Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום ספריי Tutle Vax Interior 1 ב 60 שקל, ספריי מצויין באמת מוריד כתמים שספריים אחרים לא הצליחו להוריד .

הספריי מגיע עם מברשת מובנית ולדעתי שווה את הכסף .

31u5wuwozlsl500aa300.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

יש לי כמה כתמים מעצבנים ברכב ושקלתי לקחת לניקוי ריפודים מלא...

ככל הנראה חסכת לי כסף. פעם הבאה תצלם לפני ואחרי.

"Simply Clever"

מתגלגל ב 2005 Skoda Fabia I Sedan 1.4 16V Comfort

האשה ב Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Executive 2007

פורסם

אני רכשתי את נוזל הניקוי לריפודים של sonax והוא הוריד לי כתם שלא ירד עם ניקוי הריפוד של קארפלן. אומנם קצת עשה את שאר הבד של המושב דהוי מעט אבל הוריד....

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

הספריי של STP באמת עובד - מניסיון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קישקוש. יש לי אחד כזה שלא מוריד כלום ורק משאיר כתם רטוב על הריפוד. שניכם שכל כך מתלהבים ממנו מסיבה כלשהי...' date=' יכולים לקבל אותו בחינם.[/quote']

תלוי איזה כתם, יש כתם מדיו ויש כתם משומן וכו'

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...