Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כשהתחלתי למלות שמן מנוע מסוג T.MAX MOTOR OIL 20W\50 המדיד שמן מראה תמיד פול שמן.

אני מודד במקור ישר כשהמנוע קר

מכניס, מנגב,מוצאי, כך מס' פעמים

תמיד המדיד מראה פול

זה רק לאחר שהתחלתי להישתמש בשמן הזה

איך זה יכול ליהיות?

פורסם

שלום.

צר לי לקלקל את החגיגה.

לפני שכולם מתחלפים איתו ברכבים(אני לא) באיזה רכב אתה ממלא שמן 20W50?

זהו שמן סמיך ומינרלי הפשוט ביותר.

רכבים שנסעו על כזה שמן יוצרו בתחילת שנות ה90.

שמן כזה יכול בפרוש להזיק למנועים מודרנים.

אז באיזה רכב מדובר?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

פורד פיאסטה דגם YOUTH 1995 ידוע גם בשמו MK3.

HEBO, כנראה שעצם העובדה שעברת ל 20W-50 האטה את אכילת השמן של המנוע. מה שכן אני חייב לציין שהשמן שאתה מציין לא מוכר כלל וכלל. יש מצב שאתה מעלה תמונה שלו? בכל מקרה זה לא ממש בגלל הפירמה הספציפית של השמן כמו שזה יותר בגלל שעברת לשמן 20W-50

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אכן מדובר בפיאסטה

אני מישתמש מיזמן כבר ב20W50

ורק מהאז שאני מישתמש בשמן של החברה הזו המצב נישאר זהה

לא קניתי חודשים שמן מנוע. מדובר בגלון 4 ליטר.

אני מידי חודש ממלא כוס שמן ביגלל ה"ספק" המוזר.

נסעתי מלא על שמן של חברות אחרות אם שם מוכר, אבל זהה בצמיגות שלו (20W50) וזה לא היה ככה !

פורסם

שוב פעם, לא מכיר ולא ראיתי מעולם את השמן שאתה מדבר עליו אבל אם הוא עושה ניסים ונפלאות עבורך אשרייך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה בטוח שאתה מודד במישור?

מז"א אתה מוסיף כוס שמן? יש אכילת שמן או לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה אתה מחפש סתם בעיות? אז יכול להיות שהמנוע חלש וצורך שמן, עם שמן סמיך הוא לא צורך שמן, אז למה אתה מחפש בעיות? אם אתה רואה שלא חסר לך שמן על תוסיף סתם! אתה יכול לגרום לנזק! כל עוד אתה עוקב אחריי זה והכל תקין עזוב את המצב כמו שהוא ואל תחפש סתם בעיות!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...