Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שבאוטו סטור פשוט לא טרחו לציין את ה.01 זה אותו שמן בדיוק.

הכי פשוט שיש, תרים מחר טלפון לאוטוסטור, יש שם בחור בשם משה, תשאל אותו מה שאתה צריך, לי הוא עזר מאוד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על מנת שלא להשאיר את האשכול ללא תשובות חד-משמעיות, ארשום את המסקנות שלי:

א. בלתי אפשרי להשיג ספר רכב בעברית, לפחות לא דרך צ'מפיון (גם לא באנגלית). בסוף יש לי ספר ולא שמתי לב.

ב,ג. דיברתי עם רון והוא אמר שצריך לעשות טיימינג כל 120,000 ק"מ, שמן גיר להחליף כל 60,000 ק"מ.

ה. שמן מנוע - קניתי 505.01 Valvoline SynPower 5W40 במיכלים של 1Q (מיכל של 5L הוא רק 505.00!).

תדווח על צריכת דלק אני עם 350000 ק"מ ועשה 16.6 ק"מ לליטר.

היום סיימתי "לרוקן" כמעט מיכל שלם, בתדלוק נכנסו 43.25 ליטרים ל-621 ק"מ שנסעתי מאז התדלוק האחרון.

שזה בעצם אומר צריכת סולר של 1:14.35. מחשב הדרך מציג נתון של 6.9/100, שזה בעצם 1:14.49.

בכל אופן אני מקווה ומאמין שאחרי הטיפול הגדול הנתון ישתפר מעט.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ועוד יצא לי לריב כמה דקות ארוכות עם נהג מונית, שטוען שאוקטביה עם 1.9TDI עושה 1\10.

(דיברנו על הMK1 ידנית, שיש כזאת למורה נהיגה שהיה לי (חבר של אבא שלי) והוא אמר לי 1\15 בנהיגה סבירה).

כל אופן, צריכה יפה.

איך הגיר מגיב לך? הוא כמו חדש, או שמחליק מידי פעם? (ראיתי שיש לך DSG 6).

יצא לי ליסוע בניידת משטרה במשך שעה וחצי (התנדבות), שעברה 180KKM, הגיר היה תענוג, איך שהחלפנו עם בלשים והם פיזרו אותי, הייתה כוננות, ופתחנו נהיגה מבצעית, הגיר פשוט התחיל להחליק כשקרענו את הרכב.

• תוכן חדש...