Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכבים אתם ממליצים בסכום הזה?

אני גר בירושלים ונוסע די הרבה לאיזור המרכז,אז ככה שאני צריך רכב חסכוני יחסית בדלק,ואמין,שלא יהיה במוסך כל יומיים.

אם יש לכם המלצה ספיציפית,אז אשמח גם אם תכתבו עד איזה שנה כדאי שהרכב יהיה.

נ.ב.

אני נשוי פלוס...

אז עדיף שזה לא יהיה רכב קטן בסיגנון פונטו וכאלו.

תודה רבה מראש!

פורסם

כנראה שלא תוכל להשיג רכב העונה על הדרישות שלך בסכום כזה.

ממליץ לך לחפש מאזדה 323 שנתון 2001 (תצטרך לשלם קצת יותר).

חסכונית בדלק היא לא אך אמינה ונותנת תמורה לכסף.

פורסם

בדוק גם אפשרות לפורד פיאסטה ידנית,רנו מגאן /סניק ידנית-בתקציב שלך,המכוניות האירופאיות הידניות יהיו בשנתון גבוה יותר מאשר מאזדות אוטומטיות,שהסיכוי למצוא אחת כזו שמורה ופרטית הוא לא הכי גדול שיש (לפעמים יש מציאות ,אבל רובן היו ביד הראשונה בליסינג או שעברו חיים קשים וחצו את 200,000 הק"מ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יש לי סובארו אמפרזה גרנד לאונה 1997 סטיישן אני עושה בערך 400k בשבוע זה יוצא בערך 20,000 בשנה ועברתי איתה שנה וקצת ובשנה הזאת חוץ מדלק וביטוחים הוצאתי בערך 5,000k {צמיגים. בלמים+דיסקיות. מערכת שמע. רדיאטור{שקניתי לא שמתי לב שהיה פיצוץ קטן}. מצבר. 2 טיפולי 10,000. בעיקרון בלאי של דברים שהיו גמורים כבר מלפני לא משהו שלא ידעתי עליו. ואני נוסע בן פעם לפעמיים בחודש לירושלים. מבחינת דלק היא עושה בערך 1/12 משולב עשיתי פעם עם הרכב נסיעה ביום חמישי נסעתי מצומת גהה {זה האזור שאני גר בו} לאור יהודה מאור יהודה לנתיבות חזרתי לאור יהודה בשישי. ואז הבית באזור צומת גהה מוצאי שבת נסעתי לאור יהודה אחרי זה לנהריה מנהריה לטבריה טבריה חזרה לבית ואז כבר הייתי חייב לתדלק. וכל זה בנסיעה רגועה איך שממליצים טור 2 בערך 80/85. נסיעה לירושלים בנסיעה רגועה יצא לי בערך 70 שקל הלוך חזור שהדלק היה בערך 7.5 ש"ח.

לצערי אני תכף חייב להחליף אותה כי היא לא מתאימה יותר לעבודה שלי אבל מקווה שמהלארגו שאני מחפש אני אהיה מרוצה גם.

בהצלחה בהחלטה...

פורסם

מצאתי ביד 2 כמה לאנטיסים 2001 בערך ב15-20 אלף.. זה הגיוני או שלא סתם מוכרים אותם בסכומים כאלו?

וגם יש לי שכן שמוכר אימפרזה 2001 280 אלף קילומטר ב9000 שקל{מחירון 16},לא להתקרב?

פורסם

מזדה יש לה צריכת דלק בערך 1/10 ואין ידנית.

מה שאני אומר שאצלי זה צריכת דלק כזאת זה כי זה ידני ואני חושב שידני הרבה יותר טוב גם לעליות של ירושלים אתה מושך את ההילוך כמה שאתה רוצה וכמה שאתה יכול ולא בוכה כל עליה שהאוטו נחנק {עם הזמן אתה לומד כמה למשוך בכל עליה בשביל שהאוטו לא יחנק} ושאתה מכיר את הכביש אתה יודע בדיוק מתי ללחוץ באיזה ירידה בשביל להגיע לעליה במהירות סבירה ולא לדרדר אחורה.

בקשר לרכב של השכן שלך זה תלוי מה המצב של הרכב והאוטו עשה בערך 24,000 בשנה שזה די הרבה.

לא יודע עד כמה המנוע מחזיק בבנזין אבל 280 זה נשמע לי כאילו הוא הולך לגמור {אצלי הוא 353 וכבר החליפו מנוע}

פורסם

הייתי מחפש טויוטה קורולה משנתונים 1998-2000. גם עבר מהשכרה/ליסנג לא צריך להרתיע אותך.

חפש את הרכב השמור ביותר שאתה יכול למצוא. מדובר במכונית מעט צפופה ביחס למתחרות, אבל מאד אמינה וחסכונית באופן יחסי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

זה המחיר של המאזדה משום שהוא רכב מבוקש יחסית והשוק של המאזדות הישנות יציב.

לא ניתן למצוא רכב משפחתי אוטומטי בשנתונים אילו שהוא גם חסכוני בדלק.

• תוכן חדש...