Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשים רפידות חליפיות לא אמור לבטל לך את האחריות. אבל לפי הקמ" צריך לעשות לרכב טיפול אם לא נעשה. רצוי שתעשה במורשה יבואן כדי שלא יבטלו לך את האחריות. לפי החוק אסור להם לבטל את האחריות אם נעשה טיפול במוסך פרטי. אבל יכולים לעשות לך על זה בעיות, אני כבר שמעתי על כמה מקרים כאלה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• ספונסר פורום
פורסם

אין סיבה ללכת על חליפי

הרפידות המקוריות מאד זולות ומחירם כ 220 שח לסט קדמי

180 שח לסט אחורי ,המחירים לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עשיתי טיפול 30 אלף- אבל לא בדקו ברקסים ברצינות אפילו לא הורידו גלגל, אני ב32 והברקס מרעיש ושורק בנסיעה רוורס כאילו לא נשאר בו יותר כלום

פורסם
עשיתי טיפול 30 אלף- אבל לא בדקו ברקסים ברצינות אפילו לא הורידו גלגל, אני ב32 והברקס מרעיש ושורק בנסיעה רוורס כאילו לא נשאר בו יותר כלום

אם התחילו רעשים מהבלמים למה אתה ממשיך לנסוע? לא פתחו גלגלים בטיפול? תחליף מוסך! אני לא הייתי מתקרב למקום כזה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

השריקות לא מעידות בהכרח על בלמים שחוקים.

בחלק מהרכבים, גם בלי שמורידים גלגל, רואים שלרפידות יש עוד מספיק עובי.

כדי להיות בטוח, אתה יכול להכנס למוסך פרטי ולבקש בדיקת מצב בלמים.

אם צריך להחליף, תרכיב מקורי בלבד - לרפידות תחליפיות יש יותר סיכוי לשרוק, גם 10 ק"מ אחרי ההחלפה.

אם תרכיב רפידות מקוריות, לא תהיה סיבה אפילו לוויכוח בנושא האחריות.

גם מוסך לא מורשה יבואן יכול להזמין רפידות ממחסן היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...