Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FUCK! לא יאמן!

האוטו הזה בארץ אני משיג בפחות מ-1000 ש"ח! (ואני "חולה" עליו, היה אוטו הראשון, שנהגתי, אהבה הראשונה, אתם יודעים:oops: )

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2488345509&category=6060

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אה, אז עכשיו אני אמור להתנצל?

ובנוגע למה שרשמת אסף - לא התכוונתי ספיצפית לאל-קאמינו כמו של בייקר ("וורום וורום" :wink: ), ורק עכשיו הבנתי שהמחירים הם ציטוט בלבד. רק בל נשכח כי על כל מכונית שמתפרסמת באי-ביי יש עוד המון המון מכוניות שלא מתפרסמות, ובילוי בדרום (בתקווה שלא נפגוש איזה כמה חברי KKK על Pickup בדרך :twisted: ) יניב תוצאות. כמו כן לא כדאי לשכוח את זמינות החלפים שהיא בלתי מעורערת בארץ המובטחת, מה שהופך שיפוץ של רכב לתהליך שלא אומר "לא מסובך", אבל יותר קל ובר-מימוש.

הכוונה היא שפשט דיי צובט לראות את מבחר המכוניות במחירים זולים שבארץ אתה בקושי יכול לקנות בהן מכונית מקרעטת ואת היד החופשית לעשות ברכב שלך דברים שאתה רוצה לעשות בכסף שלך בלי שאיזה ממשלה מושחתת, עם משרד תחבורה בירוקרטי מניפולטיבי שמתיישב לך על הווריד ומחפש כל דרך אפשרית בנימוקים וורודים כדי לסחוט ממך כל שקל אפשרי שיש לך בכיס בנוגע לאחזקת רכב ורישיון.

מיסוי בלאט :puppydoge

1)אתה ניגרי במקרה?

2) באיביי אנגליה יש ים של מכוניות ברמה אבל רובן עם הגה בצד הלא נכון

haters will hate

פורסם
FUCK! לא יאמן!

האוטו הזה בארץ אני משיג בפחות מ-1000 ש"ח! (ואני "חולה" עליו, היה אוטו הראשון, שנהגתי, אהבה הראשונה, אתם יודעים:oops: )

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=2488345509&category=6060

לכבודו יש אספירציות לקריירה בתור אלטע זעכן?

:wink:

פורסם

רוב המכוניות שהצגת יכולות להכנס בארץ לקטגוריה של רכב אספנות..

ועד כמה שידוע לי, בעת ייבוא רכב אספנות מחו"ל - אין מס.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רוב המכוניות שהצגת יכולות להכנס בארץ לקטגוריה של רכב אספנות..

ועד כמה שידוע לי, בעת ייבוא רכב אספנות מחו"ל - אין מס.. :roll:

ידוע לך לא מספיק, יש מס.

עידן, למשל האל קמינו שנתת מחירה עומד על כ-2500$ ומחיר המינימום [reserve] עוד לא הושג.

יש מציאות, אבל אי אפשר לקנות רכב ב0 מחיר.

משכנתא זה קל

פורסם

.......כמה דברים חביבים שמצאתי שאפילו תפרן כמוני יכול לרכוש (מצטער אם זה נראה לכם שיש כאן יותר מדי רכבים מסחריים, זה הטעם שלי במכוניות)

...........

למיטב זכרוני מהגיגך אודות הפורד בירושלים, אפילו אלפייה אין ידך משגת.....

(מה גם שספק אם מי מהמכוניות שהבאת בתור דוגמא תימכר במחיר ההתחלתי שפורסם בעבורה)

בברכה,

גלעד

פורסם
למיטב זכרוני מהגיגך אודות הפורד בירושלים, אפילו אלפייה אין ידך משגת.....

(מה גם שספק אם מי מהמכוניות שהבאת בתור דוגמא תימכר במחיר ההתחלתי שפורסם בעבורה)

לא רציתי להכנס לזה אבל מאז החשבון שלי צמח באלפייה קצת ומעמיד אותו כרגע בסכום של כמה מאות מעל הסכום הדרוש לקורטינה (2000 ש"ח). (מכרתי כל מיני דברים לתינוקות שאחי כבר לא צריך)

אז בוא נגיד שאני יכול לקנות את הקורטינה לעשות לה העברת בעלות, ואף לתדלק אותה מיכל מלא, אבל כמו שאמרו רבים וטובים בפורום, אני לא אוכל לתחזק אותה והיא תסיים את חייה בתור מזון לשופל.

פורסם

2) באיביי אנגליה יש ים של מכוניות ברמה אבל רובן עם הגה בצד הלא נכון

יש שם גם מכוניות עם הגה ימני בזול יחסית לשאר המכוניות.

יש גם את EBAY איטליה.

אני לא מבין מה כתוב שם אבל יש דברים טובים כמו:

Alfa Romeo GT junior 1.3 1971

EUR 2.000,00

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9834&item=2488146324&rd=1

fiat 500 L 1971

EUR 1.280,00

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9843&item=2488246338&rd=1&ssPageName=WDVW

LANCIA FULVIA 1300 S anno 1969

EUR 2.500,00

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9897&item=2488143034&rd=1

אייל

פורסם
ידוע לך לא מספיק, יש מס.

עידן, למשל האל קמינו שנתת מחירה עומד על כ-2500$ ומחיר המינימום [reserve] עוד לא הושג.

יש מציאות, אבל אי אפשר לקנות רכב ב0 מחיר.

דוד שלי הביא רכב המוגדר כאספנות מחו"ל (גרמניה),

ולא שילם עליו שקל מכס, אלה רק הובלה לארץ (ולאחר מכן טסט כמובן..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
FUCK! לא יאמן!

תסתכל טוב במכירה. את האוטו הזה אתה לא משיג בארץ בכלל. בשום מחיר.

אלוהים כידוע נמצא בפרטים הקטנים, ובאוטו הזה הם עושים את כל ההבדל: האוטו הזה עשה רק 80K ק"מ, הפח והצבע מצוינים, יש את כל התיעוד המקורי ועוד ועוד.

טרנספורטר שתקנה בארץ ב 1000 ש"ח יהיה אחרי 800K ק"מ במצב חיצוני תואם, עם מנוע מוחלף שלא מופיע ברשיונות, מבחור בשם יוסי בלי שם משפחה שמוכר "עבור דוד שלי".

לענין האפשרות בארה"ב לעשות מה שאתה רוצה עם האוטו, אני לא הייתי מתלהב כלכך. זה נכון שבארה"ב אתה יכול לעשות שינויי מבנה בקלות יחסית ולקבל רישוי לנוע בדרכים ציבוריות. מצד שני אתה חולק את הכביש עם רכבים בלתי בטיחותיים בעליל, שמסכנים אותך ללא שום פיקוח ממשי.

לעיני - המצב בארץ טוב בהרבה. אנו נוטים לא להעמיק מספיק בפרטים. לעינינו טרנספורטר מושלמת במצב תצוגה, זהה לטרנספורטר החבוטה של האלטע זאכען. לדעתנו מספיק להוסיף לאוטו כ"ס ולא צריך גם לשדרג את כל שאר המכללים. אין שום בעיה גם בארץ להחליף מנוע לגדול יותר. אתה צריך לשם כך לקבל אישור יצרן או ללכת בדרך הארוכה (והיקרה) של בחינתו וקבלת אישורים ממשרד התחבורה.

נמרוד

פורסם

אל תתווכח.

משכנתא זה קל

פורסם

אולי הדוד שלך ייבא את הרכב בתור תושב חוזר או עולה חדש. בשני מקרים אלה בלבד לא משלמים מכס.
פורסם

או שדודך בעל זכויות להביא רכב (כל רכב בלי קשר לענין האספנות) או שהוא פשוט לא רוצה לספר לדודתך כמה באמת עלה התענוג..:wink:

לידיעתך,המיסים על רכב אספנות מטורפים ממש,מדובר בכ-130-140 אחוזים על מחיר הרכב ומחיר ההובלה גם יחד,תילי תילים נכתבו כאן על הנושא ואתה מוזמן לחפש ולקרוא.

ואם עדיין דודך מצליח לייבא רכבי אספנות ללא מיסים,שיפנה נא אלי ואספק לו עבודה רבה בשכר נאה ביותר

:crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ואם עדיין דודך מצליח לייבא רכבי אספנות ללא מיסים,שיפנה נא אלי ואספק לו עבודה רבה בשכר נאה ביותר

:crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes

שיצטייד בפנקס ועט, בפורום הזה תהיה לו עבודה רבה:wink:

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...