Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M6 GranCoupé

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bmw-m6-grancoupe-14.jpg

http://www.autocar.co.uk/car-news/detroit-motor-show-2013/new-bmw-m6-grancoup%C3%A9-revealed

אני שואל את עצמי כעת, מה הטעם ב-M5? כלומר אין ספק כי ה-6 נראית טוב יותר ובעלת מראה ספורטיבי יותר. המכלולים, למיטב הבנתי, זהים למעט אולי מפסק סרנים גדול יותר ב-M6, שזה כמובן יתרון קליל לטובת ה-M6 (מאחור - 1582 מ"מ ב-M5 לעומת 1612. מקדימה ההבדל די זניח, ב-M6 יש 1631 מ"מ לעומת 1627 מ"מ ב-M5).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני הייתי מעדיף את הM5.

יש אנשים (כמוני) שהקטע של זאב בעור כבש עושה להם משהו, בעיקר חובבי ההוט האצ'ס.

בשבילי, הM5 שנראית כאילו שהיא "סתם" סדרה 5, תהיה הרבה יותר קורצת מרכב שאומר "אני ספורטיוי, תלחץ לי על הימנית".

אני גם חושב שה-5M הרבה יותר נאה מהM6 הזו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלה טובה. מה גם, שה6 בתצורת GC נותנת ממילא את היתרונות של הM5

4 דלתות נוסעים. אבל, וזה אבל גדול, במו צריכה משפחתית ביצועיסטית כדי להתחרות בדגמי מרצדס ואודי. אני חושב שה6 היא תשובה לCLS.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

M5 זה לא לגמרי זאב בעור של כבש מצד אחד, ו-M6 לא נראית משדרת קרביות מטורפת מצד שני. לדעתי ה-M6 יחסית אלגנטית ואין בה קרביות מיותרת.

אגב, הוינקרים טיפסו למראות אם אני רואה נכון, חבל.

מעניין אם BMW ירדו מהרעיון המגוחך של הגברת צליל המנוע דרך הרמקולים...

פורסם

מבחינתי, כל סידרת ה M (ועל הדרך גם כל סידרת ה AMG וה S) איבדה את כל הייחוד והנחשקות שלה, כל חרא שיוצא מאחת החברות האלה ישר זוכה לתג ה M.

חסר רק להקים בוטק'ה מחוץ לשרותים בהנהלה במינכן וכל אחד יוצא ביד עם מה שהוא עשה באסלה וישר יקבל על זה את סמלי הM.

לא שחו"ח מדובר במכוניות רעות, ההפך המוחלט אבל לא בזה העניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה הייתי מוסיף על הדברים שלך.

כל דגם שונה שיוצא מהשלישיה של אאודי-ב.מ.וו. מרצדס, ישר שני המתחרות האחרות מוציאות גרסה משלהם.

מרצדס התחילו עם M קלאס - ב.מ.וו. הציגו X5 ואאודי הציגו Q7 ולפני זה טוארג של פולקסוואגן.

ב.מ.וו. המשיכו עם X3 ו-X1 - מרצדס הציגו GLK, אאודי הציגו Q5 ו-Q3.

מרצדס הציגו CLS - עכשיו יש גם A7 ו-6 גראן-קופה.

אאודי הציגו A5 ספורטבק - יש כבר שמועות על קופה 4 דלתות ל-C קלאס וסדרה 3.

בגלל זה התחרות נהייתה צפופה ה-M6 גראן קופה היא תשובה ל-CLS AMG ולאאודי S7/RS7.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מבחינתי, כל סידרת ה M (ועל הדרך גם כל סידרת ה AMG וה S) איבדה את כל הייחוד והנחשקות שלה, כל חרא שיוצא מאחת החברות האלה ישר זוכה לתג ה M.

חסר רק להקים בוטק'ה מחוץ לשרותים בהנהלה במינכן וכל אחד יוצא ביד עם מה שהוא עשה באסלה וישר יקבל על זה את סמלי הM.

ועל זה נאמר:

למרות זאת, דווקא הM5/6 לא בדיוק נופלות לקטגוריה של "כל חרא..."

פורסם

מסכים עם כל מילה,

אני חושב שמרצדס עושים אבל גדול יותר לAMG מאשר BMW לM יש עדיין דגמים בבימר שלא זכו להיות M כמו הג'יפים שלהם.

מה שאי אפשר להגיד על מרצדס שלדעתי כמעט לכל קשת הדגמים שלהם יש מנועי AMG בין אם זה הגדולים או הקטנים.

מרצדס יצרו פיתרון יצרתי לבעיה הזאת כשאר הוסיפו למיתוג את מי שרוצה לקבל את ה"מיוחד במיוחדים" וזאת כמובן סידרת הBLACK,אבל גם לזה אני נותן כמה שנים עד שהBLACK תהיינה קיימות בכל הדגמים של מרצדס.

Porsche 944 turbo

פורסם

כמעט שכחתי, ה-M6 הינה 4 מושבים לעומת 5 מושבים ב-M5.

אני פחות מתחבר לעניין חוסר הייחודיות של סדרות M ו-AMG, יאי אפשר לומר ש-M1 דומה ל-M3 או M5, אלה מכוניות מאוד מאוד שונות אחת מהשניה ומהסדרת אם שלהם.

אותו כנ״ל בגרסאות AMG.

מעבר לזה, המבחן האמיתי הוא במכירות ואני יכול לומר שספציפית לדגמי AMG יש פה בהונג קונג נציגות מאוד גדולה מכל קשת הדגמים של השנים האחרונות לעומת דגמי תחילת שנות ה-2000 שמהם לא רואים הרבה אקזמפלרים.

AMG עשו שינוי בתפיסה מתוך רצון לרדוף אחרי BMW עם גרסאות M, בינתיים על הכביש ניכר שהולך להם מצויין.

גם אני בתור חובב מושבע של ב.מ.וו הייתי מעדיף היום את AMG על פני M, בכל סידרה נתונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כמעט שכחתי, ה-M6 הינה 4 מושבים לעומת 5 מושבים ב-M5.

נקודה תקפה. מצד שני אני לא מאמין שבעלי M5 מסיעים עוד 4 נוסעים בתדירות שהיא מעבר לזניחה.

אני פחות מתחבר לעניין חוסר הייחודיות של סדרות M ו-AMG, יאי אפשר לומר ש-M1 דומה ל-M3 או M5, אלה מכוניות מאוד מאוד שונות אחת מהשניה ומהסדרת אם שלהם. אם אין להם ייחוד, מה הטעם? באותה מידה אפשר להוריד את התגים ולקרוא לה 660i לצורך העניין.

אותו כנ״ל בגרסאות AMG.

מעבר לזה, המבחן האמיתי הוא במכירות ואני יכול לומר שספציפית לדגמי AMG יש פה בהונג קונג נציגות מאוד גדולה מכל קשת הדגמים של השנים האחרונות לעומת דגמי תחילת שנות ה-2000 שמהם לא רואים הרבה אקזמפלרים.

המבחן האמיתי להצלחה המסחרית כמובן, לא בהכרח לטיב הרכב ובטח שלא לטיב הניהוג.

AMG עשו שינוי בתפיסה מתוך רצון לרדוף אחרי BMW עם גרסאות M, בינתיים על הכביש ניכר שהולך להם מצויין.

זאת הבעיה, גם כאן הכתה הסטנדרטיזציה. AMG מנסים להתקרב ל-M ולהפך.

גם אני בתור חובב מושבע של ב.מ.וו הייתי מעדיף היום את AMG על פני M, בכל סידרה נתונה.

באמת? גם C AMG על פני M3?

פורסם

למעט בודי קיט של AMG (כשאפשר לראות בבירור שזו לא AMG לגמרי, בניגוד לM שצריך לעיין בפרטים) מה הבעיה איתם? יש גרסה שלהם ל(כמעט?)כל הליין של מרצדס. מדוע זה רע? מי שרוצה מעבר יכול לפנות לblack. יש מצב דומה באודי עם הS/RS.

ממה שלי נראה, הבעיה של M זה פחות העיצוב, אלא מה שנקרא M speed. אתה מקבל מכונית משודרגת, אבל איך שלא תהפוך את זה, היא לא M, והתוצאה היא ההרגשה של הזנייה שצוינה כאן. במרצדס אתה מתקדם מAMG, שזה שגעון אחד גדול הלאה לBLACK, אבל אצל במו זה downgrade, שלא מובן לי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
באמת? גם C AMG על פני M3?

Hell yes,

אני לא סובל את מרצדס ובכל יום נתון אני אקח C63 על פני M3!!!!

ה-C63 רכב פשוט מבריק, אורגזמה על גלגלים, אין לי דרך לתאר את זה.

ה-M3 מצויינת אבל היא מכונת זמני הקפה, מדוייקת מדי עבור מי שלרוב יהיה ממנה בכביש הציבורי ולא במסלול הסגור.

לגבי עניין המושבים ב-M5 בוא נצא מנקודת הנחה שיש מדינות בהם אנשי משפחה קונים רכב כזה כרכב המשפחתי ואז כבר קל להבין את הצורך ב-5 מושבים.

אני אישית מתבאס על האופנה שיש לאחרונה להפוך רכבי קופה או קבריולט לרכבי 4 מושבים במקום 5 מושבים כמו הדגמים היוצאים (ראה סדרה 3 למשל).

לעניין הייחודיות, אתה ממש לא יכול להגיד ש-M3 היא 335 מחוזקת, ה-335 מצויינת כשלעצמה אבל כשתגיע לכביש המפותל מיד תבחין בהבדלים, והם לא קטנים.

אותו כנ״ל אגיד לך על ה-C63, זו מכונה אחרת לגמרי מ- C350, למעט האות C שמשותפת אין עוד הרבה במשותף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...