Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא עד 65000 הרכב כנראה יהיה בעל עבר של ליסינג כי אז יהיה אפשר לקבל שנתון יותר גבוע באותו מחיר

רכב בגודל משפחתי חובה כרגע יש יונדאי אלנטרה 2004 אבל צריך להתקדם היא גם ישנה וגם שתיינית רצינית

הרכב ישמש משפחה עם 5 נפשות אבל נסיעות עם אותו מלא לא יהיו לעתים קרובות

הרכב צריך להיות חסכוני יחסית בדלק (היונדאי שלי עושה 1-7/8) בגודל משפחתי ובמחיר שציינתי ושנתון כמה שיותר גבוה

אני אישית מעדיף ידני כדי להרגיש יותר את האוטו, נכון שזה אוטו סטנדרטי אבל בידני אתה בשליטה מלאה, רוב הסיכויים שלא נמצא רכב ידני עם שנתון גבוה יחסית במחיר הזה אבל תנסו ותמליצו גם על רכבים משפחתיים אוטומטיים רגילים בתקציב הזה

ההורים שלי חשבו על יונדאי I30 שנת 2009 איך היא? מבחינת אבזור, מרווח וצריכת דלק

פורסם

פיאט בראבו החדשה,תצורת האצ'בק הזהה ליונדאי I30.

מנוע 1.4 מוגדש טורבו מגיעה עם גיר ידני 6 היל' או רובוטי לבחירה.

הרכב מהנה מאוד לנהיגה,זריז וחסכוני בדלק בהתאם לנהיגה.

אני מאוד אוהב את העיצוב וההתנהגות,הרכב מאובזר לא רע ואיכות הבנייה מרגישה טוב.

תוכלו להרשות לעצמכם שנתונים 2009-2010 כתלות בבחירת תיבת ההילוכים,ק''מ ועוד..

אחת מהקניות בעלות תמורה לכסף הגבוהות והמהנות שבסגמנט.

בהצלחה

פורסם

היא נראית מעולה, יש רק 2 כאלה למכירה ביד 2 באיזור באר שבע ושתיהן רובוטיות אז זה מאכזב, ואני לא יודע אם שווה להשקיע מרחק נסיעה לעיר אחרת בשביל לקנות את זה אבל זה עוד שולי

יש עוד דבר חשוב ששכחתי להתייחס אליו - הטיפולים והתחזוקה, אם אני קונה יונדאי אני חוסך משמעותית בטיפולים במוסך יונדאי (הנחת עובד של אמא שלי) ובגלל זה היא מתעקשת לקנות את היונדאי למרות שאני לא מת עליה (זה יהיה רכב של שנינו אז נצטרך להגיע להסכמה בינינו)

איך הפיאט מבחינת אמינות ועלות טיפולים? ואיך צריכת הדלק שלה?

יש עוד רכבים אפשריים?

פורסם

אתה רציני?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1762&FromYear=2006&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

יש ידניות ורובטיות והמבחר לא מועט.

אין לי ניסיון עם האחזקה שלהן ,אך ישנם כמה חברים כאן שהם בעלי הרכב הנ''ל באופן פרטי,לי יש חבר עם אחת מהעבודה.

אני לא חושב שקראתי על אחזקה יקרה או יוצאת דופן,אבל תעשה חיפוש ותשאל באופן פרטני על הרכב

פורסם

אמרתי שאין באזור שלי מבחר גדול, תסנן את החיפוש לבאר שבע והסביבה ותראה

אבל לא משנה כי אבא שלי לא מוכן להתקרב לפיאט בגלל התדמית שלה ונראה שיהיה בלתי אפשרי לשכנע אותו

הוא העלה אפשרות לרנו פלואנס איך היא? מבחינת מרווח ואבזור וצריכת דלק

פורסם

אביך לא מוכן להתקרב לפיאט בגלל התדמית, אבל שוקל רנו?

לשאלתך - פלואנס זה רכב גדול, מרווח, בטיחותי, נוח מאוד,

אבל מרגיש חלש\כבד, צריכת דלק ממוצעת.

ודגם בנזין אוטומטי בלבד.

על אותו המשקל תוכלו למצוא פוקוס 2009 ישירות מחברות ליסינג גדולות, עם נתונים סבירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מציעים פוקוס, חושבים על יונדאי I30...

יש בכלל את הרכבים האלה בהיצע ידני? :shock:

אני בסוכות עשיתי סבב אצל כל חברות הרכב הגדולות:

אלבר, אלדן, קל אוטו, אוטו סנטר, באדג'ט, שלמה סיקסט, אוטו דיל, טרייד מוביל... ואני בטוח שיש רבים אחרים ששכחתי לציין, לכולם באתי בלי לנקוב בתקציב או בדרישה למרווח/בטיחות/חברה ספציפית, רק דרישה אחת הייתה לי, ידני.

אפילו רכבים מסחריים לא הציעו לי, פשוט סבתי על עקבותיי והלכתי לחפש את מקומי במגרש אחר.

מומלץ יהיה לחפש רכבים כדוגמת ג'טה ואוקטביות למיניהן, רכבים כאלו נפוצים בידני יותר ביחס לחברות אחרות ויש מבחר.

בהצלחה במציאת הרכב

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

i30 יש ידני, אבל רק מ2011 אם אני לא טועה.

עם מנוע 1.4 של איזה 107-110 כ"ס וה1.6 הרגיל של 126 כ"ס.

זה די נדיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב אז כנראה שעם הצרכים והתקציב אני אצטרך לקנות אוטומטית רגילה ולא מהנה כדי שתספק את צרכי המשפחה, עד שלפחות אני אקנה אוטו משלי

איזה מכונית משפחתית גם אוטומטית אתם ממליצים בתקציב שלי

השאיפה בינתיים היא קורולה החדשה הדגם שאחרי הגיר הרובוטי או הונדה סיויק הצורה החדשה (לא זאת שממש עכשיו יצאה) או סוזוקי SX4 מה אתם אומרים על כל אחת מהן מבחינת נוחות מרווח אבזור וצריכת דלק

• תוכן חדש...