הצער שבדבר.......:wink:

לגבי להתבלבל בינם לבין הדבר האמיתי, אם לטענתך ה-M5 היא סליפרית ואכן יהיו כאלו שיקטלגו אותה מיד כעוד סדרה 5, אז כן, דווקא די קל להתבלבל.

מעולם לא טענתי שה-M5 סליפרית, אולי דברי לא הובנו כהלכה, בכל מקרה היא רחוקה מלהיות סליפרית ובפן הוויזואלי מאוד קל להבדיל בינה לבין 5 רגילה

לגבי רכישת M5 כרכב משפחתי, צא לרגע מהראש של השוק האירופאי ותבין שיש מקומות אחרים בעולם שבהם המדינה לא בפשיטת רגל ואנשים שחובבים נהיגה (או סטטוס) רוכשים M5 כרכב משפחתי.

היה לי חבר ישראלי כזה, יש לי 2 חברים סיניים כאלה ולא חסרים פעמים שראיתי חונות מכוניות מהסגמנט עם מושבי בטיחות מאחורה... ואגב, 545 היא לא תחליף ל-M5, זו מכונית חזקה עם גיר מעצבן.

פורסם
שים לב מה רשמתי, ה-M3 מדוייקת מדי עבור מי שיהנה ממנה לרוב בכביש הציבורי, כלומר דווקא אותה פרעות וחוסר דיוק של ה-C63 הופכים אותה להרבה יותר מהנה ביום יום, במסלול כמובן שה-M3 מכונת נהיגה טובה יותר, אין ויכוח.

וזה כמובן עניין של העדפה אישית. בין פרועה וגסה לבין חדה ומדוייקת, אני בוחר ב-חדה ומדוייקת ואתה בראשונה, לגיטימי בשני המקרים. לא ניתן לקבוע בהכרח שאחד טוב באופן גורף על בסיס העדפה אישית.

שוב אומר שאין באמת מה להתבלבל בין גרסאות הספורט האמיתיות לבין חבילות הספורט, גם בפן הקוסמטי אין דמיון בין הרכבים.

אם תקח את הרכב שלי שהוא M PACKAGE מקורי ותשים לידו M3 מבטיח לך שאף אחד לא יתבלבל בזהות הרכבים, וגם אני לא מדמיין אפילו שהרכב שלי דומה במשהו ל-M3, עם כל הצער שבדבר...

אתה, אני וחובב רכב ה-N לא נתבלבל. אדם בעל זיקה קלה לרכבים, שיודע מה זה M, בהחלט עלול לחשוב שעומד לפניו רכב M.

מעולם לא טענתי שה-M5 סליפרית, אולי דברי לא הובנו כהלכה, בכל מקרה היא רחוקה מלהיות סליפרית ובפן הוויזואלי מאוד קל להבדיל בינה לבין 5 רגילה

צודק, בטעות ייחסתי אמירה של מישהו אחר אלייך, מתנצל.

לגבי רכישת M5 כרכב משפחתי, צא לרגע מהראש של השוק האירופאי ותבין שיש מקומות אחרים בעולם שבהם המדינה לא בפשיטת רגל ואנשים שחובבים נהיגה (או סטטוס) רוכשים M5 כרכב משפחתי.

היה לי חבר ישראלי כזה, יש לי 2 חברים סיניים כאלה ולא חסרים פעמים שראיתי חונות מכוניות מהסגמנט עם מושבי בטיחות מאחורה... ואגב, 545 היא לא תחליף ל-M5, זו מכונית חזקה עם גיר מעצבן.

הרוב המוחלט של האנשים, בעלי ממון מספיק, בלי קשר לאירופה, אסיה או ארה"ב לא ייקנו M5 כרכב משפחתי גרידא. בוא נגיד שכנראה שאנחנו כן היינו עושים את זה, ותמיד אפשר למצוא דוגמאות לאנשים שאכן קנו M5 לשם מטרה זו (גם משפחות ממהרות לפעמים :)), אבל כנראה שמדובר על פחות מאחוז מסך הרכבים ברמת המחירים הזו (בשווקים הרלוונטיים, ישראל היא לא שוק רלוונטי לצורך העניין)...

פורסם
וזה כמובן עניין של העדפה אישית. בין פרועה וגסה לבין חדה ומדוייקת, אני בוחר ב-חדה ומדוייקת ואתה בראשונה, לגיטימי בשני המקרים. לא ניתן לקבוע בהכרח שאחד טוב באופן גורף על בסיס העדפה אישית.

צודק לגמרי, התייחסתי אך ורק לבחירה שלי, אני הייתי בוחר את ה-AMG, יש המון שיבחרו את ה-M3, גם הם יעשו בחירה טובה לא פחות.

שוב, אני בא מעמדה של מישהו שמגיל 4 בערך "חולה" על ב.מ.וו ובמיוחד דגמי M, אבל אפילו אישתי שאלה אותי "מה??? באמת היית מעדיף מרצדס על ב.מ.וו?!" כשאמרתי לה שאחרי כשעה על ה-C63 ועוד כשעה על ה-M3 הייתי בוחר חד משמעית את ה-C.....

וזה עדיין לא אומר שאני לא עלול להפתיע עם M3...:wink:

אתה, אני וחובב רכב ה-N לא נתבלבל. אדם בעל זיקה קלה לרכבים, שיודע מה זה M, בהחלט עלול לחשוב שעומד לפניו רכב M.

אני חושב שאם מישהו מגדיר את עצמו כבעל זיקה לרכבים מתבלבל בין M אמיתית לבין M PACKAGE אולי הזיקה שלו לא כל כך גדולה.....

M3 מקורית:

E92-M3-BMW-white-10.JPG

M PACKAGE:

attachment.php?attachmentid=516093&stc=1&d=1303871153

הרוב המוחלט של האנשים, בעלי ממון מספיק, בלי קשר לאירופה, אסיה או ארה"ב לא ייקנו M5 כרכב משפחתי גרידא. בוא נגיד שכנראה שאנחנו כן היינו עושים את זה, ותמיד אפשר למצוא דוגמאות לאנשים שאכן קנו M5 לשם מטרה זו (גם משפחות ממהרות לפעמים :)), אבל כנראה שמדובר על פחות מאחוז מסך הרכבים ברמת המחירים הזו (בשווקים הרלוונטיים, ישראל היא לא שוק רלוונטי לצורך העניין)...

אתה כנראה צודק, אבל זו היתה רק דוגמא ללמה בכל זאת יש הבדל שהוא מספיק מהותי בין ה-M6 ל-M5.

54321

פורסם
אני חושב שאם מישהו מגדיר את עצמו כבעל זיקה לרכבים מתבלבל בין M אמיתית לבין M PACKAGE אולי הזיקה שלו לא כל כך גדולה.....

בגלל זה רשמתי "זיקה קלה" ;-)

• תוכן חדש...