Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבת משענת ראש לאאודי 80.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו יצליח להפתיע אותי ולמצוא לי את פריט באיביי, יבורך!

ד"א מצאתי ככה במיילי שלי התכתבויות עם בחורה שעבדה בעבר בחטיבת אאודי ונתנה לי מספר של אחד מעוזרי המנהלים של המותג אאודי, אצור איתו קשר ואולי ממנו תוכל לבוא הישועה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה זה המק"ט של החלק:

811885969A

לא עוזר בהרבה, אם תריץ אותו בגוגל, תגיע לאתרים ברוסית.

נ.ב. אישית, הייתי מתבייש לפנות למנהל בכיר של מותג אאודי עם בקשה כזאת...

פורסם

מניסיון של 13 שנים בחברות היי טק שבונות מכונות (לא רכבים), החברות לא מחזיקת חלקי חילוף זמן כה רב. גג 7 שנים לאחר גמר ייצור הדגם, וגם אז זה מוגדר לחלפים שהוגדרו כחלקי חילוף נצרכים (מנועים, רצועות), ולכן קשה לי להאמין שבכיר באודי יוכל לסייע.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
כנראה זה המק"ט של החלק:

811885969A

לא עוזר בהרבה, אם תריץ אותו בגוגל, תגיע לאתרים ברוסית.

נ.ב. אישית, הייתי מתבייש לפנות למנהל בכיר של מותג אאודי עם בקשה כזאת...

קודם כל תודה על המק"ט ,הוא בציור מס' 18http://bilpart.ru/vag/parts/manufactur/audi/year/1986/model/853/type/060/group/9/sgstart/7168/sgend/7226/image/010800060#p18

יצרתי קשר עם מוכר באיביי שקניתי ממנו פריט בעבר ואמר שאוכל למסור לו את המק"ט והוא יפעיל את הספקים שלו אולי בנסיון למצוא לי.

ודבר שני לגבי הלפנות למנהל שם באאודי, אותה בחורה שהייתי איתה בקשר בעבר והיא עברה תפקיד אמרה לי בכל שאלה אוכל לפנות אליו ועוד בזמנו רצו תמונות של הרכב ונורא התלהבו כך שאי אפשר לפסול שום מקום.

שוב תודה רבה לך בוקי, כיוונת אותי.

פורסם
אני לא הייתי מבזבז אנרגיה על זה, אתה תצטרך להתאמץ עוד הרבה בשביל חלקים יותר חשובים שיהיה לך קשה להשיג.

כל פעם צריך להשיג משהו קשה, למשל ידית הבלם יד שלי לא טובה ובסוף מצאתי פתרון כנראה לשפץ אותה דרך מאירמן כנראה כי חלופות אחרות לא עומדות על הפרק. כל מה שמושג עם קושי בסוף לי אישית יש הנאה מזה שהצלחתי לסמן וי על עוד פריט-זה הכיף שאחרי.

ולקנות רכב כזה במחיר של 40 אלף? הייתי עושה עם הכסף כבר משהו אחר, אבל תודה על העזרה.

פורסם

יש כאן מישהו אולי דובר רוסית?

שיכול להבין האם באמת ניתן להזמין מהאתר הזה את הפריט (היות וישנה עגלה בצד שניתן כנראה להוסיף את הפריט ולרכוש אותו, מה שכן לא מצויין המחיר).

זה הקישור לאתר: http://autocats.info/catalog/part/7/2045/10816/68959/4326009/ מספר הפריט הוא 18.

תודה, ושבת שלום.

פורסם

אני דובר רוסית,

דרך האתר הנ"ל לא ניתן להזמין את החלק, כתוב שלא מסופק יותר, כמה מפתיע...

אנסה באתרים אחרים, אבל הסיכי קטן. אף פעם לא ניסיתי להזמין שום דבר משום אתר רוסי.

אני יכול גם לציין, שהדגם הנ"ל היה יחסית נפוץ ברוסיה בשנות ה 90 וגם תחיחת שנות ה 2000.

כשהותר יבוא רכבים משומשים מאירופה אחרי נפילת המשטר הסובייטי ב 1991, לא מעט אאודי כאלו עשו את דרכן (בנסיעה, על יד הרוכש עצמו או סוחר רכבים שהתמחה ביבוא כזה) מגרמניה/בלגיה לרוסיה, כמושומשות בנות 7-10 שנים. היה להן ביקוש טוב - אוטו גרמני, גדול, חזק. והעיקר - זול בהרבה מב.מ.וו. ומרצדס.

אבל היום הן כבר (כמעט) כולן ירדו מהכביש וזה הפך להיות רכב מאוד נדיר גם שם.

פורסם
אני דובר רוסית,

דרך האתר הנ"ל לא ניתן להזמין את החלק, כתוב שלא מסופק יותר, כמה מפתיע...

אנסה באתרים אחרים, אבל הסיכי קטן. אף פעם לא ניסיתי להזמין שום דבר משום אתר רוסי.

אני יכול גם לציין, שהדגם הנ"ל היה יחסית נפוץ ברוסיה בשנות ה 90 וגם תחיחת שנות ה 2000.

כשהותר יבוא רכבים משומשים מאירופה אחרי נפילת המשטר הסובייטי ב 1991, לא מעט אאודי כאלו עשו את דרכן (בנסיעה, על יד הרוכש עצמו או סוחר רכבים שהתמחה ביבוא כזה) מגרמניה/בלגיה לרוסיה, כמושומשות בנות 7-10 שנים. היה להן ביקוש טוב - אוטו גרמני, גדול, חזק. והעיקר - זול בהרבה מב.מ.וו. ומרצדס.

אבל היום הן כבר (כמעט) כולן ירדו מהכביש וזה הפך להיות רכב מאוד נדיר גם שם.

סיפור מעניין כל פעם אני מחכים על תולדות הרכב שאני נוסע בו, שבוע שעבר נתקלתי באדם שאמר לי כי אתה נוסע על חתיכית היסטוריה, אבל ידוע לי כי ישנם רכבי אאודי מעטים אומנם בשנתונים יותר נמוכים משלי שנעים על כבישי ישראל.

קיוויתי שעליתי על משהו והתכוונתי לקרוא לשכנה לבוא לתרגם לי את האתר :-P, אם תצליח לעלות על משהו אחר אני כאן ממתין לכל זיז של תקווה. תודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...