Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקנות פגו 106 שנת 99

הצעתי למוכר 5K והוא אמר לי שכן הוא מוכן למכור,

עכשיו נסעתי והרכב טיפה מתחמם החום עולה ויורד לא קבוע על 90 ואני גר בחיפה והבסיס שלי נימצא (בבאר שבע) האם הרכב יוכל להחזיק את הנסיעה הזאת פעמים בשבוע?

איך הרכב בכללי בעיות שאת חוויתם האם שווה ב 5 אלף רוצה לדעת אם שווה לפני שאני עושה טעות!

מפרט הרכב

ק"מ 22000

צבע מקולף

יד 3

מנוע שקט אין רעידות!

אין נזילות!

תודה לכולם והמשך יום טוב!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

לדעתי אם הוא מתחמם אז הוא ישרוד במזל נסיעות כאלה ארוכות עם כבישים לא ישרים.

בשביל פעמיים בשבוע עדיף לרדת באוטובוס-זה חינם ואין כאבי ראש.

כשתחסוך יותר כסף תקנה רכב טוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לאיזה אוטו?

תלוי במנוע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מתחמם מה זאת אומרת מתחמם?

קראתי בעבר ששעוני החום אצל צרפתיות זזים יותר ממכוניות אחרות עקב פעולתם.

חפש קצת דיונים בנושא, יכול להיות שהרכב בכלל לא מתחמם.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

שהמד חום של המנוע עולה קו ליפני האדום ויורד ככה הוא משחק כל הזמן המד לא נישאר קבוע עכשיו הרבה אנשים אמרו לי שיכול להיות שצריך לעשות ראש מנוע ממה שאני מכיר אצל הצרפתיות זה שיש להם בעיות התחממות!

אם זה ככה שבחוץ 15 מעלות והרכב מתחמם אני לא רוצה לדעת מה היה בקיץ.

תודה לכולם!

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

תרד מזה. קו החום אמור לשחק, אבל בטח לא להתקרב לקו האדום.

הרכב בדרכו לטיפול ראש מנוע וברמת העיקרון בעל הרכב מעוניין להיפטר ממנו כמה שיותר מהר, לפני שיבוא תיקון יקר מאוד.

בשביל פעמיים בשבוע לבסיס, אני ממליץ לך על אוטובוס.

פורסם

פונטו או אונו תהיה עדיפה :)

• תוכן חדש...