Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואיך עושים שיהיה קצף בסבון כמו בשטיפות רכב?

יש מכונה שמשפריצה?

יש כמו בקבוקון כזה אשר מתחבר לקצה של מכונת שטיפה בלחץ וצריך סבון מיוחד (כיום יש MR. PINK).

פורסם
ומה ההבדל בין הסבון המיוחד לשמפו רגיל?

ואיך שמים את השמפו הרגיל?

תנסח שוב את השאלה, לא הבנתי...

בסון המקציף יש חומר או משהו כזה אשר נותן לו את יכולת ההקצפה הגבוהה במיוחד, ולא הקצפה רגילה.

ולאיפה שמים את השמפו הרגיל ? למה אתה מתכוון?

פורסם
היי חברים,גם אני נמצא בתהליך למצוא את החומרים הנכונים לניקיון הרכב גם מבפנים וגם מבחוץ,בגדול אני מעוניין בווקס מומלץ שקיים בארץ עד שאזמין מחול את הCollinite 476S,רשימת מצרכים למכולת זה מה שאני צריך,איזה ווקס?,איזה מטלית ניגוב,איזה מטלית לווקס?,איזה חומר לפלסטיקה של פנים הרכב?,ואיזה מטלית ניגוב לפלסטיקה הפנימית של הרכב?,והאם אתם מכירים חומר מומלץ לריפודים של הרכב להסרת כתמים וניקיון?,ואיזה סבון רכב?

תודה רבה !!

טוב לאחר בדיקה וקריאה מעמיקה יותר הבנתי פחות או יותר מה אני צריך,אני אמור לקנות,שמפו לרכב אמריקן איגל,ווקס נוזלי טרטל,מטלית מיקרופיבר,כפפה מיקרופיבר,עכשיו לגבי אופן השימוש,הבנתי שאפשר למרוח עם צמר גפן ולנגב עם המטלית,אמת בדבר?,לגבי חומרים לדשבורד והפלסטיקה לרכב+חידוש חלקי פלסטיק+חומר לריפודי הרכב אשמח עדיין להמלצה של מוצרים

האם עושים ווקס כל שטיפה?,אם לא,איך ציפוי הווקס לא יורד מהרכב בשטיפה הבאה?

תודה!

m7kj.jpg
פורסם
תנסח שוב את השאלה, לא הבנתי...

בסון המקציף יש חומר או משהו כזה אשר נותן לו את יכולת ההקצפה הגבוהה במיוחד, ולא הקצפה רגילה.

ולאיפה שמים את השמפו הרגיל ? למה אתה מתכוון?

מה תפקידו של הסבון המוקצף?ומה תפקידו של שפמו לרכב?

פורסם
טוב לאחר בדיקה וקריאה מעמיקה יותר הבנתי פחות או יותר מה אני צריך,אני אמור לקנות,שמפו לרכב אמריקן איגל,ווקס נוזלי טרטל,מטלית מיקרופיבר,כפפה מיקרופיבר,עכשיו לגבי אופן השימוש,הבנתי שאפשר למרוח עם צמר גפן ולנגב עם המטלית,אמת בדבר?,לגבי חומרים לדשבורד והפלסטיקה לרכב+חידוש חלקי פלסטיק+חומר לריפודי הרכב אשמח עדיין להמלצה של מוצרים

האם עושים ווקס כל שטיפה?,אם לא,איך ציפוי הווקס לא יורד מהרכב בשטיפה הבאה?

תודה!

שמפו לרכב אמריקן איגל = יש בהום סנטר = סבבה, עושה את העבודה

ווקס נוזלי של טרטל = לא ניסיתי בעצמי, אך אנשים אומרים שיש ווקסים אשר נותנים תמורה טובה יותר למחיר.

כפפת מיקרופייבר = אני הזמנתי אחת בדולר, עושה את העבודה = יש בEBAY ויש ב vix יותר איכותי.

ווקס מורחים בעזרת הפד שמקבלים כאשר קונים את הווקס, לרוב זה נמצא, בווקסים יקרים לרוב אין פד למריחה (?)

באמת מנגבים בעזרת המטלית, יש אמת בדברים :)

לגבי דשבורד, אני פשוט מביא מברשת קטנה ומטלית מיקרופייבר להוריד את האבק, עושה את העבודה :-P

מומלץ לעשות ווקס בערך פעם ב 3-4 חודשים, אך הווקסים כמו הטרטל מחזיקים כמה שבועות בלבד !

ציפוי הווקס יורד ממש קצת בשטיפה, טרטל יורד מהר, איכותי לא.

הווקס הוא סוג של שומן, לכן אל תשטוף את רכבך בעזרת סבון כלים.

פורסם
מה תפקידו של הסבון המוקצף?ומה תפקידו של שפמו לרכב?

טכנית אפשר להסתפק בשלב הזה בלבד ,קצף מהמכשיר שטיפה---> הורדת הסבון--->ניגוב הרכב.

נותן תוצאה סבבה, לעצלנים :wink:

רוב האנשים משתמשים בריסוס סבון שהכנה לשטיפה, לכלוך כולשהו כבר יורד בעזרת הסבון ולכן האוטו נשרט פחות.

שמפו לרכב או בעל יכולת ניקיון (:shock: ) ויכולת הקצפה רגילה, לא מתאימה למכשיר שטיפה בלחץ.

כרגע יש את MR. PINK אשר מתאים גם לשטיפה רגילה וגם למכשיר שטיפה בלחץ.

נ.ב : אין לי מכשיר שטיפה בלחץ, כתבתי את הכל לפי הידע הכללי שלי ושל אנשי העולם כולו :-D

פורסם
שמפו לרכב אמריקן איגל = יש בהום סנטר = סבבה, עושה את העבודה

ווקס נוזלי של טרטל = לא ניסיתי בעצמי, אך אנשים אומרים שיש ווקסים אשר נותנים תמורה טובה יותר למחיר.

כפפת מיקרופייבר = אני הזמנתי אחת בדולר, עושה את העבודה = יש בEBAY ויש ב vix יותר איכותי.

ווקס מורחים בעזרת הפד שמקבלים כאשר קונים את הווקס, לרוב זה נמצא, בווקסים יקרים לרוב אין פד למריחה (?)

באמת מנגבים בעזרת המטלית, יש אמת בדברים :)

לגבי דשבורד, אני פשוט מביא מברשת קטנה ומטלית מיקרופייבר להוריד את האבק, עושה את העבודה :-P

מומלץ לעשות ווקס בערך פעם ב 3-4 חודשים, אך הווקסים כמו הטרטל מחזיקים כמה שבועות בלבד !

ציפוי הווקס יורד ממש קצת בשטיפה, טרטל יורד מהר, איכותי לא.

הווקס הוא סוג של שומן, לכן אל תשטוף את רכבך בעזרת סבון כלים.

תודה על התייחסותך

אוקיי אני כנראה יזמין את הCollinite 476S בצורת המשחה לא הנוזלי,מה דעתך?

לביינתים אשטוף רק עם שמפו לרכב,אם כבר עושים ווקס צריך לעשות כמו שצריך לא?

עדיין אשמח להמלצות לגבי חומר שמחדש את הפלסטיקה שדוהה בשמש וחומר לשימור החלקי פלסטיק ברכב

m7kj.jpg
פורסם

ה opti seal מגיע בתצורה נוזלית ואין צורך אפילו לנגב אותו. מחזיק לפחות 3 חודשים. ביחד עם ה ONR אלה שני המוצרים המשתלמים ביותר שניתן לקנות היום בארץ.

פורסם
ה opti seal מגיע בתצורה נוזלית ואין צורך אפילו לנגב אותו. מחזיק לפחות 3 חודשים. ביחד עם ה ONR אלה שני המוצרים המשתלמים ביותר שניתן לקנות היום בארץ.

מה זה הONR?

פורסם

אוקיי קראתי על המוצר וממש ניראה שהוא טוב,מה גם שהוא מספיק להמון פעמים,מה שאומר שזה קנייה משתלמת לטווח הארוך,השימוש בו הוא פשוט לרסס על הרכב ולנגב עם המטלית מיקרופייבר לאחר שטיפה וייבוש של הרכב?

האם השימוש בOPTI SEAL יהיה אפקטיבי ללא שימוש בONR?

m7kj.jpg
פורסם
טכנית אפשר להסתפק בשלב הזה בלבד ,קצף מהמכשיר שטיפה---> הורדת הסבון--->ניגוב הרכב.

נותן תוצאה סבבה, לעצלנים :wink:

רוב האנשים משתמשים בריסוס סבון שהכנה לשטיפה, לכלוך כולשהו כבר יורד בעזרת הסבון ולכן האוטו נשרט פחות.

שמפו לרכב או בעל יכולת ניקיון (:shock: ) ויכולת הקצפה רגילה, לא מתאימה למכשיר שטיפה בלחץ.

כרגע יש את MR. PINK אשר מתאים גם לשטיפה רגילה וגם למכשיר שטיפה בלחץ.

נ.ב : אין לי מכשיר שטיפה בלחץ, כתבתי את הכל לפי הידע הכללי שלי ושל אנשי העולם כולו :-D

אז הסבון להקצפה זה במקום השמפו?

• תוכן חדש...