Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אורטופד, אבל נראה שהמתקן הזה גורם ללורדוזיס (המילה המקצועית שמשמעותה ההפך מכיפוף) "קצת" מוגזם.

בנוסף, איכות המוצר לא נראת משהו (רשת מתכת?) ובעת התקנה ברכב מודרני צריך לשים לב שרצועות הגומי לא ישבו על כריות האוויר של המושב.

לציין שפעם היו מאוד נפוצים כל מיני מתקנים "אורטופדיים" לרכב. היום מושבי הרכב הרבה יותר נוחים וניתנים לכיוונון והתאמה ביתר קלות.

אם יש לך בעית גב רצינית - כדאי שתתייעץ עם מומחה. אם מושב הרכב שלך ממש מייסר אותך, ניתן לשקול את החלפתו. אולם רוב בעיות הגב התפוס בזמן נהיגה ניתנות לפיתרון על ידי עצירה מדי פעם וביצוע תרגילי חימום ומתיחה.

פורסם

כמו שכתבו כבר, נראה לא איכותי ומוגזם מחינת קימור.

אני בזמנו, היה לי מזדה ששברה לי את הגב כל נסיעה אז נגשתי לד"ר גב ויש להם שם משענות (כמה סוגים) שמתאים גם להלבשה על המושב של הרכב. ההיתרון הגדול הוא שאתה יכול לקחת אחד לנסות ואם הוא לא מתאים לך, אפשר להחליף לאחד אחר, הם (בד"ר גב) לא עושים עם זה בעיות.

פורסם

מקצת הידע שיש לי בנושא, לכל זה קוראים "ארגונומיה"

כלומר, זאת הדרך בה אתה יושב ועובד מול מחשב, או סתם יושב מול טלויזיה.

הדבר הזה לא אמור כל כך לפתור לך את הבעיה שעוד לא ציינת בפנינו שאתה חושב שיש לך.

יש חברות מיוחדות בארץ לדברים האלה שמסבירים לכולם איך לשבת מול מחשב (בעיקר בחברות הייטק)

סתם לידע הכללי, אפילו עושים מספר שעות על הנושא הזה בקורס תכנות צהל"י.

ככה שאין טעם לקנות את המוצר הזה בזמן שאתה לא יודע את הבעיה שלך.

אני מאמין שאם תחפש קצת מידע באינטרנט תמצא עצות איך לשבת מול מחשב בצורה טובה כך שלא יהיו לך בעיות גב או מפרקים.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

לפניי כשנתיים קניתי שתיים כאלו לרכב, אחריי כשבועיים החלק הבולט שאמור "לדחוף" את הגב קדימה נכנס בפנים והמתקן לא היה שווה אפילו שקל.

סתם בזבוז של כסף.

פורסם

אני נשען על אחד כזה תוך כדי כתיבת מילים אלו.(בבית כן, לא ברכב)

בימים הראשונים זה נוח. לאחר כחודש + זה נהרס ומתרחב.

קניתי בסופר פארם, באותו מחיר! איפה פה הדיל?!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני משתמש בכזה בכיסא של המחשב. אני לא שמתי אותו גבוה כמו שמוצג בתמונות אלא כתמיכה לגב התחתון ואז הוא ממש נוח. אצלי הוא גם שומר טוב על הצורה שלו (חודשיים אצלי)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...