Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על אופל קורסה

danysn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב

**אני מתנצל מראש על הבורות...הידע שלי במכונאות שואף לאפס**

ברשותי אופל קורסה 2001 מנוע 1200 עם גיר רובוטי איזיטרוניק (ד"א קראתי על דור A B וכו'..איך אני יודע איזה דור הרכב שלי?)

שאלותי הן:

- שמתי לב למנורה בלוח שעונים שדלוקה קבוע (נכבתה קצת ואז חזרה להדלק) בצד ימין למטה בצבע כתום כמו ברז (קובץ מצורף). מה המשמעות? מה התיקון? האם עלי להתחיל לדאוג ולהכין בוכטה למוסך?

- כשאני מניע אני רואה בתוך מלבן הקילומטראז את הכיתוב INSP (קובץ מצורף נוסף), מה זה אומר?

- מה צריכה להיות הטמפ' הממצועת התקינה של רכב זה (הנסיעות שלי הן באיזור הצפון). בדרך כלל זה מתקבע על מחוג ה-90 + - זה לא קצת גבוה?

- האוטו נוסע סבבה על פי מה שאני מרגיש. אך האם ה"פתיחה" הנורמלית של רכב זה (רכב לא חדש, מנוע 1200...) אמורה להיות יחסית איטית, שוב הנסיעה היא מאוד נעימה וחלקה יחסית לאוטו בן 11

- המערכת המקורת הוחלפה במערכת שמע של JVC (ע"י בעלים קודמים) האם יש דרך לחבר את כפתורי השליטה המקוריים למערכת הזאת או מע' חיצונית אחרת?

- המפתח מגיע עם נעילה אשר או שלא עובדת או שהמפתח עצמו לא עובד. האם ניתן לתקן את המנגנון המקורי או שעדיף להחליפו טוטאלית?

- טיפולים כדאי לעשות כל 10000 ק"מ? מי יכול להמליץ על מוסך באזור הצפון?

- חסרות לי כמה אותיות (כן אני יודע זה טיפשי...) בכיתובית של הדגם בדלת של הבגאז...אפשר לקנות אותם איפשהוא?

תודה מראש לכל העונים

דני

2012_11_14_21_11_01_865_201.jpg

2012_11_14_21_11_55_183_111.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

**אני מתנצל מראש על הבורות...הידע שלי במכונאות שואף לאפס**

ברשותי אופל קורסה 2001 מנוע 1200 עם גיר רובוטי איזיטרוניק (ד"א קראתי על דור A B וכו'..איך אני יודע איזה דור הרכב שלי?)

שאלותי הן:

- שמתי לב למנורה בלוח שעונים שדלוקה קבוע (נכבתה קצת ואז חזרה להדלק) בצד ימין למטה בצבע כתום כמו ברז (קובץ מצורף). מה המשמעות? מה התיקון? האם עלי להתחיל לדאוג ולהכין בוכטה למוסך?

- כשאני מניע אני רואה בתוך מלבן הקילומטראז את הכיתוב INSP (קובץ מצורף נוסף), מה זה אומר?

- מה צריכה להיות הטמפ' הממצועת התקינה של רכב זה (הנסיעות שלי הן באיזור הצפון). בדרך כלל זה מתקבע על מחוג ה-90 + - זה לא קצת גבוה?

- האוטו נוסע סבבה על פי מה שאני מרגיש. אך האם ה"פתיחה" הנורמלית של רכב זה (רכב לא חדש, מנוע 1200...) אמורה להיות יחסית איטית, שוב הנסיעה היא מאוד נעימה וחלקה יחסית לאוטו בן 11

- המערכת המקורת הוחלפה במערכת שמע של JVC (ע"י בעלים קודמים) האם יש דרך לחבר את כפתורי השליטה המקוריים למערכת הזאת או מע' חיצונית אחרת?

- המפתח מגיע עם נעילה אשר או שלא עובדת או שהמפתח עצמו לא עובד. האם ניתן לתקן את המנגנון המקורי או שעדיף להחליפו טוטאלית?

- טיפולים כדאי לעשות כל 10000 ק"מ? מי יכול להמליץ על מוסך באזור הצפון?

- חסרות לי כמה אותיות (כן אני יודע זה טיפשי...) בכיתובית של הדגם בדלת של הבגאז...אפשר לקנות אותם איפשהוא?

תודה מראש לכל העונים

דני

1. הנורה של ה INSP מורה על כך שצריך לבצע לרכב טיפול תקופתי.

2. הנורה שנראית כמו "ברז" זוהי בעצם נורת הבדוק מנוע, שצריך להתחבר לרכב עם סורק תקלות ולבדוק.

3. 90 זו טמפ' בסדר, אם המחוג מגיע מעבר זה כבר מצריך בדיקה.

4. אני לא יודע למה אתה מתכוון בדיוק פתיחה יחסית איטית אבל יכול מאוד להיות שהנורת בדוק מנוע קשורה ויש תקלה באחד החיישנים.

5. לגבי המפתח צריך לבדוק מהיכן התקלה ולפיכך יהיה ניתן לדעת.

6. טיפולים כל 10,000 ק"מ זה בסדר גמור.

7. אותיות תוכל להשיג בחנויות החלפים השונות או בפירוקיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...