Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ושבוע טוב,

ברשותי Peugeot 406 ST 2001. לאחרונה החלה בעיה ברכב, שמדי פעם הוא מאותת שמאלה כשידית האיתות אינה לחוצה למטה או למעלה - היא באמצע ובמצב בו הרכב אינו אמור לאותת. זה קורה כשאני מתניע את הרכב, או אחרי שאני מאותת בפניה (או סטיה) ומוט האיתות חוזר למקומו המקורי (ואז האיתות שמאלה מתחיל לבד למרות שהמוט במקום). בבעיה זו הרכב מאותת שמאלה בלבד, לא קיים מצב בו הוא מאותת ימינה לבד. אני יכול להפסיק את האיתות באמצעות נגיעה קטנה בידית האיתות - לפעמים זה מפסיק ישר את האיתות ולפעמים לא וצריך שוב.

חשוב לציין כי האוטו מאותת כמו שצריך ברגע שאני מאותת אך הבעיה מדי פעם צצה, כל נסיעה.

ניסיתי לנתק את המצבר ולחבר, להוציא את הפיוזים ברכב ולחבר אותם שוב (אין פיוזים שבורים או משהו כזה, בדקתי) איך הבעיה עדיין קיימת

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? נורא מתסכל לנהוג ברכב כזה.

תודה מראש ושבוע טוב,

חנן.

פורסם

יש צורך בהחלפת ידית איתות.

אם זאת לא ידית COM2000 (בשנתון הזה היו חלק עם וחלק בלי) העלות היא כ 350 ש"ח.

אם זאת ידית COM2000 המחיר הוא כאלפיה.

תצרף תמונה של הידית ואז אני אגיד לך אם זאת ידית COM או ידית רגילה.

פורסם

לא יאומן

חשבתי שהרמה הנמוכה שאפיינו את האיטלקים (אלפא בעיקר) בשנות ה 80 עברו מהעולם. התבדיתי !

לא מכיר את יחידת האיתות ואם יש גישה למגעים. אבל אם יש גישה, אולי ספריי מגעים יפתור הבעיה.

רענן

פורסם

זאת לא ידית COM2000, זאת ידית רגילה.

עלותה כ 350 ש"ח ובא לציון גואל.

ספריי למינהם אולי ישפרו את המצב ליום יומיים ולאחר מכן התופעה תחזור.

המלצה שלי, החלף ידית ותהנה מהרכב.

פורסם

אסי, לידיעה למקרה הצורך: המחיר שציינת ליחידת com2000 הוא לחדש או מפירוק?

ומהיכן?

עריכה לתשובתך מלמטה: תודה רבה, זה מה שאני מכיר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להשיג אצלנו ידיות COM2000 של VALEO לכל הדגמים של פג'ו-סיטרואן בכ50 אחוז מהמחיר בחברה.

אורן

• תוכן חדש...