Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קאמרי 2008 והחלטתי להרכיב לה מערכת, לקח לי זמן אבל בסוף החלטתי את כל הדברים שאני רוצה להרכיב בה. אני רוצה דעות על הסט בבקשה ויש לי גם מספר שאלות:)

הסט:

Morel virtus שני זוגות

JBL GTO1004

Alpine mrp-m500

Hertz ES300

Pioneer avh-p8450BT

לכרגע קיבלתי הצעה של 3,500 על הקומפוננטים עם שני המגברים (לא כולל הסאב והמסך). אשמח אם תתייחסו למחיר גם.

עכשיו השאלה שלי היא כזו, אני טעיתי וחשבתי שבטויוטה יש לי מקום בשתי הדלתות הקידמיות, ועוד שני מקומות בדלתות האחוריות.

כמו שציינתי טעיתי. יש לי במגש מקום (במקום הדלתות האחוריות) במגש הרמקולים הם 6x9 והשאלה היא אם הmorel virtus יכנסו לי לשם וישבו בצורה טובה?

אני אשמח לתגובות על המערכת עצמה על המחיר שקיבלתי ולתשובה על השאלה.

תודה לעונים ולמתייחסים:)

פורסם

הצלחתי להשיג את הוירטוס ב750 ש''ח , דרך חנות שדוד שלי מכיר את הבעל בית.

מה לגבי שאר הציוד ?

אשמח לקבל התייחסות.

• תוכן חדש...