Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה? כאילו שאופל קונים 1000 ביום. מילא זו הייתה SLS כמו שאמרת.

לא יודע מה להציע לך. אולי תגיע לסניף אחר?

ואתה כותב יפה!

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלמה SIXT גם כן מייבאים עכשיו רכבי אופל, לא רק UMI.

נסה לבדוק איתם

שלמה סיקסט היא היבואנית הרשמית והבלעדית של אופל בישראל כמעט שנתיים.

פורסם

C30? לא כ"כ קשורה לכאן.

מהבחינה הספורטיבית לטעמי אף אחד מהרכבים שציינת לא עולה עליה, בטח לא קופר בסיסית . מדבריך מניח שלא נהגת בה בכלל.

לא נהגתי בקורסה OPC וע"פ מבחני הדרכים בעולם לא מדובר בספורטיבית הטובה ביותר.

בתור רכב לנהיגה, המיני קופר מצויינת, ה- 500 אבארט' לא פחות מהנה לנהיגה וה-C30 לדעתי כן מתאימה להשוואה, גם אם היא פחות ספורטיבית.

אנשים כאן חושבים שהיבואן נדרש לעשות ביטוח לכל השנה וזה ממש לא נכון. הוא יכול לדאוג לבצע ביטוח לנהג צעיר ליום אחד והעלות שלו לא כזו גבוהה, אבל כאן יש יבואן שעושה טובה שמוכר רכב ומתנהג בצורה מתנשאת.

בכאלו מקרים, אני נזכר בסצינה של הסרט "אישה יפה" שלא רצו למכור לגברת בגדים בגלל הלבוש.

פורסם

^

דווקא לפי מבחני הדרכים בעולם הקורסה OPC נחשבת ל Super Mini Hot Hatch בין הטובות. למעשה, המגזין של טופ גיר דירג אותה "ההוט האץ' השישית הכי טובה" (גם סופר מיני וגם בפורמט של משפחתית קטנה) מתוך בערך 30, כאשר במקום החמישי יש את הקליאו ספורט, ברביעי רנו מגאן RS, שלישי אסטרה OPC, גולף GTI ומקום ראשון פוקוס ST. המיני קופר S אגב, הייתה שמינית.

.Your average Notepad

פורסם

היקר שלום Notepad

שמי אלכס ואני אשמח להגיב לדיון הנ׳ל אשר פתחת.

לפני כשבוע וחצי הגעת אלינו לסניף אופל בהרצליה פיתוח.

שוחחת איתי ועם נציג מכירות נוסף בשם חן.

אשמח להתחייס בהודעה זו לטענות אשר ציינת.

לפני כחצי שנה התייחסתי בפורום הנ׳ל לנושא ההמתנה לנסיעת מבחן על הרכב הנ׳ל. חבר פורום אשר הגיע אלי לבקשת נסיעת מבחן המתין כשלושה שבועות לנסיעה עקב מחסור ברכב הדגמה, בסופו של דבר הנסיעה התקיימה וחבר הפורום יצא מרוצה.

בהקשר לזה חשוב לי לציין כי כל לקוח אשר מגיע אלינו לסניף, מביע התעניינות בדגם מסויים ומבקש נסיעת מבחן, זוכה ליחס מצויין ללא יוצא מהכלל , אנחנו לא שופטים לפי גיל הלקוח או לפי מעמדו.

חשוב מכל , הפרטים שלך עדיין רשומים אצלי ואני אשמח להזמין אותך ואת שאר האנשים ברשימה לנסיעת מבחן ברגע שהרכב יהיה זמין לסניף.

בנוגע לביטוח, אכן יש הרבה יבואנים אשר מאשרים נסיעות מבחן לנהגים צעירים/חדשים. לצערי , נהלי החברה הן לאפשר נסיעות מבחן רק לגילאים 23+. אך יש לכך פתרון, יש אפשרות להגיע עם מלווה שגילו יותר 23+ ולבצע את הנסיעה, יש גם את האפשרות לצאת לנסיעה איתי , אני אשמח להדגים את יכולות הרכב ולתת הסבר מעמיק בנוגע לתכונותיו. מניסיון העבר, הדבר עבד והוציא כמה לקוחות מרוצים בין עם רכשו את הרכב או לא.

אשמח לתת לך הסבר מלא על העסקה במידה ויהיה רלוונטי.

מאחל לך ולכל חברי הפורום המשך שבוע נפלא.

בברכה,

אלכס

פורסם

היקר שלום Notepad

לפני כחצי שנה התייחסתי בפורום הנ׳ל לנושא ההמתנה לנסיעת מבחן על הרכב הנ׳ל. חבר פורום אשר הגיע אלי לבקשת נסיעת מבחן המתין כשלושה שבועות לנסיעה עקב מחסור ברכב הדגמה, בסופו של דבר הנסיעה התקיימה וחבר הפורום יצא מרוצה.

בהקשר לזה חשוב לי לציין כי כל לקוח אשר מגיע אלינו לסניף, מביע התעניינות בדגם מסויים ומבקש נסיעת מבחן, זוכה ליחס מצויין ללא יוצא מהכלל , אנחנו לא שופטים לפי גיל הלקוח או לפי מעמדו.

חשוב מכל , הפרטים שלך עדיין רשומים אצלי ואני אשמח להזמין אותך ואת שאר האנשים ברשימה לנסיעת מבחן ברגע שהרכב יהיה זמין לסניף.

בנוגע לביטוח, אכן יש הרבה יבואנים אשר מאשרים נסיעות מבחן לנהגים צעירים/חדשים. לצערי , נהלי החברה הן לאפשר נסיעות מבחן רק לגילאים 23+. אך יש לכך פתרון, יש אפשרות להגיע עם מלווה שגילו יותר 23+ ולבצע את הנסיעה, יש גם את האפשרות לצאת לנסיעה איתי , אני אשמח להדגים את יכולות הרכב ולתת הסבר מעמיק בנוגע לתכונותיו. מניסיון העבר, הדבר עבד והוציא כמה לקוחות מרוצים בין עם רכשו את הרכב או לא.

בברכה,

אלכס

כל הכבוד. סופסוף מענה נורמאלי וניסיון למציאת פתרון.

פורסם
היקר שלום Notepad

בברכה,

אלכס

אני מנחש שכשאתה אומר "לבצע את הנסיעה איתי/עם אחר בגיל 23 ומעלה" אתה מתכוון שהקונה יישב במושב הנוסע, כאשר נציג המכירות או מי מטעמו של הקונה הוא הנהג, ויתרשם כך מהרכב.

אני לא אטרח להסביר מדוע לא בוחנים ככה רכב. נסה למליץ על רכבים בפורום "ייעוץ בקניה" על סמך "ישבתי במושב הנוסע והרגיש לי טוב" ותראה איזה תגובות תקבל.

אני כמובן לא הקונה, ואין בהודעה זו כל לשון של נזיפה/זלזול.

כמו שאמר זה שמעליי, טוב שיש מענה מקצועי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הוא ינהג פשוט הוא יצטרך מלווה במידה ולא הבנת .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אני מנחש שכשאתה אומר "לבצע את הנסיעה איתי/עם אחר בגיל 23 ומעלה" אתה מתכוון שהקונה יישב במושב הנוסע, כאשר נציג המכירות או מי מטעמו של הקונה הוא הנהג, ויתרשם כך מהרכב.

אני לא אטרח להסביר מדוע לא בוחנים ככה רכב. נסה למליץ על רכבים בפורום "ייעוץ בקניה" על סמך "ישבתי במושב הנוסע והרגיש לי טוב" ותראה איזה תגובות תקבל.

אני כמובן לא הקונה, ואין בהודעה זו כל לשון של נזיפה/זלזול.

כמו שאמר זה שמעליי, טוב שיש מענה מקצועי.

כחלק מתפקידי כסוכן מכירות ונותן שרות, עלי לכבד את הבקשות של הלקוחות שלי. לצערי לא תמיד ניתן לתת מענה ישיר לכל בקשה שהלקוח מעלה. במקרה כזה זה לא אומר שהשרות של חברה מסויימת או יבואן מסויים אינו טוב. הפרט החשוב ביותר במתן שרות זה להציע אלטרנטיבות אשר יוכלו לספק את הלקוח ולתת לו מענה. מנסיוני כנותן שרות התנהלות מהסוג הזה הביאה לשביעות רצון טובה אצל רוב הלקוחות במקרים דומים. כל לקוח בצורה פרטנית יכול לשקול את האלטרנטיבות ולהגיב בהתאם.

פורסם
יש בחור שעובד בסוכנות הרצליה שמו לואיס, מעביר הדרכות של נהיגה מתקדמת. מניח שאפשר לדבר איתו שיסדר משהו הוא בטח לא חושב שמדובר על M3.

מתנצל ידידי אך לואיס לא מעביר ולא העביר הדרכות נהיגה מתקדמות אך כן יש לו מושג בנהיגה ויותר,

ולואיס ואני (עבדתי בתל אביב ) כבר אינם חלק מחברה זו .

רמז ...

נכון לעכשיו (לך תדע ) אנחנו עובדים בחברה שהOPC תפריע בכבישי נהיגה (חחחחחחחחחחחחח...........) .............

לגבי המנהל מסניף הרצליה אז חבל שלא איתגרתם אותו והייתם רואים שהבלון מנופח סתם .

אלכס (אופל הרצליה) ,

"חבר-תקפוץ לבקר" :wink:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שלום אלכס ותודה על התגובה,

אני מבין שיש זמן המתנה לנסיעת מבחן וזה ממש לא מפריע לי, גם אם אני אכן אתאהב ב OPC וארצה לקנות אותה - יקח לי זמן למכור את הרכב שלי, כך שאני לא ממהר. אני אנסה לברר עם ההורים שלי, למרות שלדעתי הסיכוי שאחד מהם יכול לבוא הוא קלוש, היות והם מאוד עסוקים. בכל מקרה, אני מחכה לטלפון.

.Your average Notepad

פורסם
היה לי ביטוח במחיר סביר בהחלט בגיל 23, ללא עבר ביטוחי (כלומר, לא העדר תביעות אלא פשוט לא גרתי בארץ בשנתיים לפני זה ולכן ללא עבר כלשהו) במחיר סביר בהחלט על אלפא חדשה שעלתה 150K.

אגב, את אותה האלפא בהיותי מתחת לגיל 24 קיבלתי לסופ"ש מהסוכנות (ועוד כמה מאז).

ביצעתי נסיעת מבחן ללא רשיון בתוקף אצל סיאט (הפלסטיק אבד ולא שילמתי את הזמני - גיליתי שאני יכול לשלם למשרד הרישוי פחות אם מדובר על הזמנה דרך האינטרנט, בסוכנות הסתפקו בזה).

בהונדה קבעו לי נסיעת מבחן, הגעתי לסוכנות, הרכב התעכב ואז התברר שאין להם ביטוח עבורי. אמרתי לסוכן שהוא אדיוט, יצאתי משם והם הפסידו עסקה. טוב למען האמת היו סיבות טובות יותר נגד האקורד אבל הסוכן לא ידע זאת.

מסקנה: יש יבואנים שרוצים למכור והם מוכרים ויש יבואנים שיש להם תחביב - "יבוא ושיווק רכב".

ויש כאלו עם דיסוננס קוגניטיבי כמו צ'מפיון.

אלפא לא מוגדרת כרכב ספורטיבי בביטוח אז בגלל זה ביטחו אותך,זה שעשית נסיעת מבחן ללא רישיון לא יצאת חכם במיוחד וכך גם המוכר כי אם חלילה הייתם עושים תאונה הייתה משלם הכל מהכיס שלך או מהכיס של הסוכן ,כי כל סוכנות רכב תצלם את הרישיון שלך לפני שאתה תיסע בכלל ברכב נסיעות מבחן.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לא משנה ספורטיבי או לא,

לסוכנות יש ביטוח כולל שכזה. שניתן להוסיף או לשנות לו התניה.

אופל כמדיניות, בוחרת שלא לעשות את זה - משמע, לא ניתן להורידם מהעץ.

תבקש מחבר שמעל 24 לבוא ולקרוע את הרכב, אולי אחרי שהסוכן יתעלף תוכל לנסוע אתה. ;)

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...