Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח להמלצות לגבי רכב שנכנס בתקציב הנ"ל +- שיהיה בטיחותי אמין ונוח עם צריכת דלק נמוכה...וקילומטראז' נמוך (עד 60K).

עד עכשיו התמקדנו ביונדאי I20 אבל ככל הנראה אין כאלה בתקציב הנ"ל עם קילומטראז נמוך.

אנחנו זוג גבוהים (אני 1.90), עדיין בלי ילדים אבל זה ישתנה בהמשך כך שחשוב שיהיה מקום לעגלה.

אשמח להמלצות למכוניות כי בעוד מספר ימים נלך למתחמים בגלילות לראות מה יש בתקציב הנ"ל ולכן הייתי רוצה להגיע מוכן למיקוחים...

תודה מראש

פורסם

שכחתי לציין שהרכב מיועד לנסיעות בינעירוניות בעיקר בסופשים..כלומר למשהו כמו 10-12K בשנה.

פורסם

כמו שהבנתם, יונדאי i20 תהיה יקרה וקשה לי להאמין שתמצאו רכב טוב בתקציב כזה. לדעתי כדי למצוא i20 טובה עם קילומטראז' נמוך כמו שאתם מבקשים תאלצו להוסיף לסכום שציינת כ-10 אלף ש"ח לפחות. בסכום כזה תוכלו למצוא את הדגם שקדם ל-i20, יונדאי גטס. הגטס אמינה מאוד ורמת הבטיחות שלה טובה בדגמים המאובזרים (4 כריות אוויר, בקרת יציבות). צריכת הדלק לא מאוד נמוכה אבל די ממוצעת.

כיוון אחר שאתם יכולים ללכת אליו זה פיאט גרנדה פונטו. זה רכב מאוד חסכוני, במיוחד אם אתם מוכנים לשקול את הדגם הידני שמגיע עם מנוע 1.2 ליטר. הדגם האוטומטי, אגב, מגיע עם גיר רובוטי שלא כולם אוהבים. תעשו עליו נסיעת מבחן לפני שאתם מתקדמים ברכישה.

אופציה שלישית, מומלצת מאוד אך גם מבוקשת מאוד בשוק היא דייהטסו סיריון. אפשר למצוא בתקציב שלכם רכבים עם קילומטראז' נמוך אבל הם מאוד מבוקשים בשוק כך שצריך לא מעט סבלנות ולפעמים גם צריך להיות עם אצבע על הדופק ולהירשם אצל כמה נציגי מכירות ברשימת התעניינות כדי להיות בטוחים שיתקשרו אליכם ברגע שרכב מתאים נכנס למלאי.

ובכל מקרה, אתם מוזמנים לבוא ולהגיד שלום לחברה' שלנו בסניף גלילות :-)

פורסם

קודם כל תודה,

הגטס לא ממש בקטגוריה...הסריון הוא הרכב היחידי שאני פוסל בגלל מראה והוא גם לא בטיחותי...אז חוץ מהפונטו גראנדה יש עוד משהו בקנה?

פורסם

בתור זוג שנושק ל1.9 מטר המיקרה והסיריון יהיו עבורכם צפופות מאוד שלא לדבר על התא מטען הקטן

אבל אם פרמטר הגובה משחק תפקיד תפזול לכיון הסוזוקי ספלאש. רכב זריז ואמין עם מרווח ראש מצויין. נקודת התופרה שלו היא תא מטען קטן אבל עגלה כן תכנס לשם.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
קודם כל תודה,

הגטס לא ממש בקטגוריה...הסריון הוא הרכב היחידי שאני פוסל בגלל מראה והוא גם לא בטיחותי...אז חוץ מהפונטו גראנדה יש עוד משהו בקנה?

אני יודע שזה אולי ישמע קצת מפתיע, אבל בתקציב הזה יהיו לך יותר אופציות מקטגוריות גבוהות יותר ופחות אופציות מקטגוריית הסופר מיני.

בקטגוריית הסופר מיני, רוב המכוניות בשנתונים האלו (2008-9-10) יקרות מהתקציב שהגדרת - מאזדה 2, ניסאן מיקרה, סוזוקי סוויפט, הונדה ג'אז וכו'. או שתצטרך להגדיל מעט את התקציב, או שתצטרך לרדת כמה שנים אחורה ולחפש רכב נחמד שנכנס לטרייד אין.

ממליץ בחום על ניסאן מיקרה

אכן מכונית מצוינת, אבל לדעתי גם היא תהיה קצת יקרה. מחיר מחירון של ניסאן מיקרה 2009 הוא מעל ל-65 אלף ש"ח, כך שכנראה שהוא יצטרך לחפש רכב ממודל 2007 בערך בתקציב שלו.

בתור זוג שנושק ל1.9 מטר המיקרה והסיריון יהיו עבורכם צפופות מאוד שלא לדבר על התא מטען הקטן

אבל אם פרמטר הגובה משחק תפקיד תפזול לכיון הסוזוקי ספלאש. רכב זריז ואמין עם מרווח ראש מצויין. נקודת התופרה שלו היא תא מטען קטן אבל עגלה כן תכנס לשם.

נכון, גם זאת אופציה טובה ואם הבחור אינו שולל על הסף רכבי השכרה לשעבר אז היא גם כמעט ותיכנס לו בתקציב הנתון.

פורסם

בדיוק בגלל זה רשמתי בכותרת: ...או קצת יותר... כי ראיתי בחיפושים שיש מכוניות משפחתיות שיותר זולות מהסופר מיני.. לא ברור לי כל כך איך.. אני מניח שבגלל עצה וביקוש - כלומר יש מלא מכוניות שהשתחררו מליסינג ורוצים להיפטר מהן?

בכל מקרה, האם יש בתקציב הנ"ל משפחתית לא גדולה שעונה על הדרישות שרשמתי בהתחלה (אמינה, בטוחה וצריכת דלק נמוכה...)?

• תוכן חדש...