Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהי רוצה להגיד שלום, [LEON FR 2.0 TSI]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגריל אני שמתי זה נראה ממש טוב לדעתי :)

נראית טוב אדום.

נ.ב,

ה-FR באדג' בגריל נראה רע, זול וחסר כל קשר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי גם מערד אם בא לך:lol:

אבל באלקוש-בירנית אני מרגיש יותר בבית.

הלאון פונה ידידי, צריך לדעת רק איך לעשות את זה.

נ.ב: אני גם לא בעד הבאדג' בגריל עקב ריבוי סמלי ה-FR.

IMG-20120924-WA000.jpg

פורסם

תאמין לי שבתור בעלים של לאון 4 אני יודע דבר או שתיים על פניות.

תת היגוי הפך למושג זר ורחוק מאוד.

אבל אם לא נצחק על VAGיות שלא יודעות לפנות, אלפות שמחלידות וצרפתיות שמתקלקלות, מה ישאר לנו?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

דניאל, כל קשקשת הלא פונה, רכבת, מסילה - די חרטא. היא פונה, א-ב-ל יש מתחרות שעושות זאת בצורה טובה ומהנה יותר.

אם כבר סיאט שמסרבת לפנות, אזי איביזה 6L - בעיקר FR / קופרה. שום רצון שהוא לפנות ומרגיש שהיא פשוט אנטי סיבובים, רק קווים ישרים וגמיעת מרחקים בזריזות עד מהירות רבה. עם שידרוגי מתלה נכונים, זה עולם אחר. גם כן, זה עדיין לא יהיה כמו המתחרות הטובות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים איתך בכל מילה.

לפני שרכשתי נהגתי גם במגאן קאפ המצויינת שהיא מובילת הקטגוריה. כן, הלאון פחות טובה אבל זה לא שהיא לא פונה ומי שאומר את זה פשוט אין לו מושג.

תאמין לי שבתור בעלים של לאון 4 אני יודע דבר או שתיים על פניות.

תת היגוי הפך למושג זר ורחוק מאוד.

אבל אם לא נצחק על VAGיות שלא יודעות לפנות, אלפות שמחלידות וצרפתיות שמתקלקלות, מה ישאר לנו?

כשאתה אומר את זה, זה בסדר.:lol:

• תוכן חדש...