Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקומבינה של גנבת שיחות היא לא למספר טלפון רגיל,

אלא טלפון שבתחילה מוסיפים לו כוכביות וסולמיות.

קרה לי בעבר שהתקשרו אלי הביתה, אמרו לאימי שמישהו מבני המשפחה במצב קשה,

בבית חולים וביקשו שתחזור למספר שנתנו לה.

התקשרתי לבזק ולסלקום מסרתי את המספרים לקב"ט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התרמית העתיקה ביותר היא תרמית עקוב אחרי - מבוצעת בעיקר על ידי אסירים.

מתקשרים לבית כלשהו ואומרים שמישהו מאושפז בבית חולים ועליהם לחזור למספר שמתחיל ב*72 (ככה בעצם מפעילים את שרות עקוב אחרי) מה שקורה בפועל באותו רגע שמתקשרים לבית השיחה מופנית למספר אחר והקו של הבית לא מקבל את השיחות אך מחויב בהתקשרות החוצה למספר שאליו הופנה השירות.

לגביי המקרה הספציפי - לא מצליח למצוא שום הגיון בדברים.

אם התעודה במקום לדעתי אל תתייחס והמשך הלאה.

פורסם

היום לפני כשעה אני מקבל שיחה ממספר עם קידומת 03:

יש לך את המספר שלי תגיע לקרית אתא ותתקשר אליי ניפגש.

בודאי שיש כאן איזה מעשה נוכלות/הטעייה , אדם מתקשר מאזור חיוג 03 וקובע איתך פגישה בקריית אתא.

אולי מישהו רצה להוציא אותך מן הבית לזמן ממושך.

פורסם
בודאי שיש כאן איזה מעשה נוכלות/הטעייה , אדם מתקשר מאזור חיוג 03 וקובע איתך פגישה בקריית אתא.

בדיוק!

שים לב, לדעתי אתה על הכוונת של פורצים.

מנסים להרחיק אותך מהבית.

רוב הסכויים שהתקשרו אליך מטלפון ציבורי באיזור הבית שלך. אפשר לדעת, לטלפונים ציבוריים יש מספרים יעודיים.

מן הסתם הסלולארי הוא פריפייד חד פעמי ששולם במזומן.

פורסם

טלפונים ציבוריים בדרך כלל נגמרים ב 00 או ב 09.

אם תוכל לכתוב מה המספר שהתקשרו ממנו (אגב, חיפשת אותו בגוגל? חיפשת אותו ב 441il.com ?) אולי יהיו עוד תובנות.

אם אתה לא רוצה חשיפה מלאה אז תכתוב בפורמט 03-123ZZ00 (כלומר אל תכתוב את הספרות הרביעית והחמישית)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היום אפשר לנייד אבל גם מספר של בזק (עם הקידומת) אז כן אפשרי שאותו אדם מהקריות...

פורסם

למיטב הבנתי ניוד טלפון נייח אפשרי רק באותו אזור גיאוגרפי:

זה מה שמצאתי באתר gov.portal

מכיוון שקיימת בארץ חלוקה לאזורי חיוג גיאוגרפיים, קיימות מספר מגבלות לניוד מספרים נייחים:

ניתן לנייד מספר עם קידומת חיוג גיאוגרפית (02,03...) רק בתוך אזור החיוג בו נמצא המנוי. לדוגמה: מנוי שעבר מאזור חיוג 03 לאזור חיוג 02 לא יוכל לנייד איתו את המספר.

פורסם
45 דק' לכל היותר, העניין הוא שאף פעם לא אבדה ת.ז.

מישהו אמר לי שבעבר חייגו אליו ואמרו לו לחזור מהר למספר שממנו חייגו וכך גנבו לו שיחות או משהו כזה....:roll:

45 דקות זה מלא זמן להיכנס אלייך הבייתה ולהוציא את כל התכולה שבו... הם הרי יודעים שאתה לא בבית ויודעים כמה זמן בערך ייקח לך להגיע ככה שהם לא מודאגים שפתאום תיכנס עם שוטגאן ופופץ להם את הפרצוף. זו הדעה שלי.

אל תתייחס.

פורסם

עוד אנלוגיה סובייטית - אולי שילמו לזדורוב כדי שיפליל את עצמו בכוונה, וייכנס לכלא במקום הבן של מישהו חשוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי הבית, יש אזעקה עם מוקד - מזה אני פחות חושש. :evil:

בכל אופן, אלו המספרים :

אפס, שלוש, שבע, אחד, אחד, שבע, אחד, ארבע, ארבע.

אפס, חמש, שתיים, שבע, ארבע, חמש, תשע, שש, תשע, אפס.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...